AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
250Cevap
Konumu gereği seçilmiş güvenlik açısından en uygun yerlerden. Çokdaha güzel şehirler var ama stratejik konum daha önemli
Başkent eskişehir olmalıydı. İnsanlarına, eskişehire hayran kaldım ben :D
Ben gitmedim ama güzel yermiş duydum şanını 😀
İstanbul kadar kendinden nefret ettiren ve bir o kadarda sevdiren başka bir şehir var mı bilmiyorum :) ankarada fena değil ama bana çok soğuk (hava olarak değil) geliyo. sanırım onun nedenide siyasetle daha çok anılması :)
Ankara'dan daha iyi hakedecek hiçbir yer yok.
Not:Ankaralı değilim.
3 Tarafı denizlerle çevrili ülkede Ankara siyasi bir seçim olmaktan ileri gidemez.. Ama olması da bir sorun teşkil etmez.. Ancak cumhuriyet düşmanlarının sorunu olabilir.. Ama reel yaşamımızda hangi şehrin başkent olacağı etki etmez.
www.kizlarsoruyor.com/.../q376129-ankara-baskent-olmayi-hak-ediyor-mu uzun zaman önce sormuştum
Görmedim
görün öyleyse:)))
Nedense bana itici geliyor. Her yer taşlarla kaplı. Sevmiyorum öyle yerleri.
Yine baskent diye guzellesmis onceden daha kotuymus ole diyolr
Ay bu güzel haliyse kötüsünü düşünemiyorum
Deiz yoh bisy yok haklsn
Eskişehir daha güzel. her ne kadar siyasi görüşlerimiz aynı olmasa da
başkent insanlar sevsin diye olmaz ki belli başlı kriterler vardır ona göre olur
İstanbul olsaydı daha fazla bilinen bir ulke olurduk
Zaten bazıları Constantitapolis diyo. Unutamadılarsa hala
Yokuşlarını, bozkır kokunu seveyim Ankara . Nasıl sevilmez bu şehir?
Aynen anıtkabir için ama el mahkum ankarada yaşıyorum 😁😁
Kesinlikle sana katılıyorum şehir hakkaten boğuyor İzmir gibisi yok
Sevmem. Soğuk, ruhsuz bir şehir bana göre ama konumu başkent olmaya uygun.
Ankara için şu benceyi okumalısın :)
www.kizlarsoruyor.com/.../q3654255-ankara-baskent-olmayi-hak-ediyor-mu
Yanliskllikla senin benceyi yapistirmisim :D
www.kizlarsoruyor.com/.../a31463-bir-angara-analizi
Aynen karşm ankaradaym hadi şuraya diycek bir yer yok
Melih olmasa aslında iyi bir şehirde işte... melih var.
hak ediyor tabiki sen böyle diyorsun ama mesela ben burada büyüdüm ve nere gidersem gideyim öyle ya da böyle özlerim. Hangi şehir denizi, ormanları bile doğru düzgün olmadan kendini özletebiliyor?
bende istanbuldan ankaraya okumaya geldim 2 sene sevmedim 3. senemde sevmeye başladım... şu an istanbuldayım okul açılsında ankaraya gideyim diye 4 gözle bekliyorum :)
İSTANBUL boğazında değil Ankara ayazında sevdik...
sadece AYAZI yeter..
Bırak başkenti köy olmayı hak etmiyor. Sana katılıyorum
👏👏👏
Ben bir yildir burada sap geziyosam bu sehir hak etmiyo arkadas :P
Şaka bir yana Atam Uygun Gorduyse O zamanin sartlarinda şu an bunu sorgulamak Zalimce olur
Bencede yüce Atamız ne dediyse o
:) :)
Başkent olması için ön görülen şehir Ankara çünkü. Ankara sevilmez mı? istanbuldan vaz geçtim ben Ankara için 😉
Ankara sevilmez mi ya denizi yok bir defa insanı yeter Ankara bir başkadır bunu ankaralı olmayan bilmez. Net
Ayrıca Ankara olmasaydı diğer şehirleri düşman elinden b*k kurtarırdınız. Gidip bir ankaralının yanında da böyle söyle de ağzının payını versin. -doğma büyüme ankaralıyım.
