birinle birlikte oldum . evli olduğunu bilmiyordum . sonra evli olduğunu öğrendim vazgeçemiyorum . onun teninden vazgeçemiyorum oda benim . çok ateşli yaşıyoruz . ten uyumumuz mükemmel . eşinle sorunlar varmış . eşi yatakda onu mutlu edemiyormuş . çok genç yaşta evlenmişler eşiyle aynı yaşta . benden 12 yaş büyük . ona aşığım . bana ev tuttu orda görüşüyoruz . haftanın iki üç günü bende kalıyor .ailem red etti babam görüşmüyor benle annem bazen geliyor kıyamıyor bana . sürüklendim gidiyorum . boşanmasını istiyorum boşanamıyor . kendisi doktor eşide doktor . bir sürü şeyi ortak yapmışlar . eşi herşeyi benim üstüme bırakırsan boşanırız demiş . bir kızları var . resti çektim böle yaşayamıyorum dedi m ama vazgeçemiyorum . tam karar veriyorum eşyalarımı topluyorum ama arıyor geliyorum lütfen gitme seni seviyorum diyor başa dönüyrouz . sevişmemizle son buluyor kavgalarımız . ben piskolojik bir çöküntü içindeyim . bir kaç dostum var allahtan onlarla paylaşıyorum .içimi dökmek istedim .
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılbabamda annemi aldattı sana küfürde ederdim ama ben pskolog oldgm için sana yardımcı olmak istiyorum şimdi. bak canım kardeşim sen en basında gercekten evli olduıgunu bilmemişsin eger bu burada laf yemiyim diye uydurdgun birsey değil ise gercekten bilmeden sevgili oldun ise bu adama ne kadar güvenebilirsin söyler misin karısını aldatmış karısını aldatan sevgilisinide aldatır bu bir gercek e e seninle sevgili olmuş senide kandırmış evli olmadıgını sanmışsın demekki bu adamda yalan hastalığı var şimdi bu adam sürekli sana yalan söyleyecek eşiyle tatile cıkacak doktorlar ile ilgili seminer var diyerek seni kandıracak sen en fazla bes yıl daha adamla kalabilirsin çünkü sen simdi otuzsan adam 12 yas büyük ise adam 42 yasında bu adam beş altı yıl sonra iyice çökecek ve hastalıklar başlayacak ki karısını aldatan erkekler daha çok çökermiş o yüzden adam bak göreceksin yakında pili bitecek mesleğide baya zor bir meslek iyice çökecek sonra ne olacak biliyormusun hersey yerine oturmaya başlayacak sen zaten ikinciydin bu kez eşi onunla ilgilenecek evde heran birlikte oldukları için adam hasta olup yattıgında mutsz oldugunda yaslandıgında hhep bu karısı olcak yanında seni ihmal edecek hergün daha çok acı cekeceksin hergün daha fazla üzüleceksin sonunda seni hiç aramadıgında ben bu kadar emek verdim beni bırakamaz diyeceksin ama bırakacak bırakacak eminim buna eşini sevmese bile o paralar için bırakamaz onu yani sen gideceksin sanada günah şimdi bir işe girseydin kurslara gitseydin işten aldıgın para ile ehliyetin yok ise ehliyet alsaydın para biriktirseydin sende birine aşık olsaydın bekar olmazmıydı bir evladın olsaydı olmazmıydı eşinlede cinselliğin olurdu sende diyorsun adamı değil cinselliğini seviyorsun tatlım sen bak silkelen geçmişi sil bırak şunu al hayatını geri bu adamın seni niye bitirmesine izin veriyorsun sen aslında ikinci kadında değüilsin sen üçüncü kadınsın eşi kızı snra sen geliyorsun kıozı büyüdüğünde emin ol seni hiç istemicek kendini mahvetme hayatını bitirme
