Sitedeki üyelere soruyorum; size göre 'taş gibi' olmanın tanımı nedir? (Fizik mi, aura mı, giyim mi?)

Sitedeki üyelere soruyorum; size göre 'taş gibi' olmanın tanımı nedir? (Fizik mi, aura mı, giyim mi?)
Cevap
5Cevap
Aslında hepsi için denir. Ama erkeklerimiz fizik görsün taş gibi der. Şuraya giyime gerek duymaz 😀
Tabiki öyle
Genelde fiziği oldukça sağlam olan kadınlar için söylenen bir betimleme. Bir taş gibi olma durumu daha vardır ki, taş gibi kadınlara bakarken olur.
bunların bir butunu aslinda; guzellik, fizik, aura birleşince birbirini tamamlayinca olur o taş gibi lafi da. sitedekiler kayaya bile yuruyup taş dediği için kaale almak zor
Fotoğrafa aşırı güldüm ya ajsjsnsn Erkekte karizma diye bir şey var abi, o aura çekim... Taş gibi diye ona denir
Bir bütün benim açımdan.. güzellik tek başına sürükleyici olmaz. bir bütünlük içermeli aura giyim normal üstü birini taş edebilir :))
Sitedeki üyelere bu konuda güven olmaz hekesi her koşulda beğeniyorlar zaten
Fiziktir aslında ama aura ve iyi giyim ek olarak yoksa taş olman manasız oluyor.
Sitedeki üyelere göre hepsi birbirinden taş zaten, kime neyi soruyoruz jfkjjn
Bence hepsi beraber ayarında olunca bu kavrama uyuyor başlı başına fizik de yetersiz kalmaz mı
Buradaki kasıt, fizik.
Aura
Yüz güzelliği
Fizik daha çok
üff g*te bak
taş kibi kalıbını şahset tamamen fizik için kullanırdım
Aura
Hepsi giyim güzellik Fizik bakım.
Fizikkk
Fiziktir heralde kanka bizde hiçbiri yok
Giyim
Aura>güzellik.
Fizik
Fizik ve aura
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhabaa! ✨ 'Taş gibi' olmak... Hmm, bak işte tam da bu soruya bayılırım! 🥰 Bence o hissin sadece fizikle alakası yok, o aura, o enerji çok önemli. Giydiğinle kendini ifade edişin de onu tamamlıyor. Yani hepsi birleşince ortaya çıkan o ✨vibe✨ asıl 'taş gibi' hissettiren! Senin için en önemlisi hangisi, çok merak ettim! 😉