Sinir hastası bir insanla evliyim. Her sinirlendiğinde bana vuruyor. Sevdiğim için bugüne kadar el kaldırmadım. Her yerim morluk içinde. Dizimi hareket ettirirken sızlıyor. Sizce boşanmalı mıyım?

Sinir hastası bir insanla evliyim. Her sinirlendiğinde bana vuruyor. Sevdiğim için bugüne kadar el kaldırmadım. Her yerim morluk içinde. Dizimi hareket ettirirken sızlıyor. Sizce boşanmalı mıyım?

Sulh ceza mahkemesinde dava açarım.
Muhtemelen erkek hâkim "utan utan ne biçim erkeksin, kadından dayak mı yenir" diyerek seni aşağılar. Sen dövsen bu sefer de "utan utan ne biçim erkeksin, kadına el kalkar mı" der. Erkek hakimlerin tamamı onun bunun çocuğu olduğu için olaya bakmak yerine böyle işlerle ilgilenir. Her neyse...
Sulh ceza mahkemesinde dava açtıktan sonra hemen ardından boşanma davası için aile mahkemesine başvururum.
Darp raporu varsa, muhtemelen sulh ceza mahkemesi kadın yaptığı için ceza vermeyecek, bunun ardından hemen istinaf mahkemesine başvururum. Ayrıca hakim hakkında suç duyurusunda bulunurum. Hakim hâkimi ısırmaz ama önemli olan o mahlukun Yargıtay'a üye seçilmesini engellemek zaten. Çünkü hakkında görevini kötüye kullanmak taksiri olacak.
Aile Mahkemesine de sulh ceza mahkemesindeki davayı, sonuçlandıysa istinaf mahkemesinin kararını sunarım. İnşAllah aile mahkemesinde kadın hakim gelir, çünkü kadın hâkimler kadınlar konusunda daha adil.
Sonuç...
Her şekilde boşanırım ve kusursuz olduğum için nafaka ve tazminat ödemeden bu işten kurtulurum.
nafakayı suçlu olan erkek bile ödemiyor artık şu nafaka muhabbetini bırakın
Selamlar,
Maalesef eşinizle büyük bir psikolojik sorun var. Bugün böyle davranış sergileyen insan. Yarın çok daha ileriye gidebilir. O yüzden bugünden onun önlemini almanızı tavsiye ediyorum en azından hastaneye gidip böyle daha raporu alırsanız elinizde konuya dair bir kanıtınız olur.
Bu şekilde bir ömrün geçebileceğini düşünmüyorum. Yarın öbür gün sizde kendinize hakim olamayıp karşılık verdiğiniz zaman bu sefer de suçlu siz olursunuz. O yüzden şimdiden bunu önlemini almanızı tavsiye ediyorum.
Böyle saçma bir şeye neden katlanıyorsun? Yapıştır darp raporunu sinir jastasi olduğu ortada hastahane yatırsınlar ardına boşanma davası falan yapıştır geç uğraşma yazık...
Seviyorum kardeşim sevmesem katlanmam. Evimizde eşya kalmadı hep kırıyor döküyor. Bitirmek istemiyorum bir yuva kolay kurulmuyor
Merhaba
Eşiniz ile ne kadar zamandır evlisiniz? Hep bu şekilde davranıyor ve siz seviyorum diye herhangi bir şey yapmıyor musunuz?
Yaptığı tabiki normal değil. Daha sakin bir zamanda sevginizi ve bulunduğunuz durumu anlatarak birlikte gidebilirsiniz. Sinir insanın elinde olmayan ve daha kötü sonuçlara sebeb olabilir. Hem eşiniz hemde kendiniz için ikna edin veya edecek biri ile konuşun
Cevap
8Cevap
Böyle bir ruh hastasına şimdiye kadar katlandığın kabahat...
Şaka mı bu? Şakadır kesin troll falan 🙄
Şaka değil ablam değil. Bak altta arkadaşlara durumu anlattım yorumlarda. Her soruya kurban olayım trol demeyin artık yemin ederim bıktım. Daha öncede sordum he kesin öyledir dedi herkes alaya aldı trol sandı. Yemin ederim trol değil. Niye trol diyosunuz
Eh kardeşşş sen niye evlisin hala bu ruh hastasıyla?