Insanlari kazikçı :(
O kişiden kişiye değişir @channing
Haa bir yildir burdayim hep bana mi denk geldi sanssizliga bak yaaa..
Hem Kara Astsubay MYO hemde Jandarma Astsubay MYO mülakatlarında ön sağlık ve sporu geçipte sözlüde elendiğim için tiksinmiş durumdayım Ankara'dan bide insanları robot gibi..
Ankara'nın önemi ve yerleşkesi tabiki önemli, bence Konya olmalıydı ama o zaman öyle düşünmüşler, yanlış olduğunu çok düşünmüyorum... Ankara? Aman aman... Gerçekten insanı yoran bir şehir.
Canım sen olayı yanlış anlamışsın. İstanbul zaten kalabalık bir de başkent olsaydı felçten beter olurdu. Anadolunun ortasında güzel lokasyonda bir şehir işte.
hak etmekten kasıt ne. gayet büyük bir şehir başkent olmasının etkisiyle büyümüş olabilir ama denizi dışında da bir eksiği yok şu an. (ha bir de metro var ama onun da sorumlusu belli)
Başkent İstanbul olmalı. Ankara'da deniz bile yok :D ayrıca Anıtkabir beni ilgilendirmiyor.
Beni de ama işte naparsın tribünlere oynuyorum 😁😉
:) :)
Sevilecek bir yer değil pavyon dolu bildiğim kadarıyla.
Bir Anıtkabir işte. Birde koordinat açısında yapılmış işte geçmişte.
İstanbul'da olmasında nerede olursa olsun istanbulun trafiği kendine yeter birde bu saçma insanların meclis trafiğini çekmeyelim
Bende hiç sevmiyorum dediğin gibi bir tek anıtkabir.
kızım manyakmısın nesin sen be Ankara mis gibi şehir ne trafiği var ne cartı var ne curtu var istanbula gittim otobüsten indim yemin ediyorum oksijen alamadım nefessiz kaldım orda yaşayanlar zaten bitkisel hayata geçmişler
Biraz okuyun ya. Vallahi bak, ısırmaz kitaplar sizi.
Neden başkent olduğunu sormuyorum dostum
Ben senin dostun değilim.
Biraz insanlarla samimi ol.
Isırmazlar seni.
Ben senin dostun değil.
Lafa bak. ...
Hatun hakaret etti bana. Onunla ilgili bir sıkıntı yok, ben böyle söyleyince mi sıkıntı var. Kimseye samimi davranmak zorunda değilim.
Sonuna kadar hakediyor Ankara da yaşayan biri için Ankara vazgeçilmezdir adeta bağımlı oluyorsun başka bir şehirde yasayamiyorsun.
iğrenç bir şehir ya. Şehir bile değil bence insan yok her yer bina öğ
Evet canım şehir değil ilçe 👏😄
:) sen ankaraya gittiğine eminmisin :D
insan yokmuş
8 milyon insan nerde acaba :D :D :D
hepsi masalarının başında ordan kalkıp evlerine gidiyolar ertesi gün yine masa yine ev asdfghjklş şimdi naş @nuricandede
Ankara sevmeyen ölsün be : DDostlugu çayı herseyi var bir denizimiz yoktu o da bu yagmurlarda oluverdi
Acisiyla tatlısıyla sevdadir angara😇
https://youtu.be/zZFOVDYoK7UAnkara adını her duyduğumda içim bir kere daha sızlıyor :/
Sevdiğin mı var
Evet Çevik kuvvet'te onu çok seviyorum Rabbim tez zamanda vuslat nasip etsin
Konum itibari ile başkent zaten ama baskente yeterince onem vermiyoruz. O da ayri bir mesele.. Sadece park yapmak gibi bir zihniyetimiz var. Mega yapilar ile suslesek keske...
Sonra da heryer beton yığını dersiniz
Simdi de beton yiginindan farksiz degil. Agaclik icin kullanilacak alanlar olur, yapi icin kullanilacak alan. Yesillendirme yapalim o zaman Ankaraya. Zaten kurak bolge.. Çalilar ve bodur agaclar...
@Kullanımdaymış
Park yapsalar gam yemem
Park ya heryer zaten.