315 Yorumla
Soran+1 yılsenin baban anneni aldattı diye herkesi aynı kefeye koyma kardeşim . istediğin küfürü edebilirsin . ben seviyorum asla vazgeçemem . sevgilim yaşlanıcakmış ee o kadın geç mi durucak aynı yaştalar zaten . o çökünce kadın diri mi kalıcak büzüşmüş zaten şimdiden . ben bakarım sevgilime sen merak etme
Cevap sahibi+1 yılbu dünyanın öbürüde var tatlım ne yasarsan yasa ama unutma ne yuva yıkan mutlu olur nede baska sey sen kendini mahvediyorsun şuan ben eşine falan üzülmedim ben sana üzüldüm hem bu dünyada hem öteki tarafta cekeceksin günahlarının bedelini her koyun kendi bacağından asılır tabiki herseyi göze almışsın ben zaten karışamam git ayrıl desem ayrılmicagınıda biliyorum merak etme ne diyim bak madem yaşlı karthoroza genc yasıtın mutlu olcgnda olblrdi bn seni düşündüm kendini düşünmeyeni ben düşünsem ne
Soran+1 yılben seviyorum yaşıtlarımdan hoşlanmıyorum .26 yaşındayım o 38 yaşında . olgunluğunu seviyorum çok anlayışlı olmasını . ben okadar bağırdım ona ağzını açıp tek kötü söz söylemedi . hep beni korudu . allah bilir sonumuzu . zaten imam nikaımız var . o yüzden günah değil bizim yaşadıklarımız . neden çekeyim ki ne alaka
Cevap sahibi+1 yılben hiç bişey diyemem sana sen yolunu seçmişsiin canım keşke sende çocugun olsaydı onu büyütseydin çocuguna ileride olursa tabiki baban benimle aldattı demeseydin hayat zor belkide sende sınanıyorsun umarım gercekleri geç olmadan anlarsın vicdan meselesi hersey hiç bizaman kaynvalıde tadı tadamıcaksın hiç kocam deyip gururla cıkaramicaksın ortamlara hep bir burukluğun kalacak herzaman bu böyle olcak dua etde senide aldatmasın ne kadar güvensende birzamanlar eşini de sevmişti ve bir kızı var
Cevap sahibi+1 yılo kız varya işte hersey onun basında bitecek emin ol allah yardımcın olsun şu yasayacagın beş yılın tadını cıkart ailen yok zaten artık etrafında birgün arkdslarında evlndgnde senden korkacak eşime bakarmı diye onlarda bırakacak işte yalnız kaldıgında tek kaldugında anlicaksın hiç bişy demiyorum mutlu ol hoşçkl
Soran+1 yılhehe senin canın yandı diye bana bunları söyleme . tutsaydınız kızım madem kocalarınızı banane . alla alla ya . insan durup duruken aldatmaz karısını . 5 yılmış ben istediğim takdirde ömür boyu gider bu ilişki . kocam demek zorunda değilim . kocası olanlarıda gördük kocası benim koynumda benle kendinden geçiyor . onu çok seviyorum . benle sevişirken aklına bile geldiğini sanmıyorum kaırısının
Soran+1 yılayrıca bende bebek yapıcam sevdiğim adamdan kime ne ki .
Cevap sahibi+1 yıl:) ne istersen yap tatlım cocukta yap sabahlara kadar seviş kendinden geçirt üç gün kalsın diğer üç gün karısıyla sevişir sana gelir yapmadım der zaten ıyy karımı sevmiyorum der sen alışmışsın ne istersen yap sen bu yolu seçmişsin seçtiğin yolda basarılar baya zor cünkü
Soran+1 yılkaırısınla yapmaz onu aruzlayacağını sanmam . ben ondan daha genç ve güzelim . hem öyle olsa başka çocuklarıda olurdu bir tane çocukları var .
