Şiddet gösteren bir eşle boşanma evresindeyim?

Arkadaşlar merhaba iyi akşamlar çok zor bir süreçteyim Eşim olacak adamla evde gecimsizligimiz var sözlü ve fiziksel olarak bir şiddet söz konusu. 2 aydır ailemin yanında kalıyorum. Uzaklaştırma aldırdım ve uzattım. En büyüğü 9 yaşında, 3 çocuğum var. Adam değiştim diyor sözde ama 10 gün önce aradı konuştu çocuklarla onlara götüreceğim sizi diyerek konuşup telefonu kapattı. Kendisi askeri personel. Beni işi ile tehdit ediyor. Nafaka maddi manevi tazminat ödememek icin işi bırakmak istediğini düşünüyorum. Ben de çocuklar için çalış benim seninle problemim iş değil geçimsizlik diyorum. Çocuklarım için sizce katlanmali miyim? Ben de şu an çocuklarım için ayakta durmam gerekiyor. Kız meslek lisesi çocuk gelişim mezunuyum işe girmek istiyorum kpss falan düşünüyorum. Çocuklarımın okul hayatında üniversite hayatında daha fazla destek olmak istiyorum. şu an için bir üniversite okumak için aylık maliyet ücreti ne kadardır bilen yazsın. Tabiki bu zamanla ileriki zaman aynı olmaz. Amacım çocuklarıma ileriki yaşamda daha fazla destek olmak. Devlet desteği alabiliyor mu çocuk.
Güncellemeler
1 yıl
Üniversite derken çocuklarım üniversite okurken tek başına zorlanır miyim acaba onlar için destek alabileceğim kurumlar var mı bunu demek istemiştim
Şiddet gösteren bir eşle boşanma evresindeyim?