Gizli Üye(36-45)+1 yıl24 yasındayım unıye bu sene basladım bende işletme 4 yıllık bölumde en buyuk benım ama hıc sorun yapmıyorum ısterse 40 yasımda olayım gene gıderım emın ol kım ne derse desın umursama ama ailenıde zor durumda bırkama maddı durumdan dolayı egerkı ımkanınyoksa kpss ye de gır barajı as adlıyede katıplık sınavlarına gır bu surecte 10 parmak gelıstı katıplıkte mulakatın var bunla ılgılı cunkı azımlı olman guzel bırsey arkadasım ama ailenede yuk olma hem calısıp hem okuya bılırsın ben hem calısıyorum hem okuyorum dershaneye felanda gıtmedım ders felanda calısmadım ben unıyı oyle kazandım erkek arkadasımın zoruyla gırmıstım onun zoruya olkuladabasladım ıyıkıde baslamısım ıyıkıde zorlamıs gozumu actı benım hayatın boyu basarılar arkadasım
00 Yorumla
olur mu öyle şey ya. okumanın yaşı yoktur diye boşuna dememişler. sen bi üniversiteye git birsürü senden en az 4-5 yaş büyük adamla karşılaşacaksın. hiç sıkıntı etme, bu yüzden okumamazlık da etme sakın. kendine edersin boş yere. her yaştan insan oluyor üniversitelerde. senin yaşın gayet iyi.
50 Yorumla
+1 yılBenim sana cevabım biraz moralini bozabilir. 22 yasında universite demek 4 sene daha koy 26-27 yaşında mezun olucaksın. Sonra benim gibi bir işe başvurduğunda daha önce nerede çalıştınız diyecekler. Sana tavsiyem belirli bir iş kolu üzerinde okurken aynı zamanda çalışman. Sonra bana sorulan soru sana sorulduğunda en azından verebilecek bir cevabın olur. ( ben yaz tatillerinde hep çalıştım ama neye yarar otelde barmenlik yapmak, kırtasiyede çalışmak) boyle hayatın ben...şimdi digiturk ile turkcelle cv yolladık bakalım nolacak :(:(:(
10 Yorumla
2 arkadaşım birer yıl arayla Elektrik ve elektronik mühendisliğini 8 yılda bitiremedikleri için okuldan atıldılar. Bir yıl tekrar Ün hazırlanıp sınava girdiler ve 28 yaşında biri Maden Mühendisliğini bir diğeri ise makine mühendisliğini kazandı. Maden kazanna arkadaşım 3,5 yılın sonunda okulunu bitirdi işini buldu 2 ay önce nişanlamdı. diğeri ise 3 yılını okuyor ama malesef 30 yaşını doldurduğu için şubat döneminde okul kaydı yaptıramıyor askere gitmesi gerekiyor.
Şimdi sen gerçekten geç kalmış mısın?10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
38Cevap
bizim sınıfta otuz beş yaşında bi abla var on beş yaşında oğlu var orta okulu ve liseyi dışardan bitirmiş şimdi de dört yıllık bölümü kazanmış okul öncesi öğretmenliği düşün yani insanlarda ne azim var sen daha yolun başındasin yirmi iki yaş hiçte geç değil
30 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 613 cevap paylaştı.
+1 yılkızmassan bir erkek için 22 yaş geç bir yaş 22 yaşında üniversiteyi kazandın diyelim okumaya başladın en erken 26 yaşında mezun olacaksın ki en az bir iş bulmak için 2 sene bekliyeceksin oda 27 yaşına denk gelecek o yüzden acıköğretimden oku derim sana birde üniversite uzarsa bu yaş işi 27 28 kadar gider malum türkiyede 30 sonrasına iş vermiyorlar
32 Yorumla- +1 yıl
Çalışana her zaman iş var.
