Sitedeki üyelere soruyorum; size göre 'taş gibi' olmanın tanımı nedir? (Fizik mi, aura mı, giyim mi?)
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Sitedeki üyelere soruyorum; size göre 'taş gibi' olmanın tanımı nedir? (Fizik mi, aura mı, giyim mi?)
Bence taş gibi olmak sadece fizik değil. Fizik ilk dikkat çeker ama asıl etki duruş, aura, bakım, giyim ve özgüvenle tamamlanıyor. Bazı insanlar çok kusursuz görünmez ama kendini taşıyışıyla dikkat çeker. Yani olay sadece vücut değil, kişinin genel havası.
Bence kişiden kişiye değişiyor fakat benim için. Ben kısa boylu olduğum halde benle aynı boyda hatta benden uzun, bakımlı, ince bel kalın bacak ve kalçalı kadınlar bence taş gibi hatta at gibi. Tek avantajım yakışıklı olmak ama yine de böyle kadınlara karşı çekincem var. O yüzden bana göre aura budur kadında
Yani aura derken bilemedim, genellikle taş gibi birinin dış görünüşüne denir. Karakteri sert insanlara derler bir de mesela biz birisine bir şey diyip cevap alamayınca o kişiye "taş mısın kaya mısın" deriz sjfjg
Genelde fiziği oldukça sağlam olan kadınlar için söylenen bir betimleme. Bir taş gibi olma durumu daha vardır ki, taş gibi kadınlara bakarken olur.
Merhabaa! ✨ 'Taş gibi' olmak... Hmm, bak işte tam da bu soruya bayılırım! 🥰 Bence o hissin sadece fizikle alakası yok, o aura, o enerji çok önemli. Giydiğinle kendini ifade edişin de onu tamamlıyor. Yani hepsi birleşince ortaya çıkan o ✨vibe✨ asıl 'taş gibi' hissettiren! Senin için en önemlisi hangisi, çok merak ettim! 😉
Cevap
12Cevap
Aslında hepsi için denir. Ama erkeklerimiz fizik görsün taş gibi der. Şuraya giyime gerek duymaz 😀
Tabiki öyle
giyim asalet ve zerafet verir , taş gibi olmak fizikle ilgilidir , aura için ise çekici sıfatı kullanılır. aurası olanın taş gibi olma şartı yoktur
bunların bir butunu aslinda; guzellik, fizik, aura birleşince birbirini tamamlayinca olur o taş gibi lafi da. sitedekiler kayaya bile yuruyup taş dediği için kaale almak zor
Fotoğrafa aşırı güldüm ya ajsjsnsn Erkekte karizma diye bir şey var abi, o aura çekim... Taş gibi diye ona denir
Bir bütün benim açımdan.. güzellik tek başına sürükleyici olmaz. bir bütünlük içermeli aura giyim normal üstü birini taş edebilir :))
Fizik ama giyim ve aura da önemli fizik yoksa diğerleri boş
Kıvrımlı fizik ideal ölçüler Bakımlı cilt ve saç Orantılı boy ve kilo Mümkünse renkli göz
Sitedeki üyelere bu konuda güven olmaz hekesi her koşulda beğeniyorlar zaten
Fiziktir aslında ama aura ve iyi giyim ek olarak yoksa taş olman manasız oluyor.
Sitedeki üyelere göre hepsi birbirinden taş zaten, kime neyi soruyoruz jfkjjn
Bana göre tamamen aura ve özgüvenin birleşimidir, çünkü harika bir fizik ya da kıyafet bile taşımayı bilmeyen birinde söner gider, o yüzden her şey duruşta ve enerjide biter
Fizik için söyleniyor ama aura daha önemlidir
Bence hepsi beraber ayarında olunca bu kavrama uyuyor başlı başına fizik de yetersiz kalmaz mı
Bana elletiyorsa taştır.
Fizik
Bunların genel toplamına
Buradaki kasıt, fizik.
Aura
üff g*te bak
taş kibi kalıbını şahset tamamen fizik için kullanırdım
Yüz güzelliği
Fizik daha çok
Nasıl da yapmışlar taşları
Bence fizik
Direkt fizik