Kocam sürekli küsüyor, asla tartışamıyoruz hele kavga etmek hak getire o kadar kadın vibes alıyorum ki ondan artık yok, ilgimi de çekmiyor bir yardım edin bana ben ne yapayım?
11 gü
Kocam sürekli küsüyor, asla tartışamıyoruz hele kavga etmek hak getire o kadar kadın vibes alıyorum ki ondan artık yok, ilgimi de çekmiyor bir yardım edin bana ben ne yapayım?
Her tartışmada küsüyor ise sıkıntı ya , sadece 1-2 konuda mı küsüyor ben senin yerinde olsam anasına arar sorardım bu çocuk niye küsüyor nasıl yetiştirdin diye
Her şeyde küsüyor yemek yemiyor odasına kapanıyor ergen 16 yaşında çocuk gibi
Anasına arayıp söyle gerçekten söyle bu nasıl baş etmiş oğluyla kızmış mı sende kız güzellikten anlamıyor ise
Ya gerçekten ben anlamadım ki sana anlatayım ama çok sıkıcı artık ya
Anlatmana gerek yok bekle az araştırayım onu
Ne zaman düzeliyor bu 1 saat sonra mı , 1 gün buluyor mu? Ve ya kendini suçlu gibi mi hissettirmeye çalışıyor?
Özür dile barışalım doyor 😅
Sorun sen de demek ki iyi davranıyorsun ki ağlayarak tepene çıkmasına izin veriyorsun , özür dileyerek bir de ahh😏
Evet anasına sor gerçekten ve ya kocana sor anası buna sert sıkı davranıyor ise sende ona öyle davran anası gibi bir daha küsmez
😂😂😂😂 terlikle mi kovalayayım annesi öyle yapıyormuş
Kötü davran bence çünkü iyi davranmanın sonucu bu kötü davrandığında düzelir ise öyle devam et , baktın olmuyor farklı çözümler dene
Ne yapayım boşanmak net çözüm gibi ama 🤔
Aslında en temizi de sen yine de en sona sakla , bir de kötü davranmayı dene
Ağız burun gireceğim artık onu istiyor bence 🙄
Valla dene yani zaten boşanmayı aklından geçiriyorsan bunu da yaparsın , bence ağız burun girmemek daha kötü gibi en azından haklı yere küsüp trip atar
😂😂😂aynen
Bir şey diyeceğim psikoloji öğrencisiyim sana bir soru sormak istiyorum hayat zor mu böyle bir kocaya sahip iken? Sana yürümek için sormuyorum yanlış anlama buradaki hayvanlar yürüyor
Çok zor evlisin ama tek basinasin sadece maddi bir kazanca sağlamış gibi hissediyorsun ama gerisi sorsan çok seviyor ama tavrı aksini söylüyor
Çocuk var mı?
2 tane
2 tane çocuk erkek m? i , erkek ise onlarda bunun gibi olursa vay haline , demi sorsan çok sever ama davranışları tersi sende bununla imtihan oluyon çocuk ayrı bu büyük çocuk ayrı bir dert , genel olarak nasıl yaşıyorsunuz sen mi yönetiyorsun? Başının çaresine bakabiliyor mu?
Ben bakıyorum hepsine ev okul iş hepsini yönetiyorum işe gidip işten geliyor yemeğini yiyor önüne çayı kahvesi gidiyor hiç bir eksiği yok her anlamda on numara yaşıyor yeringeliyir her gün masajını da yapıyorum ama ufacık bir şeyde küsüyor ve ben artık 🤷♀️
Onun yaptığını sen de ona yapsana sana bir şey derse hemen küs
Zorla özür diler ama sürekli yap belki anlar ne halt yediğini sen bana böyle yapıyorsun filan de bir daha yapacak mısın belki düzelir
Zorla özür dilet demek istedim
Neyse saat geç oldu uyumam gerek eğer içinde kalan şeyle var ise anlatmaya devam edebilirsiniz iyi geceler.
