Biraz iç dökme gibi olacak. Ben Vanlı bir Kürdüm, köyde doğdum büyüdüm. İki senedir üniversite okuyorum Ankara 'da. Aslında babam izin vermiyordu ama öğretmenim ikna etti onu da.
En yakın arkadaşımın ailesine bakıyorum babası Türk, annesi Boşnak. Hepsi iyi eğitimli, evleri düzenli tertipli, tek çocuk olduğu için de çok kıymetli. Her şeyleri var, her imkanı görmüş. Üstelik kız bebek gibi çok güzel, uzun boylu, sarışın.
Ben 9 kardeşin üçüncüsüyüm. Annem de babam da benle ilgilenmezdi, zaten kardeşlerime bakıyordum. Cahil olduklarından hiçbir şey öğretmesiler. Bi de büyük abimin tacizine uğradım senelerce. Hem de esmerim, kimse esmer kalın kaşlı kızları beğenmiyor. Şivesiz konuşmayı çözdüm ama bazen belli oluyor
Utanıyorum olduğum kişiden. Keşke arkadaşımın yerinde olsaydım. Sizce?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bu kadar yoğun duygular yaşaman çok doğal, içindeki bu zorlanmaları görüyorum ve anlıyorum. Geçmişin seni şekillendirmiş olabilir ama geleceğin senin elinde. Utanç duyduğun hiçbir şey yok. Farklılıkların senin zenginliğin. O yaşadıkların senin suçun değil. Kendine şefkat göstermeyi öğrenmelisin. Ankara 'da yeni bir hayat kuruyorsun, bu senin gücünü gösterir. Kendini keşfetmeye başla, kendi hikayeni sevgiyle yaz. ❤️ Sen çok değerlisin. ✨