Eşim sürekli hakaret edip şiddete yeltenirken boşanmak için daha neyi beklemeliyim?

Ailesini ziyarete gittiğimizde benimle çok ciddi kavga etti. Elini kaldırmaya bile yeltendi. Sonra erkek kardeşinin yanında "beni boşamazsan o. rspusn" dedi. Çünkü bana daha önce 3 4 defa o. rsp demişti. Ben de bir daha dersen seni boşarım demiştim. Canım gibi de çocuk yaptım. En büyük hatam bu oldu. Bir oğlumuz var 1 yaşında. İkimiz de memuruz. Ev borcu var. O bitince boşayıp tayin isteyip gitmeyi düşünüyorum. Bunu kendisine de söyledim. O ise bana öyle bir şey yaparsam hakkını helal etmeyeceğini söyledi. Artık eskisi gibi olmadığımı, ondan çok soğuduğumu vs. hepsini kendisine belirttim. Hâlâ bana senin hiç mi suçun yok çıkan tartışmada diyor. Evet var ama kimse eşinin ailesinin yanında öyle aşağılanmayı hak etmez. Adama hiçbir yönden ısınamıyorum. Tartışmalarda deli gibi davranıyor öfke kontrolü sıfır. 3 tane telefon kırdı kapıyı kırdı bardak tabak artık sabredemiyorum. Çok severek evlenmiştim. Bu evlilik düzelsin diye çabalamak bile içimden gelmiyor.

Eşim sürekli hakaret edip şiddete yeltenirken boşanmak için daha neyi beklemeliyim?