Soran+1 yılboş yere moralimi bozmaya çalışma . o kadında gurur olsa beni bildiği halde hala evli kalmazdı onla
Cevap sahibi+1 yılsen ortaya cıktın karısıda biliyor seni öyle ateşli olmuştur ki o kadında emin ol eşini etkilemek için heryolu deniyordur eski aşkı titretmek için çünkü bilirsin ikinci kadın ihtimali insanı değiştiriyor güzelleştiriyor gençlik önemlimi tatlım sende yaslanacaksın ayrıca çok güzel mankenler var mutlu degl hersey güzellik değil zenginliğine güvenme bir kıvılcım yeter güzelliğine güvenme bir sivilce yeter madem bu kadar güzelsin madem bu kadr bwegeniyoırsun kendini keşke harcamasaydın hayatını
Soran+1 yılneden harcamışım ki . seviyorum seviliyorum mutluyum tek derdim evli olması hala . ateşli olsa ne olur o be yüzüne bakmaz sevgilim onun . hatta demişti keşke birine aşık olsada gitse bıktım kocaman kıçı var slelülitlerinden iğreniyorum falan demişti .sen merak etme boş yere kızdırmaya çalışma beni boynuzu annen yedi diye benden çıkarma acısını o kadınlara hırla
Cevap sahibi+1 yılboynuz meselesi değil tatlım bu şeref meselesi devam et sen hersey ortada bunları söylüyorsun ya zaten göreceksin gözünle kendini kandırmaya devam et selülitine kurban olsun karısının o
Soran+1 yılpuahaha . valla şekerim benim suçum değil .şerefi senden öğrenimicem . evlendi hata yaptı diye onu mu çekicek bütün hayatı boyunca mantığa bak . aşık olmak hakkı değil mi . ne kandırıcam kendimi asıl sen kandırıyorsun kendini . seven erkek başkasıyla sevişmez evdekinden iğreniyor yanıma yatıyor birşey hissetmiyorum sfır diyor cinsellik . hanım hanımcık olduğu için evlenmiştim aynı okuldaydık demişti . ailem istedi sonra sıkıldım dedi kadınlık yapamıyor bana . sende herşeyi buldum diyor hep
Cevap sahibi+1 yılallah ıslah etsin seni ve senin gibileri başka birsey diyemem aslında bu konuyu açarken sen buraya yanında olacak olan bir kac kişiyi bulmak içini rahatlatmak istedin nedeni ise sende biliyorsun vicdanın rahat değil gercekleri duymak canını acıtıyo hemen savunmaya geçiyorsun aslında sende cok mutszsun sende düşünüyorsun ne olcam diye neyse canım hersey allahtan hakkınızda allah karar verecek ben değil o yüzden son sözüm bu by
En İyi Cevaplar
Anladığım kadarıyla..Adam doktor. Adamın mesleği bile bir karizma katıyor olaya.38 yaşında, senden büyük. Karısını beğenmiyormuş koca poposu var diyormuş selülitlerini bahane ediyormuş. Kızı varmış. Sana ayrı bir ev açmış. Karısı sizi biliyormuş. Senin yanında kalıyor bu adam çoğunlukla. Ama arada kendi evinede gidiyor. Ve o evdeki kadınada bir zamanlar duygular besliyordu ki evlenmişler çocuk çocuk yapmışlar. Şimdi benim annemde babamı aldattı. Bu durum benim hayatımı o kadar etkiledi ki. Annemden öyle nefret ettim ki. Kimseyi sevemedim hayatım boyunca.. Ben kızı için konuşuyorum. Yaşamayan bilemez bunu. Belli ki seninle sevgilin arasında cinsel çekim var. Sende birgün kilo alsan çirkinleşsen veya diyelim bir kaza oldu yüzünün yarısı yara içinde kaldı. Bu adam senin yüzüne bakmaz. Karısı yaşlandı diye onu beğenmiyor sana koşuyor. Ama boşanmıyorda... Sen ailenle aranı bozmuşsun. Bu hikayede herkes zararlı çıkıyor ama en fazla sensin... Lütfen bunu unutma. Biliyorum kalbine söz geçirmek zor. Biliyorum senide anlamaya çalışıyorum çünkü yorumlarını okudum ve sevdiğini terketmeyeceğini söylüyorsun hemen savunmaya geçiyorsun. Ama sorunda nereye kadar gidecek yazmışsın. Sende korkuyorsun nereye varacağını kestiremiyorsun.. Boşanmalı. Ne diyeyim çok seviyorsa boşansın. Başka yolu yok.
10 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 697 cevap paylaştı. Bir kere yanlış yapmışsın. macera arayan bir adamın sevgilisi olmuşsun. yatakta mutlu olmak nasıl bir şeymiş. Bu gün çocuğunun annesinden ayrılmak isteyen yarın senide yetersiz bulup bir başka dala konacaktır. haydi eşini yıkılan yuvayı bir tarafa bırak o masum kız çocuğunun annesinden veya babasından ayrı kalmasına vicdanınız nasıl dayanıyor. o kızın ahı vebalı sizi tutmayacak mı. kendi zevkiniz için o kızın iki arada kalmasını içinize sindirebiliyorsanız sizi tebrik ederim. Bu gün sizin için eşi ve bir çocuğunu yok sayan birisi ileride sizi ve doğacak çocuklarınızı terk ederse kimseye bir şey deme hakkınız olmayacak. kimseye ağlama hakkınız olmayacak.
