Seviyorum ve bana söylemedi evli olduğunu ta ki 1 senemiz dolana kadar
hiç bir şey anlamamıştım. Terk edemiyorum neden
Seviyorum ve bana söylemedi evli olduğunu ta ki 1 senemiz dolana kadar
hiç bir şey anlamamıştım. Terk edemiyorum neden
Cevap
14Cevap
Böyle bir yalancı ve karaktersizi nasıl seversin ya az kendine saygın olsun. Eşini aldatan seni de aldatır
Bilmiyorum sürekli onun peşinde koşarken buluyorum kendimi
Iyi hal ediyormuşsun sende bir gün evleneceksin kendini o kadinin yerine koy oyle erkeklerinde allah belasini versin
Ona bunu konduramıyorum
Seviyorsun ablam artık sizlere kızmıyorum sizi anlıyorum ama bilin ki yanlış yoldasınız
Baya iyi uymlusun o zaman desene dibine kadar buluyorsun asla bırakma 🥹🥹
Sonun iyi değil. Ahı çıkar senden
Çıkmasını istemiyorum
Yaparak çıkması için uğraşıyorsun yalnız
Onu sevmesin beni sevsin istiyorum
Dalga mı geçiyorsun. Sen kimsin ki karısı varken? Neler yaşandı aranızda?
Çok şey yaşadık
Çocuğunu karısını bırakıp beni (ben tabii onların varlığını bilmiyordum) bana geldi tatile bile götürdü
İyi adam kullanmış hevesini almış. Devam. Arada kullansın
Bakireliğimi bozmadı
Yine de bir hevesmiydim
Bekaretini alana dek bitmez hevesi. Er geç de alır. Can atacaksın al diye alacak ve tekmeyi atacak
Can attım alsın diye almadı. Ben zaten Yurtdışında yaşıyordum sırf ona yakın olmak için geldim
Ama artık ülkeme dönme vakti
Yoksa evini basıp o kadınla yüzleşeceğim
La yuzlessen ne olacak? Rezil olacan. Yaşın kaç senin?
27.
Kritik yaşlarını böyle saçma bir şeye harcarsan yaşın geçtikten sonra gelir aklın başına. Şu an aşk olarak nitelendirdigin bu şey de ömür boyu imtihanin olur. Unutma ki insan için en büyük kayıp pişmanlıktır. Karısı her şeyden bihaber günahsız biri. Bugün onun yuvasını dağıtmak için olacak çabaların günü gelince senin yuvanı dağıtır. Yapma
Ayrılamıyorum adamdan sürekli ayrılıp tekrar ona gidiyorum
Desene çok geç olunca gelecek aklın başına. Peki devam böyle. Yaş 30 35 olunca aklın başına gelir. Sonra da o yipranmislikla kimseyi alamazsin hayatına zaten. Geçmiş olsun şimdiden
Telegram versene arim seni
boş ver
Verir misin
Müsait değilim sesli falan için
Sende mi evlisin
Maalesef hayır
E sebep nedir
Ev kalabaliksa nasıl konusayım. Konu sıradan bir konu mu?
boş ver
Güzelim hayatına birini al ve sıyrıl bu durumdan. Adamın kurulu bir düzeni var ve eminim mutlu. Onun ekstra olarak degerlendirdigi zaman dilimi senin en kritik yılların. O ilerde bugünleri hatırlayınca kaçamağı mutlu edecek. Sense bugünleri hatırlayıp kahrolacaksin.
Kahroluyorummmmm zaten
Henüz değil. Bir gün yaşının geçtiğini görünce asıl o zaman kahrolacaksin
27 yaşındayım çocuğum yok evleneceğim bir adam yok
Ya dul kadınla aldatan sevgilim oldu ya da önce aşık edip evli çıkan
Sürekli sevgi dileniyorum
Nerde hata yapıyorum bilmiyorum
106 kg bir kız olduğum için kaderin bir blokajı mı?
Yavrum insan hayatında 1 kez mutluluğu bulur. Kimisi onlarca kişiyle tanışır güzel gider en sonunda kendinden kaynaklı bitirir, evlenınce de mutsuz bir evlilik olur
Kimi de senin gibi şanssız ilişkiler yaşar ama günü gelir öyle biri çıkar ki karşısına iyi ki bugüne dek olmamış kimseyle der.
Önü iyi olmaktansa sonu iyi olmalı insanın. boş ver ayrıl, varsa imkanın kilo ver işine gücüne bak. Günü gelince doğru kişi çıkar elbet. Acele etme
O kadının yerine koy kendini
Ondan nefret ediyorum sanki elimden onu almış gibi hissediyorum
Çünki sen anlaksiz kendisine saygı duymayan ucuz bir kadınsın canim
Bırakma al kanka ldşdlxğdlxm
İraden yok ondan ergensin ya da
Cinselik yaşandı mı
Bekaretimi bozmadan
Nasıl oluyor o
Arkadan, parmak, yalama
Seni seven asla arkadan yapmaz ilerde arkadan yaptıgı için çok sıkıntı çekersin emin ol büyük tuvaletini tutamıcan o adamdan uzak dur seni kullanıyor
Öyle mi düşünüyorsun
Tabiki seni sevseydi sana dokunmaya kıyamazdı kendini kullandırtma evli erkek hep yalan söyler her konuda
Gidemiyorum ondan gittiğimde 2 gün dayanıp geri dönüyorum ona
Yaşlar kaç
27/35
Bence kendini kullandırtma bugun eşini aldatan yarın seni başkasıyla aldatkır
Şu an ağlıyorum diye aradım bir de ondan fırça yedim ve telefonu kapttı
Sen degerlisin kendini degersiz yerde degersiz bırakma
Engelledim her yerden fotoları kaldırdım
Onunla baglantını tamamen kesmelisin dilersen arkadaş olabiliriz her zaman yanında olabilirim 🌺🌹💐
Açarmısın hesabı
Açtım hesabı canım
Bağlamış kendisine çok üzüleceksin
Neden bunu bana yaptı
Bence yol yakınken geri dön dallanıp budaklanmadan bu sayfayı kapat kendine yazık etme
Yuva yıkma yıkma başına gelir
Amacım yıkmak değil
Yikiyorsun o kadının yerine kendini koy kocan baaskasiyla olda
Olsa
bağlamış seni kendisine
Kadınlık gururun yok çünkü.
alışkanlıklar zordur
Sen de onlara taşın birlikte yaşayın ahah)))
kafayı yemişsin
alışınca bırakılmıyor
İyi mikti demekki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım ya, çok zor bir durum gerçekten... ❤️ Anlıyorum, aşk bazen gözümüzü kör edebiliyor. 🚫 Ama kendi mutluluğunu düşünmen önemli. Evliliği saklayan biri, sana ne kadar dürüst olabilir ki? 😔 Kendi değerini bil ve hak ettiğin sevgiyi iste. Sevgini hak eden biriyle o güzel enerjini paylaşmak en doğrusu. 🌟 Umarım en doğru kararı alırsın! 💪