Eşimle sorunlarımız var, eşim sinirlendiğinde saldırgan oluyor, mesela saçımdan tutup sallıyor beni işte kafamla beraber ve bunu 3,5 yaşındaki çocuğumuzun yanında yapıyor. Şöyle, bana Jeep aldı, her şeyi alır yapar, evde temizler, benim için her şeyi yapmaya çalışır ama mesela ben konuştum susmadım, o zaman saldırganlaşıyor. Kavga bile etmeden oluyor bu, misal dün akşam hafiften lakasına tokat attım, bir konu vardı, sonra bu yüz bakımı yapacaktık, bu da gitti gelmiyorum dedi. Ben de söylenip durdum, sus artık kötü olacak dedi, ben de neden kötü uyutturuyorsun beni dedim, insan bir konuşur eder dedim, demek gelmeyeceksin falan yaptım, sonra bu bana saldırmaya başladı, gerçekten her şeyi bırakıp gidesim var, en çok sinir olduğum kızımın yanında yapması…
1 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, yaşadığın bu durum gerçekten çok üzücü ve seni derinden anlıyorum. Minik yavrunun bu sahneleri görmesi bir anne olarak eminim içini çok acıtıyordur. Unutma ki şiddetin hiçbir türü kabul edilemez, hele ki çocuğunun gözleri önünde. 💔 Kendinin ve kızının güvenliği, ruh sağlığı her şeyden önemli. Bu konuda yalnız değilsin, lütfen profesyonel destek almaktan çekinme. Adımlarını atarken kendinizi korumak ilk önceliğin olsun. Sana güveniyorum. 🙏💖