04 Yorumla
Soran+1 yılaşık olmak suç mu
- +1 yıl
aşık olmak suç değil. yuva yıkmak suç olmalı.yapılan yorumları okudunuz bir tanesi de siz iyi yapmışsınız diyor mu. Bir kere bu adam dürüst olsaydı sizinle bir maceraya girmeden ,evli ve bir kızı olduğunu size açıklardı. siz yolunuzu bulmuşsunuz devam edin. sizin ateşiniz indiği zaman ateşli başka birisini daha bulur.
Soran+1 yılyuva yıkmak mı ben mi yıktım o yuvayı yoksa o kadın kendi yuvasını kendi mi yıktı
- +1 yıl
kendi kendi yanlışınızı başkasının yanlışı ile kapatmaya çalışmayınız.belki siz araya girmeseydiniz karısıyla arası düzelecekti. okızın göz yaşları sizin ve ahı ateşlerinizi öyle bir söndürür ki siz bile ne olduğunu anlayamazsınız.. başkasının göz yaşları üzerine yapılan yuvanın temelini o göz yaşları parçalar.
- Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılne iş yapıyorsun peki? Doktor bir eşi varken seninle devam edeceğini düşünmüyorsun herhalde. Paradan vazgeçemiyor gördüğün gibi. Bu ilişkiler maalesef ki ben de zamanında yaşadım. Yani evli bayanlarla evli olduğunu sonradan öğrenerek ilişkim olmuştu. Bence vazgeççç
01 Yorumla
Soran+1 yılben çalışmıyorum şu an . ama bende okudum ettim .çalışmamı istemiyor işten çıktım . deli gibi kıskanıyor beni . doktor eşi teyzem gibi benim yanımda benden vazgeçiğini sanmam
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
20Cevap
Koskoca doktorun yasalardan haberi yok mu? Guldurmeyin simdi beni. Evli kaldiklari surece kazandiklari mali, mulku paylasirlar. ;). Bir guzel de bosanirlar. Teyzem gibi demissin de bir sure sonra sen de o teyze gibi olacaksin. Adam bu sefer daha guzeline gidecek. Hazirlikli ol :).
010 Yorumla
Soran+1 yılhehe gidicek eminim . seviyorum ben oda seviyor . yasalardan haberi var . kadın yüklü bir tazminat nafaka istiyor nerdeyse ehrşeyini alıyor elinden buna hakkı yok .
Soran+1 yılyok boşanıcaktı ben dedim o kadına herşeyini bırakma okadar emek verdin diye ama sanırım sonunda bırakmak zorunda kalıcak
Soran+1 yılevet planımız var öyle erkek çocuk istiyor benden
Soran+1 yılabla mı yuh kaç yaşında kız abla diyor bana . ne yazmışım çok
Soran+1 yıl24 yaşındasın 26 yım iki yaşla abla olunmuyor güzelim
Gizli Üye(36-45)+1 yılvalla sonu yok gibi pisikoloğa gitmelisin büyük acı veriyordur gece karısının koynunda olduğunu bilmek bende yaşadım evli biriyle gizli gizli bende engel olamadım ama sonra aynı iş yerindeydik karar aldım işi bıraktım böylelikle acı çeksemde ayrıldım
06 Yorumla
Soran+1 yılo kadın acı çekior asıl bende kalıyor çoğu zaman zaten
Cevap sahibi+1 yılnasıl yani haberi var mısenden
Soran+1 yılvar tabi . konuştuk bağırdı çağırdı bana . asla boşanmam dedi . sizi mahvederim falan filan . evime gelmiş allahtan ben yoktum .
Cevap sahibi+1 yılmerak ettiğim şey karısının evinde dururken eşiyle yatıyormudur yoksa sadece senlemi yatıyor
Soran+1 yılyatmıyolar cinsellik yok evinede çok gitmez zaten ya bende kalır ya da nöbete gider
- +1 yıl
Bana mesaj atarmisin ayni durum yasiyorum
Zor olanı seç ve artık adamdan uzak dur. Seni yemiş yiyeceği kadar bari gelecek adına bi'şeyler yap. Biliyorum zor ama yapmalısın bunu. Şimdi bu yaşta yapamazsan ilerde yapsan da nafile. Bu aslında çok uzun konuşularak verebileceğin karar ve istersen emin ol sadece seni dinlemek ve arada yorum yapabilmem için ekle. Samimi olarak sana derdini anlatacağın bir dost olmayı öneriyorum.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYasak ilişkilerin sonları genelde hazin oluyor. Doktor olan birisi karısıyla sorun yaşıyorsa sorunun coğu o erkektedir. Zaten bu erkekler tutturmuş ten uyumu ten uyumu kardeşim ten uyumu dediğin bencillikten başka birşey değildir.
