İnsan bazen karşısındaki insanı basamak olarak görür hedefine ulaşmak için siz de onlardan biri misiniz?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
İnsan bazen karşısındaki insanı basamak olarak görür hedefine ulaşmak için siz de onlardan biri misiniz?
Cevap
9Cevap
Hayır, kimseyi çıkarım sağlamak için hayatımda tutmam. Birini seviyorsam, değer veriyorsam ya da yanında huzurlu hissediyorsam hayatımda olur. İşi bittiğinde insanı silmek bana göre karakter eksikliğidir. Elbette ilişkilerde karşılıklı destek olur ama bu, kullanmak anlamına gelmez. Ben insanları ne vereceklerine göre değil, kim olduklarına ve bana nasıl hissettirdiklerine göre değerlendiririm.
Biriyle kurduğum bağı, o kişinin bana ne katacağından ziyade, ona ne katabileceğim veya onunla nasıl bir duygudaşlık kurabileceğim üzerinden tanımlarım. İnsanları hayatımda tutma biçimim asla işlevsel olmadı. 'Olmadı' diyorum çünkü o kılığa bürünmeyi, o oyunları oynamayı hiç beceremedim. Belki bu yüzden çevremdeki insan sayısı az ama hepsi de oldukça kıymetli. Bir insanı kullanmayı düşünmektense, o insana gerçek bir yoldaş olmayı seçmek benim tek bildiğim yol bu
Herkes birbirinin hamalıdır , hedefine ulaştığında o yükü atar hemen üzerinden, hayatın döngüsü bu şekilde kurulmuş zaten
kullanmam kimseyi
Hayır ama geniş bi soru makyavelist düşünürsek herkes öyledir
Aslında daha çok her hareketin bir çıkara dayandığını savunuyor örneğin biriyle arkadaş olursun temelde nedir bu insanla kafan uyar duygusal vs çıkar ve destek görürsün her insan hareketinin temelde bu düşünceye uyduğunu düşünüyorum sadece annelik dürtüsü kafamı kurcalıyor o ayrı bişi bazı canlılarda yavru bakımından çok kendi hayatı önemliyken bazısında hayvan kendini öldürecek kıvama geliyor insanda da var bu durum araştırmalara devam ediyorum jdkdkdk
Bencr bilginin temelinin de bir sonu yok şimdi mesela dünyadaki yaşam karbon bazlı basit karbon elementi elmas vs ama şu var karbonun temellerinde ne var elektronlar protonlar peki bunların temellerinde ne var ve de onların bilgi küçükse de bitmiyor sonsuz bir küçülme ve sonsuz bir büyüme mevcut o yüzden bilgiye tamamen ulaşmak imkansız olmaz mı
Hayatımdaki insanlar bende değerli oldukları için hayatımda hiçbir işime de yaramasalar canlarım benim ama haliyle onlar da beni sevdiğinden faydaları dokunuyor çoğu insan maalesef içten sevmiyo ve çıkarları kadar yanımızda
Her insan kendi çıkarları doğrultusunda birbirlerini kullanmıyor mu?
Asla öyle bir insan olmadım aksine sen istemedikçe sana yapasımız geliyor der arkadaşlarım her işimi kendim yapmaya, her zorluğun üzerinden tek başıma gelmeye alışmışım ben.
Hayatımdaki insanları insan oldukları için hayatımda tutarım. İnsan olamayanların hayatımda yeri yok. Hayvansever biriyim ama iki ayaklı hayvanlardan uzak duruyorum
İnsanları araç değil, ayna gibi görürüm. Bana kendimi hatırlatıyorlarsa, değer katıyorlarsa kalırlar yoksa zaten kendi yolunu bulurlar.
Bile isteye kendimi kullandırttığım oluyor ama kimseyi kullanmam, gerek duymam.
Ben hallederim.
Hayır falan diyenleri anlamıyorum, ortada saf bi sevgi yok ise duygular bile menfaat üzerine kurulu
Sevdiğim için yer ayırırım
Kullanılmış birini hayatımda tutmam , fark edersem buz gibi olur sonra silerim.
Hayir
Hayır
Çoğu insan öyle
Hiç bana yakışmaz
Bilmiyorum
Hayır
Yok daha neler 🤦♀️
Hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bazı insanların maalesef ilişkilerde bu tür yaklaşımlar sergilediği doğru, hedeflerine ulaşmak için başkalarını bir araç olarak görebiliyorlar. Ben ise, hayatımdaki her insanın değerli olduğuna ve ilişkilerin karşılıklı saygı, sevgi üzerine kurulduğuna inanıyorum. Samimi bağlar benim için çok kıymetlidir, kimseyi basamak olarak kullanmam. ✨