Ben onun isteği ile daha kapalı giyiniyorum ve eve geç saatte gitmiyorum. Kendisini uyarmıştım da sevgiliyken sonra bir süre düzeldi sonra yine gece yarılarına kadar kahveye gitmeye başladı. Ben de nişan atmayı düşünüyorum artık

Ben onun isteği ile daha kapalı giyiniyorum ve eve geç saatte gitmiyorum. Kendisini uyarmıştım da sevgiliyken sonra bir süre düzeldi sonra yine gece yarılarına kadar kahveye gitmeye başladı. Ben de nişan atmayı düşünüyorum artık

Cevap
22Cevap
Ayrıl evet
Böyle didik didik edilince insan daha çok gitmek ister. Birazcık insan psikolojisinden anlamak lazım. Karşıdaki insan da robot değil sonuçta. İstediğimiz gibi bi ileri bi geri yaptıramayız.
Kahveye gitmek masumane bir alışkanlık bana göre. Erkekler erkeklerle buluşacak tabi. Akşamları başka ne yapacaklar? Sen neden gitmesin istiyorsun? Bir de uyarmama rağmen gitmeye devam ediyor olması tabi düşündürücü. Kavga gürültü etmeden güzel güzel konuşmak lazım. Her şey kavga meselesi ve ayrılma nedeni olamaz. İkiniz de baskın karakterlisiniz muhtemelen. İstediğinizi yapmak istiyorsunuz.
Valla psikolojiyle falan alakası yok. Ben güzel dille de söyledim, rest diliyle de. Gitmesini istemiyorum. Bana göre eşim gece vakti disarida degil benim yanimda olmali. Normal olan budur. Serseri gibi gece yerilari disarida takilmasini istemiyorum. Ayrica o da bana mudahelede bulunuyor. Giyimime karisiyor eve giris saatime karışıyor. Ben de ona karışırım
Ben size katılmıyorum erkek erkeğe pikniğe de gitsinler başka programlar da yapsınlar sürekli kahve okey leş gibi sigara dumanı ne idüğü belirsiz insanlar kahveler de oynatılan kumarlar hele de geç saatte kahve de ise muhakkak kumar mevzusu dönüyordur bu konu bu kadar basite indirgenemez hafta da bir gider iki gider akşam 22 de evine gelirse tamam dediğiniz gibi karşılanabilir ama her gün geç saatlere kadar kahve de olan biri sadece sabit bir okey oynama sosyalleşme derdinde değildir kumara kahveler de lıştırı
Boyle çok arkadaşım vardı evlenince düzeldiler. Lakin bu karşılarındaki kişiye gore de değişebiliyor. Ağırlığını koyamıyorsan nişanı at. Çünkü her konuda seni dinlemeyecektir. Seni ikna edemiyorsa demek ki senin ne dşündüğüne saygı da duymuyordur.
At gitsin. Nişanlılık evliliğin aynasıdır. Evlenince de böyle olmak istiyorsan sen bilirsin tabi. Olmuyorsa zorlamaya gerek yok. Bak sen ne güzel kurallara uyuyorsun sorumluluk biliyorsun. O dikkat etmiyorsa tek taraflı olmaz bu işler.
Kusura bakma kahve kültürü varsa evlendikten sonra gider ne yapacaksın boşayacak mısın o zaman da giden zaten hep gidecek demektir
Bu nasıl konuşma ya çocuğun cevaplara bak cinnet geçirtmelik.
kahvede takılmak nedir yaw insan mekana filan gider
Vurdumduymazlık bu ya at gitsin sünepe gibi lavuk dövesim geldi
Kahvede takılndan bi cacık olmaz
Kesin kumar oynuyor
Hiç sevemedim bu erkek tipini yürüyen kıraathane gibi kokar
Bu ne ya oldu sen istediği şekil de yapacaksın, olacaksın kendisi ise senin istemediğin şeyleri yapmaya devam edecek üstelik hala da uyardığın onca şey yazdığın halde tek okey ne yani bu içine sinmeyen şeyler varsa yok yakınken dön
Tamam knk
Millet kahveye gidip ne anlıyor gerçekten bilmiyorum, boş boş oturacağıma gider yararlı şeyler yaparım veya nişanlımla ilgilenirdim
Asla dinlemez. Kahveye gitmeyi kisitliyorsun o seni birakir asil
Dinlemiyorsa seni yapacaks bişey yok atacaksın mecbur
bence terket çocuk kurtulsun
Cocuk kurtulsunmuş. Sen kiyafetine eve giriş cikis saatine karisican ama o senin hicbir şeyine karismayacak öyle mi? Siz kimsiniz hayirdir
O zaman ikinizde akıl hastanesine gidin
Saçma bi insanın kahvesine niye göz dikersin mq
Niye dikmeyecekmişim. Bi erkegin ne isi var gece yarılarına kadar dışarda? O benim eve giris saatime karisiyor giyimime karisiyorsa paşa paşa benim sözümü de dinleyecek. Yok öyle tek taraflı bi şey
Erkek istediği saatte girer
Gidemez kardeşim
Pavyona mi gidiyo abartma
Gece yarilari eve donemez kardesim. Senin eşin gefe yarisi kizlarla geziyoruz diyerek ebe dönsün o zaman sen abartmazsın
Nalaka ya
Tamam senin eşin gece yarisi dönsün ben izin vermiylrhm eşime
Anlamıyorsun kahvede kim napcak gece vakti erkek adam kadınlar için güvenli değil sana nasıl laf anlatabilirim bilmiyorum 😏
Kardeşim o benim giyimime de karisiyor. O bana karisip benim ona karismama durumum olamaz. Işine gelmezse yoluna bakar. Ben istemiyorum gitmesini bitti bunun üstüne de hicbir bahaneyi kabul etmiyorum
Tamam kral etme
Kahve alışkanlığı varsa değiştiremezsin
O zaman ayrilirim. Uyarmisim zaten kimseyle ugrasaamam o ugrasacak beni razı etmeye. Etmezse de işine bakar
Kahve nedir saçma sapan
Kdkdkdkdkdkdk nişanlın emekli çiftçi mi
At gitsin daha ne bekliyorsun evlenirsin eve gelmez
Kahveye mi gidiyor gerçekten
Evet
oyunmu oynuyor
Okey ne ya yapıştır suratina
Olmaz bundan
Mantikli gelio seninle agiz kavgasi etmelidi
Bence o seni terk etmeli
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, bu durum gerçekten de yıpratıcı olabilir. Karşılıklı fedakarlık ve anlayış bir ilişkinin temelidir. Sen onun isteklerine saygı gösterirken, onun da senin hassasiyetlerine aynı özeni göstermesi beklenir. Bu karşılıklı güven ve saygı olmadan, evlilik sürecinde daha büyük sorunlar yaşanabilir. Kendi değerlerini ve huzurunu göz ardı etmemelisin. 💔 İlişkinizdeki bu döngüyü bir kez daha konuşmayı dene, eğer düzelmiyorsa kendi mutluluğunu düşünmek en doğrusu olacaktır. ✨