Evlenmeden önce anlayamadın mı dostum, geçmiş olsun. Hayatının düzene gireceğini düşünüyorsan boşan
Eşin bir sinir krizi halinde mu bunu yapıyor yoksa mizaç gereği hep böyle mi davranıyor? Atak şeklinde mi
Babası öldü 4 ay önce trafik kazasında. Sonra sınırlı birine dönüştü. Eşyaları da kırıyor. Mesela sinirlenince tabakları kırıyor bardakları kırıyor. Geçen bi komşumuz var 23 yaşında bir kız. Gidip onla kavga etti basit sebepten
Travma sonrası oluşan bir durum. Esinin yaptıktan sonra pişman olma durumu falan var mı peki? Hiç mi simirlendikten sonraa aaa ben naptınm demiyor
Diyor hatta melhem sürdü dizime öptü vurduğu yerleri ama bi döngü var :(
Eşine sakin olduğu bir zamanda onu çok sevdiğini ama bu şekilde yanında olmak bile son derece zor olduğunu beraber gidelim gerekirse ama evlilgimizdekinsorunu çözelim de. Direkt psikiyatride git deme çünkü deli kiyim diye sinirlenerek beraber gitmke istiyorim benim bu şekilde senin yaminda kalmam zor de üstelik belki ileride çocuğunuz olacak bunun için önce beraber iyileselom bırak yanında olayım de. Buna da sinirleniyorsa, önce sen hangi sehirdeysen bir bakın ozelden randevu numarası al bir psilologtan ya da artık psikiyatri mi bilemiyorum esinizde davranış bozukluğu mu oluştu ona göre uzmanlık alanı değişir siz irtibat numarası alım onlarla görüşün eşim böyle böyle onlar sizi yönlendirir diye düşünüyorum.
Böyle çünkü zor burada çözüm aramayın eşinizle son derece mutluysanjz belli ki bir kayıp sonrası kaybından sonra oluştuysa beraber asılabilir bir durum doğrudan bosanın demek doğru değil ama tedaviye yanaşmadı şart bu sürecte ona yalnız ya da sorunlu olduğunu hissttirmeuin sadece ikiniz arasında bir sorun var o sorunu çözmek istiyormuş gibi yanında olun
@Sirac147 geri.. zekalı ve karşındaki kadına küfür edecek kadar ahlaksız olduğun açık ama olur amip beynin iki saniye çalışırsa diye yazayım buraya. Birincisi adam diyor ki önceden bu yoktu eşimde kayıp sonrası oldu kadın demekki travma sonrası bir rahatsızlık geçiriyor, bilerek sordum ki atak şeklinde mi yoksa karakteri böyle mi diye rahatsızlık ise gider tedavisini olur. Ha sizin ki ahlak sorunu olan karakterinde bir şeyse o zaman çözüm yok boşanır. Hastalik halinde bir şeyse çocuğunda da olabilir napacaksin sorunlu diye evden mi atacaksın? Erkeklerin şiddetinde genelde travma sonrası sonradan olmuyor karakteri ve alt kültürü böyle bu insanlar tedaviye de yanasmayacagi için ve erkek gücüyle kadın gücü bir olmadığı için bosansin diyor olabilir miyiz sevgili amip beyinli?
canım sensin ve gücke qlakası yok erkek ve kadın için hayat şartları aynı işbulmada kadın daha avantajlı hatta senin dediğin güç kavramınln doöru çıkması için birz 2000 yıl geriye gitmemiz lqzım ve sonradan oluşan travmada eşine vurma hakkl tanlmıyor eşinin yapıcağı en güzel iş tımarhaneye kapatmak kiçi başka insanlars da zarsr vermesi yok eğer karakteri bpyleyse güzel bir tazminat alıp kapı dışarı etsin yani gtünüzden uydrumayın laf kalabalığı yaparak kendinizi akıllı göstermeyin
Arkadaşlar birbirinize hakaret etmeyin gerek yok
@Sirac147 halaa zeka ve cehalet düzeyini gösteren yoruma devam ediyorsun ya yazidigimi anlayacak donanımın yoksa yorum yapma bı ya. Zaten gönderi atan arkadaş ne yazdığımı anladi senin anlamana gerek yok. Erkekle kadın anatomisi bir değil tabiki güçleri aynı olamaz kadını sizi kucaklayıp bir diktora goturursunuz yahut olası saldirida savunma yaparak kendinizi korursunuz , ama erkek kuvvet uyguluyorsa kadıni dövüş sanatı bilmiyorsa erkeğe karşı koyması zordur o yüzden evden uzaklaşın derhal muhtemelen bu adamın karakteri böyle deriz bosansin. Ama bulgu var diyor ki babasını kaybettikten sonra böyle olmuş travma sonrası davranış bozukluğu gösteriyor olabilir bu tabiki kocasına vurma hakkını vermez bir uzmandan yardım alsın yaziyoriz" eheheheeh garidan dayak mi yiyin la boşa kariyi , at timarhanaye "yazan embesiller gibi durum tespiti yapmıyoruz. Once eşi olarak boyutunu kavrasin, uzmana danışsin öğrenson ikinci adım boşanılir yahut kendisi seçime göre karar verir. Dedigi gibi ani bir ölüm sonrası böyle olmuş ise anı kayıplar oluyorsa insanların davranışı ciddi bozuluyor öyle aptal aptal zerre psikoloji bilmeden yorum yapmayın.
