Sen facede de varmıydın daha once? Kullanıcı adın aynımıydı. Adını gorunce burada kendi kendime bir yerlerden tanıyorum. Sanırım seni takip ediyordum onceden Resimler paylasıyodun yaptıgın. Ben mi karıştırdım yoksa? facede de takip edilen biriydin galiba ya da karıştırıyorum.
Yok bu değil cok daha resimler vardı cogu ünlülerin cizimi serenay sarıkaya felan da vardı hatta. Karıştırdım sanırım rahatsız ettiysem kusura bakmayın İyi geceler
Başarali insanlar hep kiskanilir. Çünkü çoğu kişinin yapamadığını yapmişsindir. Ama kıskanan insanlar bilmezler ki başarmiş kişi geçmiste ne zorluklardan gecmis.
çünkü başarılı insanlar hep övülür ve örnek gösterilir mesela annem bana başarılı birisini övdüğünde benim moralim bozulur ve onu kıskanırım basit yani
ben kimseyi kıskanmadım, kıskanıldım ama çoğu kez. hep benden üstün olduklarını ispatlama çabalarındaydılar, ben de çaba sahiplerini o kişilerle başbaşa bırakıp kendi hayatıma devam ettim. umrumda değiller :D
kendinden üstün oldugunu düşünğü için insan birini kıskanır hep neden bende yok neden böle değilim diye düşünür. hiç Allah böle yaratmıs beni ben böleyim diyen yokki :D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
114Cevap
başarı asla tesadüf değildir.. hani der ya filozof.. şansa inanırım.. yoksa başarılı insanların başarısını nasıl açıklarım diye
Eğer ben onun başaramadıgim seyi basarmissam oda bunu hazmedemez=Kiskanclik.
*Başaramadigi..
başaramadıkları için başarılı olanları kıskanır ben tapanıyorsam oda yapamasın
Buram buram mutevazilik iceren bir soru olmus sjhsbsjsjsj Basariniz kiskanilsa da emin olun mutevaziliginiz asla kiskanilmaz snhsksjd
Kıskanmak değil belki de vardır, ama Başarılı insanlar cogu hep kendini bilmiş oluyor oyle insanlara katlanamıyorum
Sana bişey sormam lazım mesaj atamadım?
Buradan sor
Sen facede de varmıydın daha once? Kullanıcı adın aynımıydı. Adını gorunce burada kendi kendime bir yerlerden tanıyorum. Sanırım seni takip ediyordum onceden Resimler paylasıyodun yaptıgın. Ben mi karıştırdım yoksa? facede de takip edilen biriydin galiba ya da karıştırıyorum.
www.kizlarsoruyor.com/.../q3487529-cizimlerim-nasil-sizcee
bunlar mı
Yok bu değil cok daha resimler vardı cogu ünlülerin cizimi serenay sarıkaya felan da vardı hatta. Karıştırdım sanırım rahatsız ettiysem kusura bakmayın İyi geceler
Aynı başarıyı elde edemediğinden hasetinden çatlaarsın
Çünkü insan her zaman kıskanır ve insanı bu kadar geliştirende kıskançlık tır tabi dozunda ise
bu çocuk ileride seri katil olur bak. dedi dersiniz.
Cunku basarilidir herkes basarili olmak ister ama olamaz ozenirler
meyve veren ağaç taşlanır atalarımız cevabı vermiş düşünmeye gerek yok :D
Bu sorunun cevabı belli zaten. Kendinde olmayanı ister insan her zaman ama her laf atanı veya kötüleyeni kıskanıyor diye düşünmemek lazım.
kedi uzanamadığı ete mundar der. Hasetlik fesatlık bu tarz şeyler
Olmak istedikleri ama bir türlü olmadıkları kişilik tam önlerinde tip tip onlara bakıyor da ondan, kıskanılıyorsan sen gibi olamadıklarından :)
Kim olduğuna , hangi konuda başarı olduğuna bağlı bazı insanlar vardır benim yapmak isteğini yapsalar bile relaxsimdir
Zaten çoğu şeyi umursamam
Başarali insanlar hep kiskanilir. Çünkü çoğu kişinin yapamadığını yapmişsindir. Ama kıskanan insanlar bilmezler ki başarmiş kişi geçmiste ne zorluklardan gecmis.
aslında erkekler içinde böyle şeyler çok olmaz kardeşimmm
Niye kıskanılmasın bende başkası olsam kendimi kıskanırdım🙈
Yav bir kıskanmayın bıktım artık nazarları değiyo bide
çünkü başarılı insanlar hep övülür ve örnek gösterilir mesela annem bana başarılı birisini övdüğünde benim moralim bozulur ve onu kıskanırım basit yani
Sonuçta kedi ulaşamadığı cigere mundar der dimi? Bizim milletimizde de o zihniyet var ;)
İnsan oğlu işte. Ulaşamadığı ete bilmem napan bilmem ne hayvanı gibi. Kıskanç
Hangi alanda başarılısın neyini kıskanıyo insanlar sence?
