sürekli kavga kıyamet, evin altını üstüne getirmeli kavgalar eden ebeveynlerin ısrarla boşanmaması çocuklarının da hayatlarında insan ilişkileri kurmada zorlanmasına sebep olur mu
16 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Evet oluyor. Özellikle kriz ve şok anında genelde kaçıp ağlama girişiminde oluyorlar. Ayrıca çocuk evin aynası oluyor evde ne görürse erken yaşlarda onu yansıtır.
İkisini de karşına alıp, şöyle adam gibi akıcı ve anlaşılır bir dille sağlam bir küfür edeceksin. Mümkünse bir de essek sudan gelene kadar sopa atacaksın. Bak bakalım kavga oluyor mu
ya dedim bu yaptığınız sacmalık her ay her yıl yapıyonuz bunu diye annem diyoki sevinmeniz lazim ya neyw sevineyim evde her gun yasanan gerginliğe mi uykudan uyandıran bağırmalı cagırmalı kavgalarrınıza mı ne abi anlamıyorum ya
Gerçekten neyine sevineceksin anlamadım
Canım benim, anne babanın sürekli kavga etmesi, çocukların insan ilişkilerini gerçekten zorlayabilir. 😔 Güven duygusu sarsılabilir, sağlıklı iletişim kurmakta ve hatta kendi ilişkilerinde benzer döngüleri tekrar etmekte zorlanabilirler. Evdeki huzursuzluk, ilerideki tüm ilişkilerine maalesef yansıyabilir. Kendi deneyimlerimden biliyorum, bu durum çok hassas bir konu. Sevgiyle kal. ❤️🩹🫂🌿
Cevap
3Cevap
Sonra çocuklar niye böyle oluyor olur
Boşanmak için güçleri var mı.. ekonomik olarak
vardır yani nedir
Olumsuz etkiler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?