AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
250Cevap
Benim kaldığım evde direk Anıtkabir'in dibiydi. Her sabah Anıtkabir etrafında koşardım o Ankara soğuğunda. :))
tek sorun bu kaldı dimi zamanında çok mantıklı bir karardı hala öyle. İzmir olsa ne değişecek bursa olsa ne değişecek
Hak etmemesi için neden soyler misin birde neden Ankara düşündün mü
ankarada bir tek Anıtkabir e uğramıyorum.
O da güzel 😉
Aynen bu ne iğrenç şehirdir böyle. Ne doğası var ne de tarihi tursitk mekanı.
Ya dün çıktık dışarı gezilecek bir yer yok be valla hiç sevmiyorum 2 yıl sonra gelmem bile
Hakketmeyle alakası yok. Lokasyon ve konumu sayesinde zaten fiziksel olarak ülkenin kalbi. Bir de bu siyasal ve sosyal olarak desteklenirse tabiki de başkent olmaya layık...
Hakediyor tabi sevmeyen sevmesin oda sizi bayılıyordu
4 yıldır Ankaradayim. İlk fırsatta kurtulmayi düsünüyorum. Kesinlikle haketmiyor.
Güle güle.
Bence başkentin tam ortada olması güzel bişey zira aksay kırşehir yozgat da olabilirdi. Küçümsediğim icin degil ama Ankara olduğu icin şükür etmemiz gerek
angaralı doğulmaz, angaralı olunur.. laf söyletmem :)
jeopolitik yeri bakımından başkent olmuş zaten. ay ne güzel yer yeaa denerek başkent seçilmiyor
Ankara güzel ama Eskişehir ve Bursa Ankaradan ve İstanbul dan daha güzel bence Eskişehir ya da bursa olmalı
bence başkent yozgat olmalı
https://www.youtube.com/watch?v=T70tpDyAl9geskiden başkent seçilirken bir saldırı altında ulaşılması en zor il olarak seçerlermiş yani orta yeri. nedeni güzelliği değil yani
Ankara'da Anıtkabir'den başka bir şey olmadığını düşünmen, batı toplumlarının Türkleri Arap sanması gibi bir şey.
Coğrafi konumu açısından başkent olmayı hak ediyor.
Olası bir saldırı durumu düşünüldüğünde başkentin sınırda bir yerde olması makul değil.
nedense Ankara da yaşıyan arkadaşlarım hep sevmiyorum burayı diyor ama benim hoşuma gidiyor nedense normalde İstanbul'da yaşıyorum
Neden hak etmesin bende ankaraliyim ama İstanbul'da kalıyorum 2ay da bir giderim özlüyorum ve seviyorum
Ediyor tabii ki. Stratejik olarak ülkenin ortalarında. Sadece bu neden bile yeterli.
ben de sevmiyorum ama şehrin kokusu bir değişik
Ankara ya geldiğini anlıyosun
türkiyenin ortasında olduğu için Ankara oldu bence atatürk zamanında sürekli toplantı kongre falan her neyse aslında tamda orta değil
Koyden sehre cok hizli devsirildigi icin oyle. Birde 17 senedir basinda Melih gibi bir bela var. Ben severim Ankara'yı...
Şehir güzel değil evet tam bir memur şehri ama jeopolitik konumu açısından tek değru tercih Ankara dır.
Melik Gökçek olmasa güzel şehir amma
Kurtulamadık
Mümkünse İstanbul başkent olmasın bizim kalabalığımız bize yeter. Bir de memur kafaları kaldıracak değiliz.
Sana da katılıyorum iğrenç, soğuk kaba boş bir şehir.
Ankarayı da insanını da sevmem başkent olmasa köy olurdu. İç anadoılunun diğer illerinden gelen yobaz apaçiler hep doldurmuş ankarayı. Yozgat, çorum, çankırılı görünce kaç
Ankara benim şehrim, hayatım. kolay kolay baska bir şehre degismem.
Bence Samsun başkent olmalı. Ankara nedir insan deniz görmeli.
Ankara türkiyenin tam ortasıdır bu yüzdende başkenttir başka bir numarası yoktur şaire sormuşlar ankaranın en çok neyini sevdin diye istanbula dönüşünü demiş
etmiyor :-D pavyon dolu len
Aynen ya 😮😑
Gitmedğin sürece seni ilgilendirmez Pavyonu barı
İstanbul pislik yuvası
İzmir sadece geri kalmışlıkların Bölgesi
Aynı zamanda da laiklerin 😃
Coğrafi konumundan dolayı en uygun yer Ankara . Bence gayette güzel bir şehir
jeopolitik konum itibari ile , o zamanın şartlarına göre uygun bir yermiş.
haketmiyor , tamamen saçmalık bence
Al benden de o kadar
okulda bize tarihi açıdan çok ozgurlukcu diye anlatıyorlardı ama ne alaka iç anadolu yani çüş , konum diyorlar kalbiymiş , kayseri daha ortada ben kayseriliyim , kayseri en azından sanayi şehri ve tarihi dokusu var.
