Cok ses yaptılar cocuklar komsuda yasli cok ses yapmayin aksam dedi uyuyamiyoruzz ee sende gündüz uyu demezmi :)
Simdiki çocuklar ne saygisiz ya
Simdiki çocuklar ne saygisiz ya
aynen bizim üst katın çocuklarına misafir gelmiş hep bağırıyolar en azından hala sağlar misafirleri onlardan kötü balkona yumurta atmak nedir mk kedimi istiyolar ayyyş ne gadar dadlu bizim olsun mu (nah) veririm sanki aşılarını yaptırcaklar mamasını alcaklar kumunu alcaklar. mısır koçanı , yumurta , kağıt, süt (kedim içsin diyeymiş mk), gazete terlik spatula askı ve ceket he birde ablalarının telefonu onlarla bizim internet aynı değil hemen bnede ablalarının telefonuna paralı uyg. indirdim
Çünki eğitmenler yanlış :D yeni nesil de Hayır ve Yok kelimesini çocuklara kullanmamalrdndan kaynaklaniyo. d
izledikleri çizgi filmler bir yaş dönemini çok kötü etkiledi.. biz keloğlan gibi masum kahramanları izler okurken onlar power rangers-ben ten-falan filan gibi vurdulu kırdılı hiçbir öğretici yanı olmayan şeylerle beyinlerini dolduruyolar..
Anne-baba sorunu. Dün akşam Antalya dönüşü uçakta 1 saat boyunca 2 veledin çığırtmasını dinledik. Annesi-babası yanlarında, tek bir laf söylemiyorlar tüm yolcular sinirlendi böyle çocuk mu yetiştirilir diye..
Cevap
21Cevap
saygısız değiller. sen sokak çocukları modeline gelmişsin. şahsen bir bakıyorum da. arkadaşımın annesiyle kendisi arkadaş gibiler. ben onları daha çok seviyorum nedense. sandviç çocukları falan felan ama çok kafa dengi anlayışlı kişiler benim 2000li tanıdıklarım
aile terbiyesi alamıyorlarki baba cebine para koyuyor önüne bilgisayarı koyuyor ne yaprsan yap başıma ekşimede diyor annede kıçını başını açıp egosunu tatmin edip ha babam de babam avm de sürtüyor eee o çoçuktan ne beklersinki başka
Bazıları gayet sağlıklı bilinçli bireyler çocuklarına zaman ayırıp konuşuyor ama bizim insanımız saldım çayıra mevlam kayıra çocukta kendi başına sokakta gördüğü hareketleri görgü kuralı olarak kendine alıyor ne yapsın yavrucak.
Medya yeterince saygılı olabilseydi onlarda saygıyı öğrenebilirlerdi. Çocuklar aile sözü pek dinlemez , çevre en çok etkili olur. Çocukların çevresi tamamiyle televizyon ve bilgisayar olunca , suçu birazda kendimizde aramalıyız..
cocuklara karsinda ki arkadasi olmadinin ve diyelim ki arkadasi bile olsa saygili konusmasini beklenildini hatirlatmak gerek..,
Aynen öyle arkadan bir nesil geliyor varya aman Allahım :D Neyse ki doğru düzgün olan son jenerasyon biziz herhalde
TAK TAK ediyor amcası şarkısını dinledikleri için olabilirmi şefim :)
Anne babalarında iş yok. Bugünkü neslin yarıdan fazlası çürüktür.
Anne babadan kaynaklı zira kariyer yapıcam diye çocuğu genelde başkaları büyütüyor. Herhangi bir terbiye almıyor denecek kadar az görüyor. Temel sebeplerden biri bu.
Nedeni aileden kaynaklı. Düzgün eğitim görmemiş !!!
Çocuklar haklı ;-) :-) sen ben desek çalışıyoruz da yaşlıların da tüm gün boyunca yatiyorlar canım gençlere saygı :D
Sizin yüzünüzden çocuklar çocukluğunu yaşamasınlar mı
Bence de ya. Ama kınamayalım başımıza gelir görürüz sonra.😕
aileden gördügü.. nasıl yetiştirirsen öyle egilir cocuklar
aileden kaynaklanıyo aile pisse cocukta ilerde i*ne oluyo ıste böyle böyle
Çarpacaksın iki tane. :)
Ahahaha :) hepsi hazırcevap bunların :D
Ses yapmayan çocukmu olur yahu.
Şimdiki çocukları da dünün çocukları yetiştirdi
Edepsiz yetistiriliyorlar
Aynen simdi cocuklarin ustlerine dusmuyorlar cok serbestler
Şimdikilerin anladığı dil dayak.
yeteri kadar ebeveyn terbiyesi almıyorlar
Ailelerinde iş yok, çocuk eğitmeyi bilmiyorlar.
Aynen işte çocuklarını nasıl yetişmesi gerektiğini bilseler böyle olmayacak.
Dayaklik bizim burdaki çocuklarda
Tam dayaklikmis pez*venk :@
kesinlikle çok saygısızlar büyüklere hiç saygı yok
Çocuk haklı :D
saygı diye bişe kalmadı kii
o çoçuk dovulur :D
Saygisiz ve kufurbaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar