Evli adamdan kurtulamıyorum? Birakmak istiyorum olmuyor? Kopamadik? Cok caresizim yardim?

Aynı kamu dairesinde çalışıyoruz. Bir şekilde bir araya geldik. Sonra arkadaş olduk derken ilerledi hersey sana bağlı bosanmam ama seninle olmak istiyorum hoşlanıyorum dedi.5 aydir kopamadik. Cok çaresizim. Bosanmis bir kadınım duygusal bosluktayim. Cok bırakmak istedim bunun icin de çaba gösterdim. Kıskandı kisitladi bana vurdu. Iliski de yaşadık defalarca. Ben hevesini alır gider sandim o gitmedi. Illa benle iliski yaşamıyor yemege çıkarıyor alışverişe gidiyoruz. Kahve içiyor dertlesiyor. Aglayarak yaziyorum bunları evli adamla olmak istemedim. Ama kavgalar ettim kiskandirdim ayrilsin diye ayrilmadi bırakmadı. Bende duygusal bosluktay bende bırakamıyorum.:((lutfen kınamayın beni insanız o kadar yanlış ve boşluğa düştüm ki.. hata yaptim biliyorum.. simdi de kurtulamıyorum. Adam beni birakmiyor bıraksan bile geri geleceksin bana diyor. Napacgim?

Evli adamdan kurtulamıyorum? Birakmak istiyorum olmuyor? Kopamadik? Cok caresizim yardim?