- +1 yıl
söyle işi nrelerde var
Gizli Üye(36-45)+1 yılarkadaş ben 2 ay sonra 25 ime girecem hala lisede okuyorum rekora koşuyorum 11 senedir lisedeyim bir sonraki hedefim üniversiteyi 15 senede bitirmek :D şaka bir yana bu ocaktaki sınavları vereyim üni.yede gitmeyi düşünüyorum okumanın yaşı olmaz dostum zamanında çok hovardaydık insan gençken bazı şeylerin farkına varamıyor o zamanlar toz pembe hayat sonraları daha sağlıklı düşünüyor işte o zaman dank ediyor :)))) sakın ayağını gazdan çekme ibre 180den aşağıya düşmesin tam gaz devam arkandan 4lüleri yaptım geliyorum...
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl46 yaşında hazırlıkta ablamız var öğrenci, artı 2. sınıfda 40 yaşında olan bir başka arkadaşımız, farklı bir bölümde otuz küsür yaşında öğrenci arkadaşlarım. Onlara daha çok saygı duyuyorum, okumanın yaşı olmaz.Okumak bir idealdir ülküdür, ve yaşla doğru orantılı değildir. not bende 33 yaşında lisansı bitirdim. Eğitim mezunuyum.
20 Yorumlaherkez oku daha gencsin demis ben tam tersini soyluyorum hic kastirma, bir torpilin varsa zaten iyi isler bulursun ha yoksa 3 universitede bitirsen bos :D sen simdiden gelecek planlarini yap daha hayirli olur :P.. bu durum maaalesef memleketimizde boyle. baska bir ulkede olsan 50de olsa oku derdim o ayri
00 Yorumla
+1 yılYaşın hala çok genç imkanın varsa özellikle sana iş imkanı sağlayacak bölümde okumanı tavsiye ederim. Sonra pişman olursun. Okumanın yaşı yok. Yaşı 30 ile 50 arasında üniversitede okuyan bildiğim çok insan var. Gençken okumak daha kolay yaş ilerleyince daha zor özellikle 30'da sonra ve de hayatın içine atılınca zorlaşıyor.
00 Yorumlabence okumak için geç kalmadın ben de 2007 2008 yılında mezun oldum hemen 4 yıllık bir bölüm kazandım gerci istemedigim bir bölümdü ama puanım ona yeti neyse sınıftaki en yakın arkadasım 27yasındaydı 3.üniversitesini bitirdi bu sadece bi örnek içinde varsa okuma isteği yaşım ggeçti denir mi oku oku oku asla zarar gelmez :))
00 Yorumla
+1 yılabim 23 yaşında 3 yıldır okuduğu kimya bölümünü bırakıp tekrar sınava girdi (şu an 24 yaşında ve hazırlık okuyor ) 5 yıl okulu sürcek 29 unda mezun bence hiç de geç değil, geç olsun güç olmasın demişler, inanan için her şey kolaydır.
20 Yorumlatabi ki geç değil,tıp fakültesi okuyan amcaları görmedin galiba:)?
ne güzel yeniden okuma imkanın olmuş;
önemli olan imkanlar değil onları değerlendirenlerdir,bu senin yeni imkanın...iyi değerlendir:)11 Yorumla
+1 yılİnsan hedeflerini yas ile sınırlandırmamali. Her daim öğrenecek birşeyler vardır bu hayatta diye dusunuyorum... Umudun ışığın olsun. Bol şans...
40 Yorumlaiçinden geleni yap arkadaşım. elbetteki geç değil. okuma ve öğrenmenin yaşı yoktur. milletin ağzna bakarsan kimseden ne doktor olur ne öğretmen ne hakim ne savcı...
10 Yorumla
+1 yılArkadaşım okumanın yaşı yoktur :) Benim kuzenimin eşi 39 yaşında ve hala okuyor ekmeğini ve sürerli bir iş kazanmak için . Asla pes etme bene , devam et ...
