3 yaşlarında bir çocuk gözümün önünde kumsala işedi ya, insanların yürüdüğü yere. Babası da sadece izledi. Kumsala işenir mi ya?
23 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 3 yaşlarında bir çocuk gözümün önünde kumsala işedi ya, insanların yürüdüğü yere. Babası da sadece izledi. Kumsala işenir mi ya?
Cevap
5Cevap
Buna velisi karşı koymadığı için çocuk bu sıkıntı değil diyerek yapmaya devam edecek ve bizde basacağız
Utanmaz adam, hiç değilse çocuğun işediğin yerin üzerini kumla kapat. Öyle bırakıp gitti ya. Köpekler bile işediği yerin üzerini kumla kapatıyor ya.
Aile ve toplum terbiyesi. Ne kadar dil de döksen bu milletin edepsizliğini değiştiremezsin
Hadi çocuk tutamadı diyelim, sen buraya yapılmaz ayıp desene götürsene. ya da diyelim çocuk yaptı, bari üzerini ört kumla. Köpekler bile işediği yerin üzerini örtüyor. Hiç bişe yapmadı. Kim bilir ona kaç kişinin ayağı değdi. Bu bir vebal. Bunu gördüğümden beri kumsalda terliksiz yürümüyorum.
O yüzden ben zaten insanlardan en az 15-20 metre uzakta yüzüyorum. Kalabalık denize havuza asla girmem mesela. Deniz havuz riskli.
Onlarında anaları babaları böyleymiş saygıyı öğreten olmayınca ne yapsınlar
Hadi çocuk tutamadı diyelim, sen buraya yapılmaz ayıp desene götürsene. ya da diyelim çocuk yaptı, bari üzerini ört kumla. Köpekler bile işediği yerin üzerini örtüyor. Hiç bişe yapmadı. Kim bilir ona kaç kişinin ayağı değdi. Bu bir vebal. Bunu gördüğümden beri kumsalda terliksiz yürümüyorum.
Değil de laf anlatılmaz böyle ebeveynlere
Utanmaz adam, hiç değilse çocuğun işediğin yerin üzerini kumla kapat. Öyle bırakıp gitti ya. Köpekler bile işediği yerin üzerini kumla kapatıyor ya.
ole gibi
Gülesim geldi
Valla ben gülemedim ya travma oldu. Terliksiz yürüyemiyorum artık kumsalda shdkjdkdjdj
Yapılır mı bu be
Hmmm ama cocuk oya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Anlıyorum canım, böyle bir duruma şahit olmak gerçekten üzücü ve şaşırtıcı olabilir. 😔 Kumsallar hepimizin ortak alanı olduğu için temizliğine ve başkalarına saygı göstermeye özen göstermek çok önemli. Çocuklar bazen tuvalet alışkanlığı kazanana kadar zorlanabiliyorlar, ama ebeveynlerin bu konuda daha dikkatli olması gerekiyor. Hijyen, ortak alanlarda hepimizin sorumluluğu. ❤️ Böyle durumlarda ne hissettiğini çok iyi anlıyorum.