Eşim aileme karışıyor, sürekli beni aşağılıyor ve boşanma noktasına geldik, ne yapmalıyım?

3 yıldır evliyim düğün zamanı ailem ile sorunlar oldu (her şeyi ben sırtlandım eşim de kardeşlerin de yapsın dedi ve iş sarpa sardı annem istemedi eşimi tavır aldık eşim için kendi tarafımızda düğün olmadı) annem tek yaşar evi ben almıştım maddi durumu yok evlilikte ilk üç ay faturaları ben ödedim eşim öğrenince baya sorun oldu tartışmalar başladı ve 3 yıldır devam ediyor bir sene önce maddi olarak battım toparlama çalışıyoruz eşim başta çok kızdı ama sonra yardım etme çalıştı fakat her ay ailen böyle şöyle ağır kelimeler maddi olarak hiç bir yapmıyorsun beni aşağı çekiyorsun diyerek beni aşağılıyor başka enayi bulamazsın filan hâlbuki arabası yeniledik bir de 1+1 dairemiz var kendimize ait bunları da aldık ve 29 yaşındayım ama bir türlü laflardan kurtulamadım ailemle görüşmeme izin vermiyor her hangi bir şeyde direkt ağır kelimeler söylüyor ben özür dilesem de alttan almaya çalışsam da nafile en son yatağı ayırdı bir hafta boyuca özür diliyorum yine tartışma çıkıyor ve annenin evini sat diyor artık ben de dayanamadım ve bıraktım konuşmayı iki hafta oldu biraz sakin düşününce biz onun ailesinin yanından hiç ayrılmadık ama o hep kendini haklı gördü her şeyde beni aşağıladı hâlbuki devamlı konuşurum yanında oluyorum geziyoruz hiç bir şey eksilmedim zaten sorun sevgide değil eski konular ailem ile 3 yıldır zaten konuşmuyor ben de nadir konuşuyorum ama yaranamıyorum iki hafta sonra ben artık dayanamadığımı fark ettim kavganın başında demişti boşanalım diye ben de boşanalım dedim bugün evden ayrıldım ama içimde pişmanlık var sizce neden?

Eşim aileme karışıyor, sürekli beni aşağılıyor ve boşanma noktasına geldik, ne yapmalıyım?