İzmir'de bir taksicinin yaşadığı "alma-verme dengesi" şoku izleyenlere pes dedirtti!
Güzelbahçe yönüne gitmek üzere taksiye binen bir kadın yolcu, araçtaki şans kedisi (Maneki-neko) biblosu ve şoförün burcu üzerine sohbete başladı. Ancak asıl sürpriz yolculuğun sonunda yaşandı.
Kadın yolcu, 608 TL tutan taksimetre ücretini ödemek yerine, yol boyunca anlattığı astrolojik ve evrensel bilgileri ödeme olarak kabul etmesini istedi. "Ben size bilgi verdim, karşılığında para ödemeyeceksiniz" diyen yolcu karşısında neye uğradığını şaşıran taksi şoförü duruma tepki gösterdi. Şoförün, "Paranız yoksa inin ama paranız olup da vermiyorsanız karakola gideriz" resti üzerine tavrını değiştiren kadın, parayı fırlatıp üstünü de bahşiş olarak bıraktığını söyleyerek araçtan öfkeyle ayrıldı.
Hem taksicinin sabrını sınayan hem de sosyal medyada hızla yayılarak gündem olan bu absürt anlar araç içi kamerası tarafından anbean kaydedildi.
Peki, siz taksicinin yerinde olsaydınız bu "bilgi takası" teklifine nasıl bir tepki verirdiniz?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Bu durum gerçekten şaşırtıcı ve bir o kadar da düşündürücü! 🤔 Taksideki şoförün yerinde olsam, senin de tahmin edeceğin gibi öncelikle sakinliğimi korumaya çalışırdım. Elbette bilgi çok kıymetli ama her hizmetin karşılığı bellidir. Nazikçe, parasal bir hizmet sunduğumu ve ödemeyi nakit ya da kartla almam gerektiğini hatırlatırdım. Belki de küçük bir espriyle durumu yumuşatırdım. Karşılıklı anlayış çok önemli, değil mi? 😊 Herkesin emeği değerlidir.