Bugün memleketim Ankara 'nın başkent oluşunun 100 yılı denizi yok ama cumhuriyetin kalbi Ankara 'dır, mesela en güzel balık Ankara 'ya gelir oyun havası güzeldir 🙂
13 Ekim, 2023 Cuma 12.21
Bugün memleketim Ankara 'nın başkent oluşunun 100 yılı denizi yok ama cumhuriyetin kalbi Ankara 'dır, mesela en güzel balık Ankara 'ya gelir oyun havası güzeldir 🙂
13 Ekim, 2023 Cuma 12.21
TC'nin tarihinde aldığı en akıllıca kararlardan biridir. TC tarihinde çok k akıllıca işler yapılmadı gerçi ama bu karar bir istisna teşkil etmesi yönüyle önemli.
Başkent dediğin ülkenin ortasında olur zaten. TC, bu konuda doğru olanı yaptı. Osmanlı'nın en büyük hatası 20. yüzyılda bile İstanbul'u hala başkent olarak tutuyor olmasıydı.
Ankara Atatürk gibi bir dahi tarafından Anadolu'nun tam ortasında oluşu ile büyük güvenlik nedeni ile başkent yapılmıştır ancak sarıklı şeytanlar ile. kopekleri bunu hiç düşünmez.. Çünkü gavur karilarindan doğan Türklük ile ilgisi olmayan Osmanlı hanedanı nedeni ile İstanbul hep başkent olmuştur zevki sefa için.. Dünyanın hiç bir ülkesinde kıyı veya hudut şehri başkent değildir.
Rica ediyorum
100 yılı Ankara için hayırlara vesile olsun, Ankara'ya bir kez geldim o da dayımın nişanı içindi, o zamanlar bendeniz6 yaşındaydım😅, bence Türkiye’ye en çok yakışan il başkent için Ankaradır.
Teşekkür ederim abi Çankaya kızları candır
👍🏻
Rica ederim✨
Anıtkabir ❤️
Kesinlikle
Cevap
7Cevap
Ankara 'nın başkent olması dışında bir özelliği yok.
Var
doğal olarak savaş zamanı oraya alındı
yoksa bana göre bir özelliği yok
3 sevdigimiz var
Mustafa Kemal
Ankara ve Rus kızlar
Eyvallah 😃
Büyüksün Atatürk 🇹🇷
Hande hanım üstteki Görüşü kaba olarak şikayet ettim alabilir misiniz
Aldım :)
Teşekkür ederim mod gelmesi de ayrı bir güzel oluyor,😃
❤️
Ben var ya öyle ulaşabileceğim bir üye olsan hep sana gönderirim şikayetleri
Çok kaliteli çok Nezih bir profilin var
Teşekkür ederim 😌
Ne zaman istersen yolla yardımcı olurum
Yani sana genelde yorumlarda ulaşabiliyorum mesaj olarak ulaşamam mümkün değil kapalı çünkü
Sen şikayet olunca söyle hallederiz :)
O zaman ben profilin tarayıcıya kaydederim herhangi bir hakaret ya da şikayet oldu mu yorumlardan seni bulurum ben ne söylemesi 😃 sonra beni rahatsız ediyor diye hesabımı dondurma 😃 bir de sana bir şey soracağım dün benim Bu hesabım donduruldu yani nedenini bilmiyorum herhangi bir kural dışı paylaşım yapmadım bir şey yapmadım daha hesabı açalı Bir saat oldu donduruldu sonra yönetime mesaj attım sabaha geri açtı bu hesabı donduran kişiyi biliyorum yani Ama o kişinin yetkisi yok s mod, u mod olan birine söylediyse o yaptıysa yönetim sonra geri açtı ya yönetim o hesabı kimin dondurduğunu bilir mi
Hiç bir moderatör öylesine hesap donduramaz eğer durum tekrarlanırsa yönetici hesabına yaz haksızlık varsa o kişinin yetkisi alınır
Yani dün burada bana önceden önceki hesabımda kavgalı olduğun bir s mod vardı vardı hatta iki yüzlü falan dedi ekran görüntülerini falan aldım yönetime attım o öyle yorum yaptıktan sonra birkaç dakika sonra hesap donduruldu Ben onun yaptığını düşündüm ama daha sonra hesap dondurma etkisinin olmadığını öğrendim tabii direkt olarak ben kendinin hesabını verdim yönetimi hani hesabımı bu dondurmuş olabilir diye Ama sonradan onun yetkisi olmadığını öğrendim ama tabii kim yaptı neden yaptı bilmiyorum belki de o başkasına söyledi o yaptı, Ama şöyle bir şey dün benim bir hesabım vardı rebel volf o hesabı sevmedim yani benim zaten önceki fenomen hesabımda bu isimdeydi o hesabı iptal ettirmek için birkaç Kural ihlali yaptım hesap iptal edildi sonra akşamına bu hesabı açtım yani herhangi bir paylaşım yapmadığım halde herhangi bir uyarı almadığım halde hesap donduruldu sonra işte yönetimi ekran görüntüleri ile o kızın profilini falan mesaj attım yönetim hesabın dondurulması hesabın tekrar açıldı ilgili moderatöründe moderatörlüğü incelenecek falan dedi ama onun hesap dondurma yetkisi yok kim yaptı bilmiyorum
Uberlerin yetkisi var.
Dediğim gibi haksız bir durum varsa o moderatör bulunur , yetkisi alınır.
Haksız durum yoksa da öyle kalır.
Yok yani haklı bir neden kesinlikle yok çünkü ben orada bir soru paylaşımı yaptığımdan kaynaklı veya yazdığım bir şeyden kaynaklı bir durum güncellemesinden kaynaklı bir şey söz konusu olsaydı bana uyarı mesajı gelirdi bana herhangi bir uyarı mesajı gelmedi hatta zaten diğer hesabım iptal edilmişti hesabım yoktu hani çift hesap olayı falan da yoktu yani bana hiçbir şekilde bildirim gelmedi bir baktım hesap dondurulmuş Ben de ekran görüntülerini aldım o kişinin yazdığı yorum aldı direkt olarak kızlar soruyor yönetimine gönderdim sonra baktım sabah
Merhaba,
Hesabının dondurulması açıldı. Söz konusu moderatörün moderasyonlarını da inceleyeceğiz.
Teşekkürler,
Özgür. Böyle bir mesaj aldım yani hesap açılmıştı yani demek ki ben bir kural ihlali yapsaydım 48 saatte ancak açarlardı hiçbir şey yoktu çünkü yeni açmıştım hesabı kim yaptı bilmiyorum ben o kişiyi verdim ama o kişinin hesap dondurma yetkisi yok Büyük ihtimal başkasına söyledi o yaptı
Türkiye'nin tam merkezi olması tabi ki.
Stratejik konum açısından en doğru yer
Çok güzel bir şehir
En doğru seçim.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?