Ben gözlerinde aşırı değersizim. Annem normal bir insan değil istediği olmayınca bağırırağlar kendini yerlere atar ve kenine vurar olaylar küçük olsa bile. Hiçbir zaman arkamda durmaz sokakta tanımadığı insaın lafına iftirasına inanıp başıma getimediği kamamıştır tek derdi evlilik her gün her gün konusunu açıyor resmen. babam asla beni düşünmez bir şey almaz para vermez zorla alırım gönül isterdi ki hiç almayayım ama bir işte çalışmama izin vermiyor ama para da vermek istemiyor tuhaf. Ders çalışmazsam kızar ama asla yardımcı da olmaz sürekli zaten okumanı istemiyorum diyor kitap bile aldırmıyor (fakir değil parası var)
Artık ikisine de katlanamıyorum başkalarının anne babasını o kadar kıskanıyorum ki ne yapacağımı bilmiyorum yks mezuna kaldım bu yıl ama asla çalışılmıyor burada. Yaz için köye geldik ve hiçbir odada barınılmıyor hamam gibi sadece klima odasında duruluyor onda da sürekli televizyon açık asla bana bırakmazlar kş hepsinden önce internet çekmiyor şehre dönmeme de pisliklerinden izin vermiyorlar bütün evin işini yapıyorum üstüne beğenmiyorlar da başarısız olmam için herşeyi deniyorlar resmen ne yapacağımı şaşırdım.
Artık ikisine de katlanamıyorum başkalarının anne babasını o kadar kıskanıyorum ki ne yapacağımı bilmiyorum yks mezuna kaldım bu yıl ama asla çalışılmıyor burada. Yaz için köye geldik ve hiçbir odada barınılmıyor hamam gibi sadece klima odasında duruluyor onda da sürekli televizyon açık asla bana bırakmazlar kş hepsinden önce internet çekmiyor şehre dönmeme de pisliklerinden izin vermiyorlar bütün evin işini yapıyorum üstüne beğenmiyorlar da başarısız olmam için herşeyi deniyorlar resmen ne yapacağımı şaşırdım.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Böyle hikayeleri çok görüyorum en sonunda bi vakıf kurcam sizleri kurtarcam bu nedir ya insan çocuğuna neden kötülük yapar anlamıyorum
Dimi ama. Direkt hiç uğraşmasalar da kabulüm ama işte
Vala birkaç kişiye yardımcı oldum o şekilde kurtuldular ailesinden ayrı hayat yaşıyor lar ama ben ayrılmalarını söylemedim zaten kararı verip gelmişler bende yardımcı oldum iyi bisey değil ama insani mecbur birakiyolar
Gerçekten belli bir zaman sonra birlikte yaşamak zor, Allah yardımcın olsun ancak kendi işin olursa rahat edersin
Üniversite okumak istiyorum. Mimarlık için hazırlanıyordum ama çalışmama izin vermiyorlar ki. 68 binden mezuna kaldım
Diyecek bir şey bulamıyorum ne yazık ki
yumurtadan çıkıp kabuğu beğenmemek.
👏👏👏
Şaka mı bu? Başarılı olmamı istemiyorlar hizmetçi gibi kullanıyorlar değer vermiyorlar diyorum. Buna rağmen babamm annemm diye sarılayım mı? Onlar bie gün bile sarılmamış
Kendine niye Hizmetçi gibi görmek istiyorsun ki ben yalnız yaşayan biriyim kendi yemeğimi yapıyorum Kendi temizliğimi yapıyorum ben hizmetçi miyim şimdi niye böyle bakıyorsun ki olaya kaldı ki beğensek de beğenmesek de anne babamız bizi doğuran kişi iyilikleri de onları kötü biri olmaları da onlara Bizi beğenip beğenmemeleri mi Bizim Nasıl biri olduğumuzu belirliyor Sen kendine iyi biri olarak görüyorsan sen kendini başarılı görüyorsan niye nasıl olduğunu annene babana arkadaşına veya sorarsın ki Ben başarılı mıyım Siz beni nasıl görüyorsunuz diye sen kendini beğenmiyorsun ki bu da bir sorun yani
Şaka mı? tepkisi güzeldi 😂
Çok iyimser bir yaklaşım. Sevgi gösterselerdi kendimi hizmetçi olarak görmezdim benden sürekli birşeyler istiyorlar bana bir şey vermiyorlar. Benim bahsettiğim başarı akademik başarı ama annem evlenmemi istiyor diyorum direkt önüme geçiliyor. Daha ne olsun.
Sana hak veriyorum da senin şu anda kendini böyle bunaltman kendini böyle strese sokmanın sana tam olarak ne faydası var kendini böyle küçümseyerek bunaltarak bir şeyler çözülürse bunu yapmaya devam et ki sanmıyorum bir işe yaradığını rahat ol Relax Nasılsa geçecek elbet bir gün bunlar sonsuza dek böyle sürmeyecek bari bugünlerden kendini delirtme
Delirmemem için tek çarem bu insanlardan uzaklaşmak. Siz hiç kendinizden 9 yaş büyük biriyle konuşmak istemediğiniz için annenizin sinir krizi geçirip kendine vurduğunu görmemişsiniz nasılsa tam olarak anlamamanız normal. Tek çarem uzaklaşmak ama ona da imkanım yok ben delirmiyim de kim delirsin
pekala öyleyse azıcık şaşırtayım Seni 9 yaş olmadı ama 13 yaş oldu.
Zorla mı?
Ana ben konuyu yanlış anladım Sen 9 yaş büyük biriyle zorla mı evlendirilmek istiyorsun Doğru mu anladım
Allah iyi etsin