Kocamla karı koca ilişkimiz her anlamda yok denecek kadar az bir de üstüne dırdırcı ilan edildim. Ben neden hala bu evlilikteyim?

Kocam asosyal içine kapanık biri. Zaten bunu bildiğim için yaptığı mesleğin ona uygun olmadığını söylediğim halde bana düşmanmışım gibi saldırıyordu şimdi ceremesini çekiyor, depresyonda ama olan bana da oluyor. Çok yoruluyor diye elimden geldiğince sesimi çıkarmıyor. Ama haftanın 7 günü de hiç sesimi çıkarmıyım istiyor. Ben de çalışan ve üstüne ev işlerini de yapan bür kadınım, ayrıca bir hastalığımdan dolayı ciddi derecede kansızlığım var ona rağmen ondan enerjiğim. Karı koca hayatımız zaten yok ve biz daha 3 yıllık evli ve 30 yaşındayız. Sürekli ben çok yaşlandım her yerim ağrıyor sürekli uyumak istiyorum diyor. Ben de sevdiğim ve evliliğimizin de içine edildiği için bak araştıralarım değerlerine baktıralarım gerekirse film çektirelim bir hastalığın olmasın sen de bıkmadın sürekli sadece uyumaktan bıraksam nereye kadar yatacaksın dedim. Toprağa kadar dedi. Ne saçmalıyorsun ben sensiz napıcam dedim orada da rahat bırakmazsın dırdır edersin dimi dedi. Başladı saydırmaya. Evlilik gerçekten imtihanmış ömrümü yedin susmuyorsun tarzı konuştu. Çok ağırıma gitti çünkü 7 günde toplam 5-6 saat konuşmuyoruzdur. Bir güncük de olsa fedakarlık yapsan da benimle ilgilensen, sevsen muhabbet etsek dedim diye benden kötüsü olmadı. Çevremde kimsenin evliliği benim gibi değil. Kadınlığımı zaten unutturdu bana, muhabbet desen o da yok, bir de benim onu suçlamam gerekirken üste çıkıp beni yerin dinine sokmaya çalışıyor. Onu bunca şeyine rağmen sevdiğim için kendimden de nefret ediyorum, ben normalde çok enerjik cilveli bakımlı bir kızım bütün hayat enerjimi emdi.

Kocamla karı koca ilişkimiz her anlamda yok denecek kadar az bir de üstüne dırdırcı ilan edildim. Ben neden hala bu evlilikteyim?