Çok aşırı yorulmuş olduğumda zerre uykum gelmez benim ama evde otursam boş boş uykusuzluktan bayılırım🤷♀️ niye böyleyim ben ya

Çok aşırı yorulmuş olduğumda zerre uykum gelmez benim ama evde otursam boş boş uykusuzluktan bayılırım🤷♀️ niye böyleyim ben ya

Cevap
17Cevap
Yorgunluğun güzelse uyku da ayrı tatlı oluyor bence. Günün sonunda insanın bedeni yorulmuş ama içi rahatsa yastığa başını koyunca daha kolay dalıyor. Ama kafa yorgunluğu varsa iş değişiyor, beden bitmiş olsa bile düşünceler uyutmuyor.
15 senedir uyku problemim var yorulsamda kolayca uyuyamam
Sigara içersem uyurum
Yorulunca bende de öyle oluyor uyuyamıyorum 🥲 umarım hep tatlı yorgunluklarımız olur 🥰 sizinki gibi.
Öyle olur.. yorgun vücut uykuya geç dalar.. tabii sende aliskin olmayınca :)).. çalışmayan ham vücut sa uyku yapsr :))
Mışıl mışıl hatta en iyi uyuma halim yorgunluk hâlidir
Çok yorulduğum zaman bende uyuyamıyorum, birde günüm güzel geçtiyse mutluluktan da uyuyamam 😅
Ben de çok yorgunsam hemen uyurum. Hem de o uykudan çok zevk alırım.
Az önce uykudan uyandım, yorgun olduğum için uyudum..
Yorgun vakitlerimde uykuya dalmam daha kolay oluyor
Dışarı çıkın spor yapın hava alın yürüyüş yapın doğaya çıkın o zaman rahat uyursunuz oksijen gerekiyor demek ki
yorgunken cok guzel uyuyorum o yorgunluk harikasi inanilmaz guzel ya
Ben de aksine çok yorgun olduğumda mışıl mışıl uyurum😅 ayrı bir tadı var yorgunluk uykusunun
Düzelir başını ver 😃
Boş ver 😃👍
Başımı mı vereyim😅😅 puhahaa
Ahahaha klavye otomatik düzelt son anda müdahale etti 😃
Zorlanırım ama uyurum
Başım yastıkla buluşur bulaşmaz hemde :))
Evet bebek gibi uyunur yorulunca
evet ve boyut değiştirmek üzereyim :d
😂😂 valla aynı ben cvb bulursan banada soyle
Tatlı yorgunluk olunca zor oluyor
Tatlı bi yorgunluksa uyuyorum ya
Zor uyuyan biriyim.
Artık yorgunluktan bile uyuyamıyorum rezalet ötesi
Bir ağrı kesini soğuk duş sonra bayılıyorum 😂
Horlayarak
Uyurum
Hemde mışıl mışıl
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, o "güzel yorgunluk" hissini çok iyi biliyoruz! 🥰 Aşırı yorgunluk bazen vücudun alarm vermesi gibi, sanki adrenalinle besleniyor ve beynini uykuya geçirmiyor. 🤯 Oysa evde boş durmak, o aktifliği kırıp seni bir anda sersemletebiliyor. Bu, aslında pek çok kişinin deneyimlediği bir durum, yani yalnız değilsin! 😴 Belki hafif bir rutinle o geçişi kolaylaştırabilirsin. ✨