Teşekkür ederim iyi geceler
Canım benim, bu durumun seni ne kadar yorduğunu ve ilgini kaybettiğini çok iyi anlıyorum. İletişimsiz bir evlilik yıpratıcı olabilir. Belki eşinle sakin bir anınızda, küsmenin nedenlerini ve sana nasıl hissettirdiğini konuşmayı denemelisin. Onun savunma mekanizmalarını anlamaya çalışıp kendi beklentilerini de açıkça ifade etmek önemli. Sağlıklı bir diyalog kurmak için adımlar atabilirsin. ✨💖 İkiniz için de çözüm bulman dileğiyle.
Cevap
20Cevap
Prenses erkek sanırım. Değişmesi çok zor. Memleketi nere, Ege mi?
Prensesliği geçti bu düşesliğe doğru gidiyor 😅
Kendı Hatalarını gözden geçir sonra ona bakarız
Hatalarımı ben kabul ederim ama kız çocuğu gibi küsmem
Sacma sapan Takıntıları olabılır
🤷♀️🤷♀️
Sövse ana avrat küfür etse eşya kırıp dokse daha ki iyi
Erkek küser mi?
Ya gözümde adamım erkekliği erilligi kayboluyor kendimi değişik ilişki içinde saniyorum
Onları yapsın demiyorum kanka onları geç o insanlık işi değil ama küsmek de adamlık işi değil naz niyaz kadına yakışır
Gitmez. Açıkça konuş olgun insanlar olduğunuzu, sorunlarınızı karşılıklı konuşarak çözebileceğinizi anlat.
Dinlemiyor kanka özür dile barışalım dediği tek kelime bu
Böyle devam ederse evliliğin yürümeyeceğini söyle.
Dinlese söylerim de işte
Söyle ister dinlesin ister dinlemesin duyar sonuçta. Tepkisi yoksa da git boşa ömür geçmez öylesiyle
Geçmiyor zaten çok yoruldum bundan ya kendimi tosun paşa gibi hissediyorum 😅
Salla gitsin kendi kendine küssün otursun
Bence de 😅
Küsmenin de tartışmanın da trip atmanın da bi aadabı var fazla olunca belli zaman sonra özelliğini yitirir
Yitirdi Şu an gözümde eril biri yok
Git gide kendini senin gözünde bitirecek
Bitti gibi bisey
Şimdi sen onu baskı altına almaya başlarsın artık
İşim olmaz
Zor durum gerçekten al karşına konuş bence seni kaybetmek istemiyorum ama bu durumdan çıkmalısın de
Ya bırak kalsın ben uğraşamam onunla bir değil iki değil kaç kez konuştum vazgecmiyor
Özelden yazarmısın mahsuru yoksa
Tirp atan erkek mi olur.
Oluyormuş
Oyle is minolur ilkokul gibi
Bilsek çözemedik kliniklik vaka
Goturun valla destek alin
Normal doktora karşı psikolog desem bilmiyorum nereye kaçar 🙄
Danisman diyin terapist diyin
Gitmez 🙄
O ne öyle be 🤣
Bilsem 🤷♀️
Yok ya nereye ben küsemiyorum düşün alttan alıyorum yemek yemiyor ben şok 🫢
Niye tartışıyorsun ki?
