Kaynanamla kavga edince eşim hiç sahiplenmiyor ve beni suçluyor. Boşanalım diyor ne yapmalıyım?

Merhaba herkese ; evlendigimden beri kaynanam beni çok kıskanıyor ve istemiyor sürekli çok sidettli kavgalar ediyoruz asla eşimin bana ilgi göstermesini istemiyor sürekli eşime acitasyon yapıp seni tek ben büyüttüm seni silerim hakkımı helal etmem deyip hatalarını bu şekilde ort bas ediyor, eşim benden çok soğudu boşanmak istiyor kızımı bile görmüyor gözü. hep biz uyuduktan sonra eve gelip sabah erken çıkıp gidiyor başka odada yatıyor yaşadığımızı bile bilmiyor , kaynanayla iyi olunca ama bana karşı inanılmaz iyi davranıyor kötü olunca oda kötü. Kızımı babasız büyütmek istemiyorum ama kaynanam yüzünden bu şekilde büyüdü bile ne yapmalıyım bilmiyorum ama kaynanamı görmeye tahammül bile edemiyorum her seyimi eksik bıraktı benim ne hamile olduğuma ne çocuğumun olduğuna ne de bir gün evli olduğuma sevinemedim istiyoki ben olmiyim sadece o , eşim ve kızım ucu bir evde yaşasın ne yapmalıyım kaynanam dul ve kuma olarak bu zamana gelmiş , beni asla gelini olarak göremedi. eşim hep beni suçluyor kavga edince hiç beni sahiplenmiyor annesinden çok korkuyor. bana surejli bosanalim diyor ne yapmaliyim

Kaynanamla kavga edince eşim hiç sahiplenmiyor ve beni suçluyor. Boşanalım diyor ne yapmalıyım?