Annem ve babamdan çok utanıyorum ne yapcam?

Ben gözlerinde aşırı değersizim. Annem normal bir insan değil istediği olmayınca bağırırağlar kendini yerlere atar ve kenine vurar olaylar küçük olsa bile. Hiçbir zaman arkamda durmaz sokakta tanımadığı insaın lafına iftirasına inanıp başıma getimediği kamamıştır tek derdi evlilik her gün her gün konusunu açıyor resmen. babam asla beni düşünmez bir şey almaz para vermez zorla alırım gönül isterdi ki hiç almayayım ama bir işte çalışmama izin vermiyor ama para da vermek istemiyor tuhaf. Ders çalışmazsam kızar ama asla yardımcı da olmaz sürekli zaten okumanı istemiyorum diyor kitap bile aldırmıyor (fakir değil parası var)
Artık ikisine de katlanamıyorum başkalarının anne babasını o kadar kıskanıyorum ki ne yapacağımı bilmiyorum yks mezuna kaldım bu yıl ama asla çalışılmıyor burada. Yaz için köye geldik ve hiçbir odada barınılmıyor hamam gibi sadece klima odasında duruluyor onda da sürekli televizyon açık asla bana bırakmazlar kş hepsinden önce internet çekmiyor şehre dönmeme de pisliklerinden izin vermiyorlar bütün evin işini yapıyorum üstüne beğenmiyorlar da başarısız olmam için herşeyi deniyorlar resmen ne yapacağımı şaşırdım.
Annem ve babamdan çok utanıyorum ne yapcam?