29 Yorumla
Soran+1 yılne alaka ya neden sorun onda olsun bana aşık oldu
Cevap sahibi+1 yılSana aşık oldu evli biriyle yatman mı lazım anlamıyorum ki
Soran+1 yılyatıyorum seviyorum birlikteyiz zaten haftanın üç günü gelir kalır sabaha kadar . sabah kalkarız kahvaltısını hazırlarım elllerimle yediririm . hoşuna gider öper koklar beni . istediğim herşeyi alıyor . geçici irşey olduğunu sanmıyorum
Cevap sahibi+1 yılGeçici birşey kalıcı birşey önemli değil ki. sen bir kadını ve bir çocuğu mutsuz edeceksin belkide bir aile boşanmasına sebep olacaksın. Onun sana aşık olması veya birlikte olmanız hiç önemli değil sanki başka bir erkek olsa aşık olmayacaktın.
Soran+1 yılbanane bende seviyorum benim suçum ne . onlar mutlu olsun diye benmutsuz mu olucam . o kadında başkasını sevebilir ona bakarsan
Cevap sahibi+1 yılBu konuda iş tamamen senin erkeğine düşüyor ailesiyle konuşacak ve boşanacak madem seviyor seni istiyor o zaman yapsın bunu. Doktor maaşı ikinizi geçindirir devretsin kadını malları mülkleri. Birde kendi rızasıyla boşanırsa nafaka verir.
Cevap sahibi+1 yılSen bu mantıkla düşünürsen aile diye bir kavram kalmaz ki. İnsanlar hayvanlaşır o onunla şu şununla bu bununla diye bir mantık yok. Bencil davranmak zorunda değilsin. Aynı şeyi kendine yapılmış kabul et vicdanın el verir mi senin. Senin dediğin mantık çok tehlikeli.
Soran+1 yılolabilir ben sevdiğimi biliorum geçici birşey değil benimki kendimle çok savaştım vazgeçemedim ben ondan . o benim herşeyim oldu artık öyle kolay değil güle güle demek bitirmek . o kadının canı acıyorsa benim daha çok acıyor . bencillik değil bu . okadar emek vermiş doğuda çalışmış bir srü emeği var kadının hepsini alması adil değil bunu bende istemem . evet bakabilir o maaşla bana ama herşeye yeni baştan başlar
Cevap sahibi+1 yılBaşlasın o zaman . Minareyi çalan kılıfını hazırlar. Size mutluluklar diliyorum. Vicdanınız rahatsa bedeniniz için kalbiniz için sevginiz için sizde fedakarlık yapmak zorundasınız.
Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı. Şu yazının içinde en çok rahatsız eden Allah kelimesini görmek oldu.Böyle rezalet bir yazının içine o güzelim kelimeyi kullanmaya nasıl cüret edersin ya !
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılseninle büyük ihtimalle cinsellik yaşadığı için devam ediyor bence. Seni sevdiğini anlamak istiyorsan 5 6 boyunca yakın olmayın cinsel anlamda, o zaman anlaşılır azçok
06 Yorumla
Soran+1 yılben dayanamam okadar ayrı kalmaya . ben atlıyorum zaten gelince . o istemezsem beni zorlamaz bile biliorum
- +1 yıl
ayrı kalma ama cinsellik yaşama demek istedim ama bu zor gibi sanırım. böyle gider ama bir arpa boyu yol alamazsınız bence.
Soran+1 yılonla sevişmeden duramam . bir keresinde ayrı kalmıştık . dayanamadım . çağırdım
- +1 yıl
ben de yaşadığım için biliyorum. Bu böyle sürüp gidecek, günün birinde yakalanmazsınız umarım,
ben pişman oldum bıraktım uzun yıllar önce, kocası biz yalnızken aramıştı. ayrıca din senin için ne kadar önemli bilmem ama onu da kendini de çok büyük günaha sokuyorsun, evli olmasa bu kadar günah olmaz ama evli olması işi değiştiriyor.
Soran+1 yılkarısı bilior ki
- +1 yıl
o zaman sözlerimi geri alıyorum
adam karısını sevmesine seviyorda seni sadece yatakta seviyor
07 Yorumla
Soran+1 yılçok sevdiği için benle sevişiyor haklısın ilginç sevgi anlayşın var .
