Eşimden ayrılmalı mıyım? Şiddet ayrılık sebebi mi?

Eşimle severek evlendik şu an 9 aydır evliyiz bu süreçte birçok sıkıntı yaşadık büyük kavgalarımız oldu kendi aile ve çevremizde de yaşadığımız sıkıntılar var. Eşimle sorunum şu özel konularda benim kadar istekli değil ben bunu defalarca kez kendisi ile paylaştım ancak değişen bir şey yok benim de artık canıma tak etti bu sebeple kavga ettik kendimi tutamadım ağladım çünkü en son. O da neden ağladığımı sordu daha sonra problemi söyleyince bana bencilsin deyip yanımdan gitti. Ben de sinirlenip evi terk ettim kapıdan çıkmadan bu kapıdan çıktığın andan itibaren hiçbir şey eskisi gibi olmayacak dedi. Ben de çıktım gittim beni aramadı bile bir saat soğukta bekledim. Gidebileceğim kimse olmadığı için mecburen eve döndüm uyuyordu tekrar ağlayarak kavga ettim. Bitti artık umurumda değilsin dedi. Ben de öyle mi dedim yüzüğü çıkarıp fırlattım. Evimiz teras kat birkaç kez üzülerek söylüyorum ki oradan atlama girişimim oldu. Bunu tekrarladım eşim hemen koşup tuttu beni saçımdan sürükleyip odaya götürdü. Ben şiddeti kabul edebilecek biri değilim onunla konuşmuyorum aramıyorum sormuyorum ama bu olay beni çok üzdü çünkü annem de zamanında çok şiddet gördü başıma gelen şeyi kabul edemiyorum sürekli ağlıyorum.

Eşimden ayrılmalı mıyım? Şiddet ayrılık sebebi mi?