10 Yorumla26 yasında unıversıteyı bıtırsen kpssye gırersın ve 26 genc bır yas 29 yasında olup kpss dersanelerıne gıden arkadaslarım var umut basarmanın yarısıdır :)
10 Yorumlahiç geç değil bence okuyabildiğin noktaya kadar git.ben iki yıllığı zor bitirdim :D okumak içten gelecek bi kere ben daha çok ticarete gönül verdim işin gerçeği şikayetçi değilimde bu durumdan ama okumak içinde ukteyse mutlaka okumalısın
10 Yorumlabizim okulda koca koca amcalar 30 yaşlarında ablalar abiler ohhooo neler neler var git oku ya boşver millet ne der die düşünme
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHic bisey icin gec degil hele de sen erkeksin evde kaldi durumun yok. Ben de 21 e girerken universiteyi kazanmistim okudum dort yil hic pisman degilim. Daha yasin kucuk icinde ne varsa onu yasa hedeflerine sınır koyma
12 Yorumla- +1 yıl
sen kızssın o erkek empati yaparak konuşmak gerek arkadaşım
Cevap sahibi+1 yılErkek oldugunu dusunerek yorum yaptim ozellikle. Ayrica genel olarak kimse icin okumanin yasi olmaz.
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 418 cevap paylaştı. şu an çalıştığım kurumda okulu 22 yaşında bitirmiş ama işe 30 yaşında girmiş insanlar var. aynı şekilde 27 yaşında mezun olmuş ama hemen işe girmiş insanlar var..asla asla geç kalmış değilsin..bu konuyu kapat bence.okula gidince göreceksin ki birçoğu seninle aynı durumda...
00 Yorumla
+1 yılyeniden okumak için imkanım var diye sevinmiyorsunda 22 yaşında üniye girecen diye mi utanıyorsun? sopa yok mu sopa? ne diye tereddüt ediyorsun?
61 Yorumla- +1 yıl
+ Artıladım :))
DGS'yle geçiş yapsaydın ya bence geç değil yeni bi üni için bende 3. senemde bölüm değiştiriyorum mesela
10 Yorumlaokumanın yaşı yoktur ünideyken 45 yaşşında iş ve işçi bulma kurumunda memur olarak görev yapan bi abimz sınıf arkadaşımdı... 2 yıl ne okudun dgs ye girsen filan ..
10 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yıladalet bakanlığının sınavları oluyo icra memurluğu felan araştırdınmı onu ? bende adalet okuyorum
10 Yorumla - Kızlar Bir Adım Öne konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yılyoooo yeterki sağlam bölüm olsun
27 yaşında vardı gelen10 Yorumla Kızlar Bir Adım Öne konusunda 335 cevap paylaştı. 65 yaşında üniversite sınavına girip hukuk okumak için çabalayan bir amca vardı. bilmem anlatabildim mi ?
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGözlerim doldu bu soruyu gördüğümde, sorunu tüm cevapları teker teker okudum.. aynı yaştayız seninle. bende 3-4 sene önce sınava girdim kazandım ama çok mutsuzum bu bölümde ve okulda.. aileme de çok yüküm oluyor. bende tekrar sınava girmeyi düşünenlerdenim.. bende çok takmıştım bu soruyu kafama.. 22 çok mu geç diye.. buradaki cevaplardan sonra, biraz olsun yüzüm güldü...
00 Yorumla
+1 yılneeeeeeeee 22 yaşındaa üniversiteye mi gideceksinn şakamı bu çok geç kalmışsınn, demek akılsızlık olur =) devam paşam bitir o üniversiteyi , meraklanma herkez o yaşlarda üniversitede anlatabildim mi =)
20 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılSaçmalama geç falan kaldığın yok. Üniversite her yaşta güzeldir bence
10 Yorumla Amcalar teyzeler üniversiteye gidiyor.Sen nıe geç kalmış olacaksın ki.
Oku tabi.10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYazını okumadım ama hedeflerine bağlı olarak geç kalmışsın. Hem de çok. Ben 22 yaşında üniversiteyi bitirmiştim.
Acelem yok dersen 30 yaşında da okursun ama büyük hedeflerin varsa 6 ay bile çok ciddi kayıptır. En azından benim için öyle. 2 ay, 6 ay, 1 sene çok büyük süreler benim için.00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl32 yasında sınıf arkadasm var, ben de 21 yasındayım ve birinci sınıfım, erkek arkadasım 24 yasında 1.sınıf. hiç bişey için geç değildir
11 Yorumlasiz memnunsanız gerisini boşverin..değil 22 yaş, 72 yaşındada üniversiteye gitseniz kimseyi ilgilendirmez
00 YorumlaGec mi ? Ben 22 yasindayim ve 1.sınıftayim hicte utanm sıkılma yok bende gayette gururluyum okanın yaşımı olurmus
