Evleneli 6 ay oldu eşimle aynı iş yerinde çalışırken tanıştık. Ben müdürle kavga ettim ve çıktım o orada çalışmaya devam ediyordu evlendikten 2 ay sonra sürekli izin aldı. Yok başım ağrıyor yok halsizim diye. 2 defa aynı kolunun üstüne düştü hiç düşülmeyecek yerden. Oyuzden işten çıkardılar evleneli 6 ay oldu 2 kere iş yeri değiştirdi 2 ay iş yok diye çalışmadı. Şimdi yeni bir işe başladı 2 gün gitti çarşamba gününden beri hastayım diye tekrar gitmedi. Ben bunu kendime aşırı stres yapıyorum. Sizce neden böyle yapıyor? Konuşmaya çalışıyorum herkesin aklı fikri para olmuş diyor. bana kimse dini imanı düşünmüyor diyor. Şaka gibi sanki başı secceden kalmıyor o namaz kılıcam diye yerlere yatıyor'da ben elinden seccadeyi aldım 1.5 senedir tanıyorum bir kere olsun cumaya bile gittiğini görmedim.(bir dünya borç var ) Kafayı yicem
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılAynısını yasadim kaç ay işe gitmedi. ben gittim kirayı ödedim taksitleri ödedim. borcta vardı. rezil oldum yeri geldi aldığım para yetmedi borç yaptım. ustume başıma hiçbirsey almadım uzun süre. ilk iki yıl böyle geçti. konuştum ettim dinlemedi. elin işinde çalışmam dedi iş kurucam dedi parasız neyle kuracak. iş seçti yattı kaç ay. herkes konuştu akıl verdi dinlemedi. en son bosanicam kusura bakma dedim. ilk aylar evliliğe adapte olamadı diye bir şey demedim ama artık yeter ben bir kadınım bu yükü sadece bana yüklemeye hakkın yok beni hiç düşünmüyosun hasta hasta işe gittim acimiyosun dedim. birde sağlık sorunum vardı. birde herkes çocuk baskısı yaptı. yapmadim çocuk. herkese de söyledim işe gitmiyor bana bakmıyor çocuğa nasıl bakacak dedim zoruna gitti galiba, o günden sonra çalışmaya başladı. Şu an iyiyiz hala çocuk yapmadım. cevremde çoğu kişi bu durumdan muzdarip. kimisi boşanıyor ben bunu çekemem diye kimisi idare ediyor. yuzde elli ya hatasını anlayıp düzelir ya da sorumlulukları sana yikar.
06 Yorumla- +1 yıl
Nerden buluyorsunuz bu kocaları yani evlenmeden anlasılmıyor mu
Cevap sahibi+1 yılAnlasilsa evlenmeden önce en azından konuşurduk belki hallederdik. af edersin kavun da kıçını mi kokladım. kimse aile içine girmeden anlaşılmıyor. kopruyu geçinceye kadar misali yani
- +1 yıl
Peki şu an tamamen her şey düzeldi mi yani çocuk falanda olunca sorun çıkmaz mı
Cevap sahibi+1 yılŞu anda iyi çalışıyor. cocuk konusunu bende bilmiyorum. bakabilir mi bakamaz eve yetemez mi hiç bir fikrim yok. herseyi zaman gösterecek.
- +1 yıl
Ya sonuçta seni seviyor seven sevdiğinin üzülmesini zorda kalmas8nı istemez kimseye muhtaç olmasını istemez senin ki biraz umursamaz belli
- +1 yıl
Ama sende sabırlıymışsın helal olsun
En İyi Cevaplar
- Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılTamam eşin hatalı suçlu yani evet sorunsuz birisi ancak ben burada biraz da seni suçluyorum. Böyle kişiler mutlaka öncesinde de aynıdır yani evlendikten sonra böyle olduğunu düşünmüyorum öncesinde de mutlaka sorumsuz hareketleri vardır neden hiç dikkat etmedin. Eğer buradaki yaşın doğruysa henüz yaşın da çok gençmiş Bir buçuk sene de bence öyle çok uzun bir süre değil yani biraz aceleye getirmişsin gibi geldi bana. Keşke daha iyi tanımaya çalışsaydın ve eğer böyle durumlarını fark ettiğinde ayrılsaydın.