Soran+1 yılhehe onla evli ama benle yatıyor seviyor haklısın
Soran+1 yılseven erkek karısını aldatmaz acı ama gerçek
+1 yılküçük yaşta evlenmişler ve okullarına devam mı etmişler
04 Yorumla
Soran+1 yıl25 yaşında evlenmişler . küçük yaşta derken
- +1 yıl
belki seninle arasında ten uyumu vardır ama büyük bir ihtimalle de eşiyle kalp uyumu var.
Soran+1 yılkalp uyumu olsa onu aldatmazdı dimi .
- +1 yıl
kalbi onu istiyor ve bırakmamak için sana bahaneler sunuyor, çükü seni istiyor kaybetmemek için yalanlar söylüyor.
Olur da bu adam eşinden boşanıp seninle evlenirse, yarın öbür gün aynı şey senin başına gelirse ne hissedersin? Biraz empati yapın. Dünyada erkek mi yok da evli barklı adamın sevgilisi oluyorsun.
00 YorumlaBir adam için hayatını mahvetmişsin ne diyeyim umarım hayal ettiğin gibi olur herşey.
01 Yorumla
Soran+1 yılumarım
birgün evlenecksin bu adamdan ayrılıp. o zaman eşin eve bir kaç gün geldiğinde sinir olacaksın ve aklına yaptıkların gelecek
112 Yorumla
Soran+1 yılevleneceğimi sanmam
Soran+1 yılonu seviyorum çünkü yaş 26
- +1 yıl
seviyorsan ve oda seni seviyorsa senin içinde bazı şeyleri göze alabiliyorsa versin bir kaç mal mülk ayrılsın. sen ailenden fedakarlık yapıyorsun o mal mülk peşinde. bir ölç tart aileni karşına alıyorsun ama o evinden vazgeçemiyor. ben sana olacağı söyliyim bir kaç ay daha senle yatar böyle gidersede ben çözdüm sorunlarımı der ve terkeder zonra napacaksın? sne istediğini yaptıramıyorsunki
Soran+1 yıliyide herşeyleri ortak . kadın beni aldattığını ispat eder yüklü tazminat davası açarım demiş . sonuçta benide parasız bırakmak istemiyor . kadın bunu ispatlar . bende kadınla konuştum . herşey dedi bana . sizi mahvederim falan filan . asla boşanmak istemior
- +1 yıl
açsın inkar edersin olur biter arkadaşça konuşuyorduk dersin. anlaşarak boşanma diye bişey var. o sizi kıskaca almış ama sevgilinde sanırım olabildiğince ağırdan alıyor işi. zamanım varken bişeyler yaşıyım diye düşünüyor herhalde. mantıklı ol avukata git öğren ne yapılacağını neden bu kadar şeyi göze alıyosun sen
Soran+1 yılhayır kadın yapar . kadının elinde deliller var . ben face e resimlerimizi koymuştum . onları bulmuş . evime gelmiş ben yokken komşulara sormuş falan filan . başka kanıtlarda var . döküm almış telefon yani isterse ispatlar her türlü
Soran+1 yılayılcaklar eşinden ya da böle yaşarım bir dediğimi iki etmez . her dediğimi yapar seviyorumda ayrılamam çok düşündüm yuva yıkmayayım diye ama banada günah
Soran+1 yılyok ya benle konuştu zaten kadın numramı bulmuş ilk . sen kimsin kocamın metresimisin dedi . bende yok falan dedim . seni süründürürüm kadın dedi bana . herşeyini elinden alırım bakalım o zaman isteyecekmisin onu dedi
bu evlı oldugunu bılmıyodum felan demeyın hıkaye hepsı ılıskı yasıyacagın bırının nasıl oldugunu anlamazmı ınsan
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. bu böyle gitmez yalnız. ya ayrılmanız lazım ya da onun boşanması.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHerif parasi neyse veriyor, seni metresi yapiyor. (Amma kibar oldum ben bu aralar ya)
Yok "Bana ev tuttu, birbirimizi seviyoruz" falan diye olayi yumusatma.21 Yorumla
Soran+1 yılseviyoruz
+1 yılSeni kapatma yapmış helal olsun hayatın bk oldu
zaten evli erkeklerle şu pisliği yapmasanız olmaz
bekar erkekler bitti mk00 Yorumla
+1 yılbiz bekarken bulamıyoruz millet yedek yapıyor.nerde bu kaynak biz de bulalım ya offf kezban abla off
05 Yorumla
Soran+1 yılne yedeiği len adam ev tuttu bana birlikte yaşıyoruz
- +1 yıl
yedeğin kibarcası metres hadi abla geçmiş olsun beni ekle doktor atarsa profesör alır seni
Soran+1 yılalır sanane
- +1 yıl
alırım tabii baksana ne yazıyor ordinaryüsprofesör espiriyi anlama notu : 0 otur kezban abla
Soran+1 yılsiktir lan salak
+1 yılUlahn millet cayir cayir atesli ask yasiyor.Bize hep lo lolo.