02 YorumlaOkumanın yaşı yoktur.. Kim ne derse desin.. Varsın konuşsun yoluna bak.. Konuşan konuşur az laf çok iş..
10 Yorumla
+1 yılbenım ablamda 22 yasında üniversiteye girdi ve daha iyi oldugunu söylüyor hem daha bilinçli hemde aklı basına gelmıs daha cok calısıyormus:) gec kalmamıssın sende :)
10 Yorumla
+1 yılsaçmalamayı bırak bence. 50 yaşında üni okuyan birçok insan var. okumanın yaşı yoktur. bende 19 yaşındayım açıktan lise okuyorum bizim sınıfta 23 25 yaşında çocuk var 28 yaşında abla var lise okuyor.
10 YorumlaBu sene 94 95 liler gidiyor ama okumanın yaşı olmaz istersrn 40 ol.
10 Yorumlagenelde üniversite'den mezun olma yaşı 22 dir. yani 4 yıllık olanlar.
10 Yorumla
+1 yılBizim sınıfta 40 yaşında öğrenci varken, bu soru gerçekten komiğime gitti...
00 Yorumlaokumanın yası olmaz ben bu yıl sınava girecegim yasım 32
00 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 461 cevap paylaştı. 22 gayet normal yaş. Üniversiteye gittiğinde senden en az 10 yaş büyükleri göreceksin.
00 YorumlaOkumak için hiçbir zaman geç değildir. Benim büyükbabam 65 yaşındayken okuyordu... ;)
00 Yorumlaöğrenmek için yaş yoktur. yerinde sayıyorsun diyenlere bakıp kendini öğrenmekten ihmal etme. :)
10 Yorumla
+1 yılTabii ki de geç kalmadın bizim sınıftta 38 yaşında adam var.
10 YorumlaEh yani birazcik gec.
Bakma herkesin dedigine. Yok dedem okuyor yok amcam okuyor. 60 yasindaki adam okusa ne olacak sanki ceo olacak anasinisatiyim00 Yorumlahiç te bile 30 yaşındaki adamı bile qördüm sen 22 den bahsediyorsun
00 Yorumlavalla ünide ev arkim vardı 28 yaşında üniversiteye başlamıştı hiçte geç kalmış sayılmazssın
00 Yorumlakardeşim sınanıyosun pes etme allah yardımcın olur ayddınlık günler yakındır
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 475 cevap paylaştı.
+1 yılkesinlikle kalmadın 36 yaşında başlayıp devlet yurdunda kalanlar var oku !
00 Yorumla benım4 yıılık unıversıte bu yaz bıttı 21 yasındayım sankı bıraz gec kalmıssın
00 Yorumlayoo geç değil en azından iş yerinde ezilmektense , en azından adam akıllı bir işe sahip olursun
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNe sınava girmeye çalışıyorsun ya adalet okumuşsun onun sınavları oluyorya onlara çalış gir icra memuru ya da katip olup mesleğe atan bırak üniversiteyi felan.
00 Yorumla30 yasında hala dershaneye giden tanıdıklarım var..
00 Yorumlayok yok... geç kalmamışsın, ama önümüzdeki 2 sene içinde gir yoksa geç kalabilirsin çünkü bskılar artar
00 Yorumlaadam 30 yaşında tıp kazanıp bilmem kaç sene okuyup doktor olmuştu haberlere çıkmıstı
00 Yorumlageç degıl yaşta sıkıntı degıl sendrom yapma kendıne
00 Yorumlaben 70 yaşında mezun olmaya çalışan adam biliyorum :d
00 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 2,1b cevap paylaştı. hayır geç değil.azmini takdir ediyorum.
10 Yorumla
+1 yılgeç değil hatta birde vos vos tarzı bi araç al örgün eğitimde güzel olur
00 Yorumla23 yaşında üniversiteye başladım.sıkıntı etme
10 Yorumla
+1 yılGeç değil. Çift üni okuyanları düşün.
10 Yorumla29 yaşındayım ve okuyorum :)
10 Yorumla- Devamını Gör (18)
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar