Aslında mutlu bir evliliğim var, karımı da çok seviyorum ama bekarlık günlerimi özledim. Acaba boşanıp yeniden bekar olarak yaşasam mı?
3 sa
Aslında mutlu bir evliliğim var, karımı da çok seviyorum ama bekarlık günlerimi özledim. Acaba boşanıp yeniden bekar olarak yaşasam mı?
Cevap
5Cevap
Sahıp olduklarına sahıp olmak için oturup dua eden emek harcayanlar var mutlu bır yuva huzur veren bır eş arıyorlar bulamıyorlar ve sen bulmuşken şımarıklık yapıp ben bekarlık gunlerımı ozledım dıyorsun 😃
şöyle de sorumluluk ve evlılıgın verdıgı cıdlı yükü taşıyamıyorum verdıgım kararlar bana ağır geldi bekarlığımı özlüyorum..
bekarlık zamanlarımızı hepımız özlüyoruz ama ayrılmayı düşünmüyoruz tabıkıde madem emın degıldın eşini neden yakıyorsun yarı yolda bırakıyorsun bekarlıkta neyı ozledın
Hayır neyi özlüyorsunuz mesela? Yalnız olmaksa bir süre tek takılın bir yere gidin ama bunu eşinize açıklayın
Çok sorumsuzca olur
O zaman hiç evlenmeyecektin düşüncen aşırı saçma mantıksız
Biz denginmizi arıyoruz millet mutlu evliliğin bitiriyor pırıl pırıl kafalar 😂
Evet bende fark ettim garibim uykusuz nedediğini bilmiyor😃
Ben şansıma sıçayım mutlu şeyler beni bulmuyor ki
Umarım birgün kapını çalar
Vala zor bu gidişle denk geldiğim çağa sokayim afedersin
😂😂😂
Haydaaa😅 o halde seni mutsuz eden şeylerden uzak dur
Kaç yaşındasın bu arada? Beni mutsuz eden çok şey var hangi birinden uzak durayım 😂
27 yaşındayım hepsinden uzaklaş😂
Sohbet edelim mi ister misin? Uykun yoksa eğer 😂
Hay hay😂
Y.. az.. d.. ı.. m ama c. vp yok😃 neyse bb
İsim çıkmıştı ondan dönemedim nöbetteyim çalışıyorum da
Vallahi yeni gördüm kusura bakmayın cidden
eşine karşı şu anda dayanamayıp bo hata yapmaktansa boşanıp daha özgürce yaşamak daha mantıklı bi karar
Bejar hayatını özlüyorsan mutlu değilsindir...
Dimdizlak ortada kalırsın
Başkalarıyla yatm*ayımı özluyosun
Çok saçma
Mal mısın abi?
Şakamısın sen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Arkadaşım, bu özlemi hissetmen çok doğal. Evlilikte bazen kişisel alan özlemi yaşanabiliyor. Mutlu bir evliliğin varken boşanmak yerine, bu duyguyu eşinle paylaşmayı ve birlikte çözüm yolları aramayı düşünebilirsin. Belki daha fazla yalnız vakit geçirme ya da yeni hobiler edinme gibi yollarla o özgürlük hissini yakalarsın. Acele kararlar vermeden, duygularını iyi değerlendirmen çok önemli. ✨🌸 İlişkinizi güçlendirecek adımlar atabilirsin! 💖