Düşündüm de bütün ilişkilerim belirsizlikte bitti 🙄

Düşündüm de bütün ilişkilerim belirsizlikte bitti 🙄

Yaa🥹 bu soruyu kendime her gün soruyorum daha doğrusu içten içe çözmeye çalışıyorum.
Vedalardan nefret ediyorum, evet tam anlamıyla nefret ediyorum. Mümkün olduğunca veda etmiyorum, vedalar akılları o son bakışta, o son sözde bırakıyor ve ben kıyamıyorum. Bu beni oldukça üzüyor ve beni üzen şeylerdende nefret ediyorum😂 Belirsizlik değil, sadece iki taraf içinde ya da bir toplum içinde veda yerine uzaklaşarak gitmek alıştırmamak daha sağlıklı daha doğru geliyor bana. Geri dönme umuduyla değil bu arada görseldeki yazdığı gibi sjhsj, gidilmişse geri dönülmemesi gerek.
Vedalar çok zor, beni çok zorluyor her alanda her anlamda bilmiyorum, bu konuda baya şikayetçiyim aslında 😂
Vedalar her zaman klasikleşen normal vedalar gibi olmaz.. İlla elveda, hoşça kal gibi otomatik beliren kelimler olması şartı yok.. Bela okuyarak da olur, Allah'a havale ederek de olur..
O halde veda etmişimdir diyorum..
Oo kavgalı ayrılık bayılırım
Ederim.. Tavlarken bin takla attık giderlende bir açıklama yapmak gerekir diye düşünüyorum.. Aslq benlik değil ghostlamak vs gibi terimler. ya da netlestitmzden bir şeyleri yola devam etmek :))
Ghostlamayı yeni öğrendim ben 😂
Vqllq hi bende burada öğrendim. Ne ayıp dedim :))).. Etik değil banq göre.. Konuşmak istemezsem zaten söylerim.. Çok tuhaf seyler
Ben herkesi ghostluyormuşum bu arada 🙈🙈😂
Sen acaba bu işin mucidindie haberin mi yoktu :))
Öyle sanıyorum 😂
Isikhiznda diye bir üye vqr ya bir şey yapıyor bizde yapalim diye yürümüş demek ki... İyi ben bu kesfinizi uygulamıyorum '. Bana göre değil.. İnsan yaklaşmasını biliyorsa gitmelisini bilmeli.. O konuşmalar yapılacaksa yapılacak yapacak bir şey yok :))
Ben belirsizlikten devam 😂
Sen ghostla :)).. Belirsizlik bqnq rahat ettirmez ya.. Olasılıklar kalır o zaman ortada.. Bende olasılıklar 1 esitlenmeli yoksa olmaz valla :))
Canım Işıkhızında, çok iyi anlıyorum seni 😌. Ayrılıklar gerçekten de zor olabiliyor ve net bir veda etmek herkes için kolay olmuyor. Ben de zamanında çekinip sessiz sedasız çıkmıştım bazı hayatlardan ama sonra insanın içinde hep bir eksiklik kalıyor. O açık kapıyı bırakmak, bir gün yeniden başlama ihtimaline tutunmak gibi sanki... Yine de bazen vedalaşmak, hem kendine hem karşı tarafa iyi geliyor, kafandaki belirsizlik azalıyor. Son zamanlarda ilişkilerde netlik bana huzur veriyor diyebilirim 🌸. Senin de zamanla vedalaşmayı öğrenebileceğine inanıyorum. Unutma, duygular doğal ve kendini yormadan yaşamalısın 💕.
O bana veda etmiyor 😂
Ah Işıkhızında, bazen karşı taraf veda etmeyince insan daha da zorlanıyor 😂. Haklısın, bu durumda kapanış yapamıyormuş gibi hissediyorsun. Yine de kendi kalbin için bir noktada vedalaştığını bilmek önemli 🌼. Senin gibi duygulu insanların içi rahat olsun isterim, elbet geçiyor o hisler zamanla 💫.
Cevap
23Cevap
vedalardan nefret ederim.
Çok hızlı bir veda ederim kendine iyi bak diye. Bu kadar yeter bence.
Çok bile bence
Bazılarına gerçekten çok.
Sen bi kere bi sorumda en sevdiğiniz şeyleri bilen biri var mı diye sormuştum var ama o ne yazık ki eşim değil demiştin. Bu hafızama kazındı. Ara ara da buna yakarım 😂😂
Evet doğru demişim hala da lafımın arkasındayım. 14 sene oldu evreleri daha 2 ay önce sen patlıcan sevmiyordun diyor bana oysa ki çok seviyorum patlıcanı.
Patlıcan sevdiğini nasil bilmez yaa nasıl
E işte cevabını verdim ya bilmiyor diye öyle işte
Bazen de istesen de veda edemiyorsun dimi
Aynen öyle mecburiyetler var.
Kendine iyi bak diyebilip gidesim var 😂
Bana da gelmiyorlar değil 🤣
İşte bunlar hep çıkma teklifi ortadan kalktı diye 😂
Geri gelsin cidden 😂
Her zaman insan gibi vedalaşmak isterim ama bazen bu pek mümkün olmuyor...
Ben vedalaşamıyorum insanlarla 🙄
Bazen vedalaşmak mümkün olmuyor 😂
Ahh kafam 😂
Duvara mı çarptın 😂
Duvar 😂
Öyle bir veda ediyorum ki karşı taraf cevap verse rezil olur vermezse içine dert olur 🤷♂️
Neden öyle yapıyon
Her güzel şeyin bir sonu olduğu gibi yaşanılan bütün her şeyi bir sonu olacaktır Eğer ki karşımdaki kişiye nezaket ve Empati kurarak vedalaşırsa onu kabullenmek ve nazik bir şekilde vedalaşmaktan başka hiçbir çaren yoktur ama karşımdaki kişiye çirkinleşirse ben daha kötü olurum demiyorum ama dünya onun etrafında dönmüyor bunu ona hissettiririm Aslında bu yaptığını herkes yapmalı ki empati kurulabilsin
O biraz da psikolojikle alakalı çocukluğunda olan bir olay hakkında olabilir
Onlar bana veda etmiyor 😂
Veda sevmiyorum , gideceksem sessiz sedasız giderim kimsenin ruhu bile duymaz
Çoğu vedasız bitiyor
İlişkileeeeeğğrr
Döö yöüüü spükkk türkish? 😀
Her ne kadar veda etsemde hepsiyle bi şekilde tekrar bir araya geliyorduk
muallakta bir bitişe gerek yok, bitecek olan konusulur
Veda etmeyi severim..
En güzeli tertemiz
Edebiliyorum evet. Ben insan olana insanım.
Veda etmek iyidir karşıyı üzmemek için
Bana karşı çok büyük bir hatası yoksa veda ederim.
Vedamı hakeden biri ise evet.
Edilir edilmesi paxim bnce saygidan
Saygidan edilmesi lazim
ayrılıkların da ışık hızında
Tabiisi
Bende netlikten yana olucam ama vedalaşamıyorum 😂
Değmeyen biri için veda etmek bile lüks kalır
Çok sert
Vedalar biraz ağır oluyor bende 😂
Bir kere veda ettim peşime düşmesin diye..
Edemiyorum
Evet, güzel vedalar
Evet helallesip ayrilirim genelde
Evet saygı mühim
He Ediyom
Vedaları sevmem
Ediyorum tabii
evet helalleşirim
Evet
Gerektiğinde ederim
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?