Başaranın sahip olduklarına; başarısızlar sahip olamadıkları için kıskanılır.
ben kimseyi kıskanmadım, kıskanıldım ama çoğu kez. hep benden üstün olduklarını ispatlama çabalarındaydılar, ben de çaba sahiplerini o kişilerle başbaşa bırakıp kendi hayatıma devam ettim. umrumda değiller :D
Aynen devam et başarılı insan 😡😉
teşekkür ederim ablacım
Eee kedi eremedigi ciyere mindar dermis..
:) :)
Ciger la o
mundarıda mundar etmişsin. mindar ne lan?
bir de dermiş değil edermiş 😂
Kedi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş. edermiş değil
Doğrusunu yazıyorum tartışma kapansın.
"kedi ulaşamadığı ciğere murdar dermiş".
Tesekkurler :)
İnsanlar kendi ellerinde olmayan her şeyi ister elde edemeyince başkasında görünce kıskanır olay bu bence 😊
Aslında başarılı olupta kendini başarısız görenler kendine güvenipte başaranların başarısını herzaman kıskanır 👍
Senin elde ettiklerini onlar edemediği ve sende olan potansiyel onlarda olmadığı için.
Çünkü başarılı oldukları için ve kıskananlar onlar kadar başarılı olamadıkları için
Kişi kendisinin yakalayamadığı kariyeri başkasında görünce tabii çekemiyor..
kıskançlık sadece başarıya da değil herşey kıskanılıyor
Kargalar sürüyle uçarken kartal zirvede yalnız uçar
kendinden üstün oldugunu düşünğü için insan birini kıskanır hep neden bende yok neden böle değilim diye düşünür. hiç Allah böle yaratmıs beni ben böleyim diyen yokki :D
ıstedıgım kısı kıskanmadıktan sonra dıgerlerı kıskansa ne olajak!
Çoğu insan başarılı olmak için çaba göstermez ama ister , e haliyle oturdugu yerden kendisinin beceremediği başarıyı elde eden insanları çekemezler
Başarılı insanı başarısız insan kıskanır. Ama senin durum bu değil bence 😂 . Başarılı olduğunu çok dile getirdiğin için insanlar rahatsız oluyor. 😌
İnsanlar umurumda mı sanıyorsun
Soruya cevap verdim orasi beni ilgilendirmiyor 😂
@cann95 şu kız çok tatlı ya bu arada sorunun cevabına gelirse kıskançlık doğada olan bişey.
Tesekkur ederim 🙈@Cokazgin
rica ederim tatlı şey @cann95 bir özel mesaj bile atamadım ona moralim bozuldu
kıskananlar bir türlü yapamadıkları için.
yapamayınca da yapana çamur atılır.
Basarisiz insanlarin yaptiklari karalama politakasi
Soru mu bu? Kıskanılır normal.
Nedenini arıyoruz
Başarılı insanları kıskananlar--> Başarısız olanlardır. Nedenini bildiğini sanıyorum.
kimse kendisinden yuksektekileri kabul etmek istemez de ondan...
Başarılı oldukları için kıskanılır. Başarılı olmasaydı bu seferde ezerlerdi. İnsanlar değişik.
başarılı insanlar egolari yüzünden kiskanildiklarini sanırlar.
Başarılı birini değil de sevdiğim kişiyi çok kıskanıyorm
Kendilerinin yapamadigini baskalarinda gorunce kiskaniyolar iste.
Daha dün annem arkasındaki duran arabaya çarptı :D Bahaneside o kadar küçük arabamı olur suç bende değil dimi oğlum şaka gibi :D
kimsin tanımıyorum seni sadece attığın yorumları sinir bozucu buluyorum kendini fazla beğenmiş tiplere sinir olurum genelde
Kıskanlyorsan zirvedesn demektir. :)
😇😇
Boşver sen milleti kas yap
😅😅
Senin neyini kiskaniyolar la aqq abazasi 😂😂😂😂😂😂
başarılı insandaki özellikler kıskanan kişide olmadı için ve eksik hissettiği için :)
Alakası Yok Sınıfta Bütün Kısalar Salak.
Ben Ve Uzunlar Zekiyiz --_--
Çok basit seni kıskanan kişinin yapmak istediği şeyi yapamayıp senin yapmandan kaynaklanıyor.
Basarisiz insan kiskanilmayacagina gore, basarili insan kiskanilir.
Kendisi hayatta basarili olamadigim kaygi ile yasadgindan koskanir
Saygı, para, sosyalik, hoşgörü onlarda daha fazlada o yüzden
Kendi beceremediğim bir şeyi başkası yapınca banada oluyor. Çok normal.
Neden kıskanıldığım hakkında inan fikrim yok adamım
Başarılı oldukları için 😎
Gözlüklerini yerler :D
Resim yarışmalarında birinci olmak kıskanılası birşey 😄
4Bin tl ödül de verdirler asdf
Vay vay vay 😄 Bozdur bozdur harca 😄
2 yıl önceydi bitti para :D