Bosaninca tekrar evlilik düsunmemek, mantıklı mı sizce?
1 ay
Boşanınca tekrar evlilik düşünmemek mantıklı mı?

Bosaninca tekrar evlilik düsunmemek, mantıklı mı sizce?
kimse boşanmak için evlenmez sonra boşanıyorsa da bu artık gerçekten bir şeyler yolunda gitmediği içindir
ardından sonsuza kadar yalnız olmasının bir manası yokki
gerçekten hayatına alabileceği birisi bulursa da evlenir
Mantıklı benim annem de 2 tane adamla birlikte oldu ilk evlendiler boşandılar sonra annem belli bir zamandan sonra başka bir tane buldu 3,4 yıl birlikte yaşadılar nişanlı olarak adamında cocugu vardi sonra olmadı ayrıldılar bundan sonra artık tek başına yaşamaya karar verdi çünkü annem 52 yaşında çok bir ömrü kalmadığını iddia ediyor diye bundan sonraki zamanını kendine harcayacak dedi. Benim için de daha iyi öyle olması
Cevap
43Cevap
Bosandiktan sonra insan birdaha tövbe diye biliyor..
hayalkirikliklari umutsuzluk.. insani assagiya cekiyor.. insanin bu süreci atlatmasi icinde belirli bir zamana ihtiyaci var..
toparlaninca hersey mümkün 😊
Şu an kendi açımdan böyle devam diyorum , sen boşandın mi peki
evet
Şu an var mı evlilik dusuncen , seni takip etme ve sohbet etme şansımız olur mu acaba
tabi istek yollaya bilirsiniz
Gönderdim canim simdi
Size mantıklı geliyorsa mantıklıdır, gelmiyorsa mantıksızdır. Yorum yapan herkese göre kısacası kişiye göre değişir bu. Boşandım hemen evleneyim şeklinde düşünmek bana mantıksız geliyor, ama boşandım artık hiç evlenmeyeyim de saçma geliyor.
Mantıksız , 1 defa kötü deneyimin oldu diye neden dusunmeyesin ki? Düşünürsün , ilk iliskide ki olumsuzluklair düşünür daha iyisi ve sevdigin biri ile olursun
Tekrar yaşar mıyım aynı şeyleri endişesiyle düşünmemek daha mantıklı bence de
Evlilik düşüncen var mı peki
Bence mantıklı çünkü ortam çok bozuk dürüst samimi insan kıtlığı olduğu için hayatına kimseyi dahil etmemek akıllıca gibi duruyor
Hayır canım evlenebilirsin tekrar veya sevgili hayatı gibi aynı evde yaşayabilirsin bu sen özgür iraden
Neden mantıksız olsun?
Sorun sendeyseyse mantıksız olabilir ancak... Normal biriyim diyorsan hiç vakit kaybetme...
Kişiye göre değişir. Kimi bıkıyor evliliğin verdiği sorumluluktan bir kafa dinliyor. Karşısına uygun biri çıkınca da evleniyor.
Eve taneden mantıksız olsun yanlızlık Allah'a mahsustur
Boşanmak için evlenilmez ki zaten boşandıysan tekrar evlenip evlenmemek eşlere bağlı
Biraz kafa dinlersin iyi biri çıkarsa değerlendirirsin
Size kalmış bir konudur isterseniz mantıklı
Mantıklı ama onun da bir süresi var diye düşünüyorum
Niye olmasın ki insanlar etkileşimde olunca daha renklenir hayat
Genelde insanlar boşandıktan sonra bir daha o naneyi yemek istemez.
Kafa dengi biri olacak, beraber yaşayacaksın. Evlilik falan hiç gerek yok 👌
Hata 1 sefere mahsustur. 3 e gerek yok 2. side aptalliktir
Çevremde iki kişi boşanıp bir kaç yıl sonra evlendi normal
Anlatılan şuna benziyor çorbadan kıl çıktı diye çorba içmemek gibi.
Mantıklı. Bir hataya bir kez düşülür, aynı hataya tekrar düşmek gerîzekalılıktır.
En İyi Cevap