Ankara güzel şehir değil ama türkiyenin en iyi üniversiteleri orada okuyanlara allah kolaylık versin ayrıcaa başkent olmayı hak eder ve ya etmez neye göre söylüyorsun ki bunu bir şehir güzel diye başkent olamaz burası uygun görülmüş demekki
Orda doğan büyüyenlerin bir kısmı sever ankarayı sadece yoksa yolu mecburen ya da iş için düşmüş kişilerin sevmesi için elle tutulur bir neden yok.
Ataturk'un lafinin uzerine laf konusmak kimseye dusmez.. Ankara'dan baska baskent aklima gelmiyor.
Ankaraya ölünür sen delimisin ! Ankara bir tane taşına toprağına kurban olurum :D
Ankara'yı sevmeyeni Allah taş eder bak deme öyle.
İyi ki Ankaralıyım bee. Havasına, suyuna, taşına, toprağına aşığım!
bencede
ankarayi sevmek ankarada sevilecek tek seyin Ankara oldugunu bilmektir. soeuya gecersek bence haketmiyor. sirf ulkenin ortasinda diye baskentmi yapilir bir sehir
İstanbul daha güzel tabi ama baskent olmasinda ki amac sadece sehrin guzelligi degildir u kadar sığ düşünmyin.
TÜRKİYEMİZDE başkent olacak bir şehir varsa o da ŞEHRİ İSTANBULDUR. ankaranın başkent yapılması tamamiyle bir projedir millet özüne dönmesin diye!!!
Tabi ya kim sevsin orayı misss gibi yunan mitolojisi kokuyor :D
Anıtkabir 😉
Ankaranın başkent seçilme sebebi eski osmalıya ait iz olmaması , bir tarih taşımaması
valla bende yeni gidicem unv için Ankara ya bu sene. bakalım nolcak :/
Kolay gelsin 😊 hangi okul
sağol :) Ankara üniversitesi
Hadi ya 😊 hangi fakülte? Ben de Ankara Üniversitesinde okuyorum
:D sağlık bilimleri fakültesi sosyal hizmet :) sen?
Sıhhıyede o galiba. Ben Dil Tarihteyim canım 😊 kolay gelsin bu arada
sağol sanada kolay gelsin :)
Anıtkabir oldugu için aslında türkiyençn baş kenti neresi olmalı diye soracak olsaydın İstanbul derdim
Hakkedip hakketmemesi gorunusu acisindan tartisilir belki ancak konumu acisindan elbetteki hakkediyor.
Dediğin gibi sadece anıtkabir var. Normalde bende sevmiyorum. Bide acemi birliğimi orada yaptim 😒
Ankara adı üstünde iğrenç bir şehir. İstanbul , İzmir , Antalya , Muğla , Ordu , Rize , Mersin , Bursa , Çanakkale dışında tüm şehirler çöp...
Başkent İzmir olmalıydı. Ankara hak ediyor çünkü kurtuluş savaşı yıllarında bir tek orası elde kalmıştı, diğer tüm bölgeler işgal altındaydı.
İzmir de ne biliyim tövbe estağfurullah
İlk ora düşeceği için mi ; satık yunanlardan direk inerler oraya... Töbest...
İzmir olsaydı avrupalılar bize gavur türkiye derdi herhalde
Gavur demezlerdi bence bizim gibi derler
Neden gavur diyosunuz oraya anlamadım
Anlayamazsın
Ben gavur falan demedim. Yukarıda bir arkadaş yazmış.
onu diyen halt etmiş orda bir kıza laf at ağzına sıçarlar adamın İzmir kızı kimi isterse onunla olur Ankara kızları gibi keko olsaydı önüne gelene verseydi gavur olmazdı :D
Melih, gitse adam olacakta. Griliği de güzeldir, sakinliği de. İlle de su aramıyoruz.
Ankara sadece için de Anıtkabir olduğu için bile her şeyi hak ediyor <3
4 tarafıda kuşatılamıcak şehır oldu ıcın baskent orası hıc mı tarih ve coğarafya dersini merak etmedınız be ınsan evladı
Ulus geceleri aklıma gelince Ankarayı başkent gibi ben de uyğun bulmuyorum, ama Atarürk Ankarayı başkent yaptıktan sonra bana laf düşmez sanırım