Tuz biber ufak şeyler
Tartışmak şart diyorsun yani 😂
Şart alevlenmek lazım bazen
Adam alevlenmiyor sönüyor işte 😂
Benim suçum ne
Saçma sebeplerle tartışma çıkarmak tabiki ne olacak 😂
Ot gibi yaşayalım
Şu psikopat kafadan çıkman lazım bence senin 😂
Kanka ne yapayım
Sakin ol efendi efendi geçinin işte tuz biberiniz kavga değil gülmek olsun bu tavır özellikle de eşin gibi bir adamla sizi canlandırmaz yavaş yavaş öldürür hatta eşin bekar arkadaşlarına sakın evlenmeyin tavsiyesi vermeye bile başlamıştır emin ol 😂
Lanet olası adam turnayi gözünden vurdum diyormuş o turna benim gerçekten gözümde körmüş diyeceklerim bu kadar
Peki mutluluklar diliyorum size iyi geceler 😂👋
Yani nasıl çeksin karı gibi bişey
Di mi bende öyle düşünüyorum
Açık açık konuş onunla söyle yani ya erkek gibi erkek olur ya da bi daha verme
Dinlemiyor küsüyor hemen çık odamdan diyor 16 yaşında ki ergenler gibi
Çekilmez ya zormuş baya su burcu sanırım
Akrep 🙄
Hayret
Şaşırtıcı ama sinsi
Gitmez ki
🤷♀️🤷♀️🤷♀️
Sor
Peki
Hayır
Çözemiyoruz o susuyor haklinoldugunu savunuyor bende duvarla konuşuyorum gibi hissettiğim için cevap bile vermiyorum
Sonu ne oldu
Aaa benim kocam buuu
Konuşmayı denedin mi
Denedim sayısını bilmiyorum ama vazgeçmiyor 🤷♀️
O zaman boianmak en doğru çözüm olabilir çocuk var mı
İki tane
O zaman yazık onlara aşağıda yazdığımı gördüm haklısın bencede erkek adam küsmez veya uzatmaz en azından ama katlanmayaı dene bakalım
Yeter vallahi ben istemiyorum böyle tutku ile kavga etmeyeceksem neden evliyim ben ya
Tutku ile başka şeyler yapın ya kavga etmeyi ver
🙄 otmuyuz biz
Kavga konusu da olabilir ama diğer konuları bilmem
Kocan duygusal biri mi
Akrep burcu sinsinin teki
Ne kadar süredir evlisiniz peki
15 yıldır
Ooo baya olmuş yaşlar kaç peki ve eşinin her istediğini yapıyor musun
Yapıyorum o 40 yaşında
Yatak iliskiniz nasıl her istediğini yapıyor musun yatakta
Kanka konumuz bu mu
Ona göre bişey diyecem
Erkek küser mi ya
Küser
Bence ozaman erkek denmez
🤷♀️🤷♀️🤷♀️
Öyle hayat mı gecer
Geçmiyor işte
O küser
Bana trip atacak küsecek birde özür bekleyecek bende yanında yatacağım Hemde sarılarak 🙄
Evet işte neden?
Keşke en azından boşarım
İyi bir sorun yok hatta çok gülüyoruz
Sorsan hiç değil
Ama çok değişik ya
🤷♀️ bakacağım
Yok bekliyorum
Sevgiliyken kavga etmiyor muydunuz
Gorucu usulü evlendik
Kaç yıllık evlisiniz çocuklar var mı ama
Var 2 tane.
2 tane de var peki ilkte böyleydi sen ona karşı hisslerin ölüyor mu
Öldü bitti ısınmıyor artık
İşte sana farklı yaş farklı şeyler lazım yaş kaçtır ama
Adam 40’yasinda ne yapayım 60 mı bulayım 🙄
Tamam senin yaşın kaç kaç. kilosun o göre yorum yapayım ama
Niye nikahına mı alacan
Yok ya edim ya o göre yorum yapayım sana göre nasıl yaşlar fizikler gier o bakımdan sen halka açık rahat değilsin sorun orada tkp ett o halde
Küsen erkekte ne biliyimmn
Çok komik değil mi
Çook saçma hatta. Erkek dediğin yapıcı olur
Nerdeeeee
Benim eşim olcak hayatımı onıçu mutlu etmeye adarım
Bizimki üzmeye çalışıyor işte
Derdi ne peki
Haklı olmak prenses olmak herseyin önüne gelmesi yani = kadın olmak!
Evlenmeden önce nasıldı
Tanımıyordum
Görücü usulümü
Evet
İşin zor valla
Olmaz
Vibes ne
Konuş onjnla
Konuşamam çünkü ona göre hep o haklı
Kanka konumuz bu mu 🙄
Kalmadı zaten
Regl de oluyor mu