Bizim tarihimizi anlatanlar kim acaba.. Neyse
tarih dedğim antik kent dolu kayseride , geçen gun göl çekildi biraz içinden antik kent çıktı camisi beyaz kubbeli
Ankarayı İdari Şehir yapan Atatürktür. Anıtkabiri Atatürk için seviyorsan Ankarayı da sev bir zahmet :))
Sadece Anıtkabir i seviyorum. Benim memleketim bana yeter
ankarada Ataturkum var nasil sevilmez? En cok gitmeyi istedigim sehirlerden biri.
bence İstanbul olmalı orası tamamen siyasi bir seçim.
Sen sevmiyorsan hemen konuyu meclise sunmaları lazım sonuçta.
Başkent olmasınım sebebi olası bir harp durumunda ülkenin tam orta noktasında bürün saldırılara en uzak konumda olmasıdır, öyle güzelliğe göre seçilmiyor
Tarih oku, bilgisizsin neden orası olmuş, sizle mi uğraşacağız arkadaş, yetti artık, neresi olsun hanımefendi?
Tarihi biliyorum canım
Yok ben de sonra pişman oldum zaten sorun Türkçeyi kullanamamak
Başkent-Önemli işlerin görüşüldüğü, stratejik olarak güvenli, ulaşım, iletişim vs işlerin kolay yapılabileceği yerdir.
Turistlik yer-Gezme, dinlenme vs etkinliklerin olduğu yerdir.
Ankara neden başkentliği haketmez*Çünkü gezicek yer yok çünkü insanlar ben gibi düşünmez yoaz.
Ha ha. Ankara turistlik yer midir? Doğru soru. Zor bu gençlikle ilerleme...
Ankara turistik bir şehir değildir zaten
Tamam katılıyorum.
Ankara yı bende sevemedim. Hızlı trende çalıyorum ve ilk fırsatta İstanbul da yaşamak istiyorum. Başkent konusuna gelince sivas memleketim daha çok hak ediyordu
Ankara bana köy geliyor, çünkü denizi yok olsa güzel bir şehır olurdu nokta
güzel be niye öyle diyosunki neresi olsun istanbulmu bırak ya Ankara iyi güzel
Hakediyor.
Ankara güzel şehir.
Coğrafi bakımdan konumu da elverişli.
anıtkabirin orda olması yetmezz mi başbuğ orda yatıyor başkent Ankara güzeldir bakmayı bilene
Kırıkkale de Oturuyorum Ve Bence Ankara Başkent olmayı fazlasıyla hak ediyor.
Ankara cok guzel hakediyo bence. Kiymetini bilelim
kimler neleri hak etmiyor bu ülke de bırak Ankara nın ne günahı var şimdi :)
etmiyor ama işte , senden olanlara birşey vermek zorundasın sonuçta değil mi?
Ulu önderimiz onu uygun gördüyse sana sorgulamak düşmez sanki.
Haketmiyo desek başkentlikten ihraç mı edilecek sanki. Ayrıca jeopolitik konumdan dolayı başkent güzellikle ilgisi yok.
İstanbulu sevmeyip de İstanbul'da yaşamaya devam edenler bir çıksa gitse şehirde yaşanılabilir alanlarımız çoğalır diye inanıyorum ben
Ankara'yı sevmeyene bir zulümdür bu kadar insanın neden Ankara'yı bu kadar çok sevdiğini anlamadan Ankara'da yaşamak
Bilmem hakediyor gibi ama denizi yok yani olamıyor veya olağan üstü birşeyi yok. Bunları göz önünde bulundurup BAŞKENT "ANKARA" 'yı küçümsüyorlar.
Ankarada yaşamayan ankarayı sevemez başkent olabilecek bir şehir varsa 1000 kere Ankara banada aksine diğer hiç bir şehir güzel gelmez
Ankara’nın Türkiye’nin ortasında; askeri ve siyasi yönden güvenli bir konumda bulunması sebebiyle Ankara başkent turistik yerlerle alakası yok.
dönemin sartları nedeniyle Ankara başkent oldu ama ben İzmirin olmasını tercih ederdim :D
Yok ya İzmir de insanları tuhaf oranın 😕 bana ters
öhö öhö izmirliyim :D
Pardon ya 😁
ankaraya kaç kez geldim hiçbiri anıtkabir için değildi ama tabii orayada girdim...
başkent olmayı haketme meselesi farklı.
Ankara başkent olmasaydı şimdi iç anadoluda doğu gibi gelişmemiş olacaktı, hak etmekle alakası yok. Adam işini biliyor
bende gittim gezdim de adam akıllı bişey yok ya kendi şehrim daha güzel hiç çekici bir tarafını görmedim yerler kartvizit dolu millet iş görme çabasında :D