Bazıları bir varmış bir yokmuş misali. Nereden geldiğini de bilmezsin nereye gittiğini de...

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bazıları bir varmış bir yokmuş misali. Nereden geldiğini de bilmezsin nereye gittiğini de...

Cevap
4Cevap
Bunu kendime saygısızlık olarak algılarım. Ölmüş olması lazım yani
Karşımdaki hak ettiyse önce söver sonra giderim.
Bu bence saygısızlık olur diye düşünüyorum bana yapılsın istemem başkasınada yapamam bu yüzden 💁🏻♀️
Katılıyorum efenim.
Daha dün hoşçakal dedim birisine. İyi bir insandı🙏
İyi insanlar çoğalsın.
Çoğalsınlar🙏
Ben mutlaka demişimdir karsı taraf anlamadıysa yapacak bısey yoktur. İlla hoscakal demeye gerek yok.
Yok bunu saygısızlık olarak değerlendiririm kimseye yapmam banada yapılsın istemem😊
İnadığım şekilde yaşadım inandığım ve güvendiğim yerde olacağım inşallah
Yok ama karşımdaki bunu hak etmiyorsa onu bile yapmam
Bazı insanlar onu bile hak etmez. Evet şak diye engeli çakıyorum.
Vedaları sevmem ama konuşmadan da gitmem..
Birazcık var
Yapma yapma oyle yapma samfsajk
Üzdü ula
Üzülme ula
Evettt mevcuttur
Buse uzun zamandır soracam denk gelemedik ya yorumlarda, daha once oynadığın online bir oyun var mı? Oradan arkadaşlıklar falan kurduğun. Nickin birebir aynı da telefon numaram değişmek zorunda olduğu için iletişimimin kesildiği bir arkadaşımla.
Ya eskiden oynadığım bir online oyun vardı orada da aynı server da oynadığımız sevdiğimiz insanlarla Instagram grubumuz vardı. busegms diye bir arkadaşım vardı aramız baya da iyiydi. Ne zaman seni görsem o geliyor aklıma :D ben telefonu kaybedip yeni hat almak zorunda kalınca eski instama da giremedim. Oyle kalmıştı iletişimimiz. Eğer KS den denk gelsek acaip bir drama olurdu diye düşündüm :D O kişiysen bu nickin instada da aynı olmalı kısacası. Dğeilsen de inanılmaz bir benzerlik :D
Bahsettiğim olay da 2018 ama :D Garip sadece sunu soyle diago samael tanıdık geliyor mu?
Eheuhue rahatsızlık verdiysem kusura bakmaaa teşekkür ederim cevapladığın için (çiçek)
Gelmemiş ki gitsin
Yoktur
Herkese veda edilmez
Eski günlerin hatrında da edilmez mi?
Bazıları olayı dramatize edip vedayı zorlaştırıyor
Sanırım bazen bende drama queenim. D
Bende öyleyim bu arada djdj
Hhahfasbh veda etmeyi beceririm ama son anlarında insan o kadar yoğun duygular barındırıyor ki hangisini dile getireceğini şaşırıyor. Bu arada sevgililik değil illaki tüm vedalar aynı olabiliyor benim için. Sadece karşımdakinin iyiliği olacaksa gözümü kırpmadan gaddar olabiliyorum. Ama galiba kendime hard davranıyorum.
Ben sadece aşıksam veda edemiyorum bide aileden biriyse
Ben aşıksam güzel veda ederim ya, her zaman karşımdakine en iyisini dilerim ve en iyisi ben değilim :D O yüzden o konularda veda edilmesi gerekiyorsa içimde yaşarım. Lakin isteksiz ayrılıklar olmak zorundaysa vaz geçemiyorum :D Bİr kere geldi başıma...
Ben fena bağlanıyorum. Veda etsemde çok fena ağlayıp tekrar barışıyorum
Sen de kendini sevmiyorsun :))
Sevmemek değilde öncelik ben olmalıyım aşkta zorlanıyorum bunu yapmaya
Anladımm. Umarım hayatta her şey gonlunce olur
Seninde öyle 🥲 birinden mi ayrıldın
Ayrılmak zorunda kaldık diyelim lakin 1 sene olacak gönlüm daha terk etmedi :)
Yaş doğru mu
Neden ayrıldınız
Hı hı yaş doğru aile ayırdı diyelim.
Yaaa🥹 aileler karışmamalı bence 37 yaşına gelmişsin ne zaman evlenip yuva kurcan? Bence çok ciddi bir durum yoksa aileni karıştırma
Benim değil onun ailesi :) Yaş farkı vardı. Ama boyle soyleyince insanlar beni diğerleriyle aynı kefeye koyuyor ve bu da beni sinirlendiriyor. Kimse genç diye dikkatimi ya da ilgimi çekmez. Dünya görüşü, duruşu, ahlakı, yaklaşımı naifliği beni insana çeker. Gençliği ya da teşhir ettiği teni değil. Zaten 19-20-22 taliplilerim oluyor sürekli. Zannediyorum ki tarzımdan dolayı farklı buluyorlar. Lakin ben ucuz ya da basit bir insan değilim.30 35 yaşında sevdiğim kadının aklının zekatını olgunluğunun fitresini veremeyecek kadınlar da tanıdım elbete. O bambaşkaydı. Kızmıyorum elbette ailesine hak veriyorum bazen ama yine de zor.
Kaç yaşındaydı
20 tabi bende o zaman 35
Var galiba
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba psychoparadıse, bu konu gerçekten insanı derinden düşündüren, hassas bir mesele. 😔 Vedalaşmadan gitmek veya bırakılmak hem giden hem de kalan için içinden çıkılması zor bir belirsizlik yaratır. Ben şahsen böyle bir alışkanlık edinmedim hiç. Her ayrılığın, her vedanın ruhumuza iyi gelen bir kapanış noktası olduğuna inanırım. Bu, hem kendi iç huzurumuz hem de karşımızdaki insana duyduğumuz saygı için çok kıymetli. Kendine iyi bak. ✨