22 yasında üniversite. Geç mi kaldım?

Offf arkadaşlar lütfen bir akıl verin... 2007-2008'de mezun oldum. 1 sene orada burada çalıştım sınava girmedim. Okumak istedim dersaneye kaydoldum 2008-2009 yılında dersane gittim. Birden dersane battı ve aynı gün acı bir olay daha yaşadım. O dönem sınavı kaybettim. 2010 yılında yine dersaneye kaydoldum bu sefer daha azimle çalıştım. 2 yıllık bir bölüm geldi. Şimdi onu bitirdim. Yeniden üniversiteye gidip 4 yıllık okumak istiyorum. Bunun için dersaneye gidiyorum. SİZCE GEÇ Mİ KALDIM? ŞARTLAR BENİ BU KADAR GERİ BIRAKTI...
Güncellemeler
+1 yıl
ADALET bölümünü bitirdim. Her dönem sonu notum 2,89 - 3,00 arasıydı. Tek Ders - bütünleme yüzünden DGS'ye giremedim. Ama bu çevrem bunu anlamıyor. Şu böyle böyle yaptı sen 5 yıldır yerinde sayıyorsun diye söyleniyorlar. Kendimi dinledim her dersi sıfırdan aldım. Beni böyle güçlü tutan neydi? SAĞOLUN ARKADAŞLARIM, YARIN VE ÖBÜR GÜN DENEME SINAVIM VAR BU YAZDIKLARINIZ BANA ÖYLE BİR MORAL VERDİ Kİ ANLATAMAM :)))) HEPİNİZE AYRI AYRI TEŞEKKÜR EDİYORUM. VE BU YAZDIKLARINIZI SAKLAYACAĞIM :)))
22 yasında üniversite. Geç mi kaldım?