Güncellemeler
+1 yıl
Çok zor bi hayat yaşadım bi de kapalıyım diye de dışlanmak iyice zor geliyor açılsam kesin cehenneme mi giderim? Gören her erkek başına günah yazılmıyor mu açık kadınlara
Güncellemeler
+1 yıl
Ben onurlu bir kızım bu yüzden kadına küfreden erkek ezik geliyor ve babam bana hep küfretti sürekli ve sadece ezik buluyorum onu işte onun kanını taşıdığım için ben noluyorum?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Neden utaniyosun
Kadına küfreden erkek eziktir babam bana hep durduk yere küfür hakaret ediyo annem çocukluğumdan beri sebepsiz her gün küfür hakaret ederek yetiştirdi annem iğrenç çok çirkin bi kadın kaşlarını çatarak konuşuyor gözü gözükmüyor kaşları o kadar düşük ki şeytana benziyor babam da ezik adam işte bu kadar kötü küfrübaz kadın için bana durduk yere küfür ediyor anneme yalakalık yapmak için
Uzucu
O eziklerin kanını taşıyorum?
Her şey kanla. olmuyor aldirma
Ama ne düşünürüm söyle
Onlardan farklı isen onlar gibi olma.. basari elde ey
Ya ama öyle ezik insanların kanı akıyor içinde
Ne oldu ki
Öyle deme sabret ya
Örnek ver mesela
Kadına küfreden erkek eziktir babam bana hep durduk yere küfür hakaret ediyo annem çocukluğumdan beri sebepsiz her gün küfür hakaret ederek yetiştirdi annem iğrenç çok çirkin bi kadın kaşlarını çatarak konuşuyor gözü gözükmüyor kaşları o kadar düşük ki şeytana benziyor babam da ezik adam işte bu kadar kötü küfrübaz kadın için bana durduk yere küfür ediyor anneme yalakalık yapmak için
Sen kaç yaşındasın okumuyor musun
23 yaşındayım üniversite okuyorum iğne ucu kadar bi çıkış kapısı olsa ben o kapıyı kırar yine geçerim ama Allah hiçbir yol vermiyor acaba onların parasıyla beslendiğim o iğrenç ezik insanların kanını taşıdığım için mi
Üniversiteyi bitirince pomeme paeme sueme falan başvur
Meslek sahibi olursun lojmanda kalırsın sorun biter
benle evlen dicem ama kaynane kayınbaba çekemem :D
@bursagrkleli saçmalama babamdan istetmem bile evleneceğim kişiye çünkü onlar benim anne babam değil
Ya cevap sahibi sen de boş yapıyorsun üniversite olurken napıyım böyle ağlarım mı
yanıma kaç madem Bursadayım,3+1 evde tek yaşıyorum
Bacım boş boş konuşma fikir verdik işte fikrimi sordun
@bursagrkleli ne iş yapıyorsun ki
Mühendisim
@bursagrkleli sen de kesin tipsiz çıkarsın
özelden yaz Instagram vereyim bak bir
Bende nikah şahidi oliyim mi
Malum benim yorumumda sohbet dönüyor
olur :D
Yok abi benden 5 yaş büyük ben babyface seviyorum benden büyük birinin babyface çıkma ihtimali yok
-Allahın emri peygamberin kavliyle kızımızı oğlumuza istiyoruz
-Verdim gitti
babyface im emin ol gör bak bir
Kızı verdim artık
senin için profile fotomu koydum sence babyface miyim
@bursagrkleli abi o mu babyface Allah brlanızı vermesin sizin ya erkekler kendinizi ne sanıyorsunuz resmen abisin babyface diye Culpa mia daki oğlana denir
Git bi tıraş ol birader jiletle
Ben evlenirdimde yaşım 19 senden küçüğüm
Oyy tam istediğim gibi
Benle mi evlenicen foto at
Kapalıyım ama sever misin kapalı
Yok abla kalsın daha okuyorum
Sen bilirsin herkes 18 yaşında sanıyor beni 23 diyince şaşırıyor kız erkek herkes sırf kapalıyım dşye bu fiziksel bi özellikmiş gibi yapan birini de ben istemem
boyun kaç 1.70 var mısın bari
Abla benden büyüksün ve ben okuyorum
Evet boyum 1.71. Saçım kumral gözlerim mavi ten beyaz pembe. Hak eden anca benden küçük bir iş adamıdır çünkü beni herkes 18 yaşında sanıyor hatta reşit bile sanılmayın kimlik istendiği oldu
Fotonu görmeden nerden anlayalım
Sen hak etmiyorsun çocuk. Allah’ın emri olan bir şeyi sevmeyenden kime hayır gelir
Tamam abla benden 5 yaş büyüksün zaten
Yok kanka yanlışın var seni ben doğurdum
Beyinden utaniyon
Yazdım yorumlarda cano
Himm boş ver sen onları kendi hayatına bak
Ama onların kanını taşıyorum o eziklerin
Çok kafayı takiyon
Ama öyle