Çok sorunlu bir ablam var ne yapacağım?

Benim çevremde bir kişi bile yoktur sadece ablam var ama zaten o da başka yerde yaşıyor kendisine asla ulaşamıyorum sürekli arıyorum günde 3 kere falan çünkü canım sıkılıyor ve ona çok bağlıyım ama asla geir dönmüyor ya da açmıyor sadece haftada bir falan ya açar ya da arar buluşup görüşemiyoruzda çünkü eğer buraya gelirsen seninle asla buluşmam her yerden engellerim falan diyor her dediğime he tamam iyi falan diyor onunda hayatında kimse yok sadece 2 tane arkadaşı var onlarla çok iyi ama bana çok kötü davranıyor ben sadece ona sahibim soğukkanlı davranıp o aradığında yazdığında dönmemeyi denedim ama olmuyor artık çok yoruldum her yerden engellemek istiyorum ama yapamıyorum çünkü kimsem yok doğum günümü unuttu intiar girişiminde bulundum umurunda olmadı hayatımın en zor dönemini yaşadım asla yanımda olmadı ve beni bundan vurdu yksye girdim umurunda olmadı bana asla ablalık yapmadı zaten sülalenin problemli kızı ama anladı mı bir tek o anlıyor bazen o kadar zekice konuşuyor ki reenkarnasyona inandırır ama hep çok kötü davranıyor hayatım kendime abla rolü aramakla geçti sizce engelleyip yalnız mı kalmalıyım yoksa böyle devam mı etmeliyim lütfen cevap verin
Çok sorunlu bir ablam var ne yapacağım?