Psukoloji bilmedenmi psikolojiden imtihan vermişim kadln cahikde sensin laf kalbalığı yapıyorsun iki yorumundada aynı şeyleri farklı kelimelerle yazıyorsun bir tek ilk cümlen farklı ve kendini akıllı sanlyorsun kadın deliyse adam ge. rizekalıki vurmasına izin vermiş ve kqdın gücü yetmeyebikor bıcakla uyurkende saldıra bilir deli sonuçta
@Sirac147 sen cahil kültürsüz ve seviyesiz adamın tekisin yorumuma bir daha dadanma senin seviyeye inmekle uğraşamam. Psikolojiden zerre anlamadığın da bariz, hala saçma sapan konuşuyorsun kalk git yorumundan ya. Hata bende amip kadar çalışan kafanın iki dk da mantıkla çalışacağına ihtimal verdim.
@Sirac147 kelime hazinen bu kadar çünkü seviyennn bu ilkokul mezunu gibi iki cümle kuramayacak bir acizlik, ağızda habire bir küfur layık oldugunda çukurda takıl sen bana bulasmaaa hadi koyuneee
@Sirac147 herkese nasıl hitap edeceğine dair kapasite var mı sende , daha profesör yazamayan sen mi onunla konusabileceksin, yaş kaç kaç kitap okudun ve seviyen ne ki senin? Üslup bilemeyen daha yoruma başlarken küfür eden adamdan bir halt olmaz benle diyolaga girme
@Sirac147 hmmm ben de yedim aynen Türkçe hakaret öğrenmiş de Türkçe dilbilgisi öğrenememissin. İşine hadi boş yapma
Bende aniden sinirleniyorum, ilerideki eşim tazminat davası filan açmaz inşallah erkeğe şiddetten.
Akıllı ol önce kendine darp raporu al sonra onu ruh ve sinir hastalıklarına yatırt. Zaten kadının beyanı esastır saçmalığı var sonra uğraşamazsın
Psikolojik sorunları olduğu belli şiddet affedilemez bunu yapmasına izin verme
Şiddetin her türlüsüne hayır git boşa bunu darp raporu da al bence
Oha ilk defa erkeğe uygulunan bir şiddetle karşı karşıyayım
Belki inanmayacaksın eşine araştır accessbars yaptır %90 düzelir çok değişecektir inanamazsın
Şiddet söz konusuysa tabi ki ayrılman gerekir.
Böyle kıllı kocam olsa hergün bir kamyon dayak yer benden sen buna dua et
Senin her yerin kıl. 2 ay ağda yapma şakire dönersin. Gelmiş burada konusuyosun. Ayrıca bu saatten sonra kocan olmaz teyze. Buralarda takıl sen
Haahahah trol değil misin ciddiysen eğer ayrıl bak bu normal değil
Trol değilim neden trol olayım ki. Şiddet görüyorum. Çok sevdiğim içinde boşanmadım. Önceden böyle değildi. Babası vefat etti 4 ay önce. O öldükten sonra böyle oldu. Bişey deyince vuruyor, eşyaları kırıyor, bana saldırıyor. Böyle kocam olsun bilmem ne yaparım diyosunda kaç tane erkek şiddet görmesine rağmen eşine el kaldırmaz, eşinin yanında olur. Ama sen kıllara takılmışsın insanlığa değil
Özür dilerim ya trol sorulardan gına geldi de trol sandım bir an babası yeni öldüğü için psikolojisi bozulmuş terapiye götür bence ne olursa olsun bırakma yanında dur
Psikiyatriye gidelim dedim diye tekme attı bana. Telefon almıştım geçen ay onu kırdı bana attı. Gelmiyor ki ne yapacağımı bilemedim. Acaba gelip evden alamazlar mı var mı öyle bir imkan
Almazlar ailesiyle konuş annesi abisi falan yokmu
Annesi yok abisi var oda banane diyor ben ne yapım diyor
Bahaneyse ayrıl ömür boyu o kadınla mı uğraşcaksın kendine saygın olsun
Önce darp raporu al sonra boşanma davası açarsın
Birlikte evlilik terapisine gitmeyi teklif bende de sorun var gibisinden öyle ikna et ama önceden psikologla önceden görüş ona göre yol izleyin birlikte
Jskekdldkxkdkxldkdodkddo diycek bir şey bulamıyorum ona sevgi sözcükleri söyle psikolog yerine kdkdkdkdmdk
😱bu nedir ya dayak mı inanılmaz
maalesef ablam
Şaka falan mısınız? boşan evde kalma
Tedavi olmasına ikna et
Evliliğn nasıl gidiyor
Kaç kurtul...
Zopa mi yiyon lan garidan
Konuş Duran emmim akıl ver şuna 😆😆
Hacı yol yakınken...
Şaka falan mı bu
Şaka değil darp raporlarım var elimde 3 ayrı dosya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?