Adaletini zuteyim dunya :(12 Yorumla- +1 yıl
E ona da lololo yaparsın artık ;)))))) şllgşfglşdflfkşd
- +1 yıl
Bana da lololo yap lo ^^ fkdgfşkldşlf
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılb.ka saplanmışsın kendini hayatını mahvediyorsun evli adam boşnmaz o seni uyutuyor aklını başına al :D kullanıp atar inanmıyorsan yaşa ve gör
10 Yorumla
+1 yılYav gene hangi diziyi izlediniz
23 Yorumla
Soran+1 yıldizi gibi
- +1 yıl
shskjskjsk ah Fikri
- +1 yıl
Sana da lololo :(
+1 yılTası tarağı toplayıp köye gidiyorum.
10 Yorumlasert olabilir ama seni dost tutmus
00 Yorumla
adam vurur geçer.suyu sana kar kalır.devam00 Yorumlametresi oldun yani resmen.. yazık sana..
00 Yorumlaboşanmasın sadece seksine bak
00 Yorumlabirin kim mk
00 Yorumla
+1 yılzor gerçekten ya
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılne doktoru adam ?
018 Yorumla
Soran+1 yılkalp cerrahı
Cevap sahibi+1 yıladam king ozaman
Soran+1 yılevt fena karizma çok yakışıklı ölürüm ben ona
Cevap sahibi+1 yılkalp cerrahı en karizmatik mesleklerden adam işini söylese vercek bissürü kız var.
Soran+1 yılolabilir ama o bana aşık
Cevap sahibi+1 yılonda 5 hemşire 4 sekreter daha yedekte vardır rahat ol.
Soran+1 yılolabilir ama onlarla yaşamıyor benle yaşıyor bana bir sürü masraf yapıyor . ayrıca bende istesem bin tane doktor bulurum seksiyim güzelim gencim olay o değil yani .
Cevap sahibi+1 yıldoktorlar havalı olur bu sana abazalıktan bakmış ya da adam okadar zengin ki koymuyo senin masrafların
Soran+1 yılsalak ben zaten taş gibi kadınım tabi bakcak . görmeden yorum yapma . her hemşire benim gibi seksi olsaydı
Cevap sahibi+1 yıle görmedim bilemem foton var mı profilinde ?
Soran+1 yılben salakmıyım fotomu buraya koyucam . ben beni biliorum sevgilimde iyi bilior . bizim ilişkimiz öyle herkes gibi değil .ikimizde en iyisini buluruz istesek ama vazçemeyiz birbirimizden . herşeyi onla yaşadım tattım ben bizim ilişkimiz farklı
Cevap sahibi+1 yılpeki seni bıraktım dese o evin felan kirasını ödeyebilecek misin ?
Soran+1 yılhayır ama bunu yapmaz . zaten demişti sen benim karımsın artık . bankada bana hesap açtı her ay para yatırıyorum bana verdiği paraları . onun kredi kartını kullanıyorum .yurt dışına tatile gidiyoruz hep .
Cevap sahibi+1 yılsana birisi metresi onun dese ne düşünürsün peki ?
Soran+1 yıldesin banane seviyorum onu insanların ne dediği önemli değil
Cevap sahibi+1 yılondan ayrıldığını farzet aynı hayat standartını sürdürmek için ne yapıcaksın beybi ?
Soran+1 yılayrılcağımı sanmıyorum
Cevap sahibi+1 yılayrılır beybi elbet bigün. ogün için kendine yedek birini bul. samimiyim hayat böyle çünkü..
Devamını Gör(12)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Evli birinleyim vazgeçemiyorum ondan ... nereye kadar gidecek ?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler