4 aylık evliyim, 19 yaşındayım. Eşim her sinirlendiğinde aileme hakaretler ediyor! Boşanma dışında nasıl bir yol izlemeliyim?

Ben Ankara 'nın Keçiören ilçesinde ikamet etmekte olan, 19 yaşında bir insanım. Evleneli henüz 4 ay oldu, yeni evliyim. Eşimle evlilik öncesi 1 sene süren mutlu bir ilişkim vardı. Evlendikten yaklaşık 20 gün sonra sinirlenmeleri başladı. En ufak olayda anneme küfürler etmeye başladı. Babama küfürler etmeye başladı. Zaman zaman banada "aptal mısın, ne cahilsin, defol şuradan" gibi sözler söylüyor. Durumu aileme anlattım, boşanmak istediğimi söyledim fakat evlilikte kavgalar normaldir dediler. Küfür ediyor dedim, azarlıyor dedim ama nafile. Küfür etmeyen erkek mi var diyor ablam ve annem. Ben bu evde hiç mutlu değilim. Epilepsi hastasıyım, sürekli nöbet geçiriyorum. Boşanıp öyle çalışamam kolay kolay. Her işi yapamıyorum ben. Eşimin davranışlarının düzelmesi için nasıl bir yol izlemem gerekiyor?

4 aylık evliyim, 19 yaşındayım. Eşim her sinirlendiğinde aileme hakaretler ediyor! Boşanma dışında nasıl bir yol izlemeliyim?