Bu gibi kişiler pek laftan sözden anlamaz Ben değişeceğini de zannetmiyorum o yüzden yol yakınken ya ayrıl yaşın gençken ya da kendin bir işe gir ve en azından kendi ihtiyaçlarını gider.00 Yorumla
Keşke trol olsa dediğim sorulardan biri fakat acı şekilde gerçek.
Geçen yemek yaptırıyorum bir pidecide, adam işçi bulamadığı için muzdarip.
Uzattı sigarayı, yaktım başladı anlatmaya.
Büyük işleri kaçırıyorum ekipsiz olduğum için dedi, çok para da vermeyecek. 4500 artı yol verecek. Yeme içme iş yerine ait.
İşimiz belli diyor adam, temizlik, bulaşık, usta olana pide lahmacun yaptırırız parasını ona göre veririz diyor. Ekibi kurup ihaleye gireceği gün 2 kişi istifa etmiş.
Delikanlı birine sorsan, ülkeyi mülteciler bastı dolar bu kadar olur mu..
Adam diyor ki, nihayetinde suriyeli birini alacağım, adamlar her işi yapıyor, 5 sene sonra kendi işini kuruyor.
Bizimkiler gömlek kravat, klimalı odada oturup buyur beyim denecek iş arıyor.00 Yorumla
+1 yılÇok üzüldüm , maalesef böylesi bir durumun ve evliliğin içinde olman gerçekten çok ama çok zor. Sorumsuz biri var yanında ve bu şekilde devam etmesi halinde hayat sana çile olacak pek muhtemel , insan yeni kurduğu yuva ile çalışmanın bile mutluluğu içinde olur , tazecik yuvasında tazecik eşini mutlu edebilmek için daha çok çalışmak ister. Cehaletine bir de dini konuları kılıf göstermeye çalışıyor. Peki , Yarın ölecekmiş gibi ahiret için , hiç ölmeyecekmiş gibi de bu dünya için çalışmalısınız. Hadisi Şerifin biliyor mu , dilden biliyorsam hayatına uyguluyor mu? Hayır. Muhtemelen böyle diyerek seni yumuşak yerinden vurmaya çalışıyor. Böyle devam ederse, görünen şu ki, sen çalışırsın evi geçindirirsin. O da yatar.
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
36
Cevap
101Cevap
- Aile & Toplum konusunda 149,1b cevap paylaştı.
u +1 yılAyrılabilirsin eğer sorumluluklarını bilmiyorsa
00 Yorumla Başta evli olan biri ilk olarak karşıdaki insanı dusunmelidir. Madem evlenmeye karar veriyor. Ömür boyu seni mutlu etmeye çalışacak. Sorumsuz sekilde davranıyorsa ve bunu kendi de biliyorsa senin hakkına girmiştir. Bki dini konuda haklı ama bunu diyerekte hayatın kurallarından kaçamaz. Herkesin sıkıntıları var. Ne yapalım yani her şeyi mi bırakalım. Bekar olduğum halde aldığım sorumluluklar var. O evli olduğu halde ailevi hayatını düşünmesi lazım. Oturup bir kere konuşmayı dene. Söylediklerim doğru olabilir ama sende geçinmek veya bana bakmak için bir şeylerden kaçamazsın diyeceksin. O kadar borcun var. Allah durduğu yerde kimseye de yardım etmez. Ne abdest ne de namaz varmış zaten. İlk olarak seni ve ailesini düşünüp sorumluluk almalı. Zaten bunu evlenirken düşünmeliydi. Bazen görüyorum bir zevk uğruna evlenip hayatını bitiren insanları. Özellikle hemcinsimin bu konuda evlilik düşüncesi daha çok oluyor. Önce aynada kendine bak şöyle gerçekten benden aile babası olur mu? İşte olmayınca Şam babası oluyorlar. Şam babası sorumsuz babaya denir. Aynı zamanda ABD de tatlı çeşidi. Neyse diyerekten bilgi verip, evlenmeden önce aynaya bakmayı unutmuş. Seninde hakkına girmiş. Zaten birine bunun hesabını soracağım. Hemcinsim ama şehri terk etmiş. Giriş yasağı var gibi sanki görünmüyor şehirde, neyse... Allah sabır versin kardeşim. Konuş bir kere söyle bunları.
10 Yorumla
+1 yılOlayın özü bariz, kocan evliliğin ağır sorumluluğunu kaldıramadı. Bu sebeple de çalışarak ya da çabalayarak bir şeyler başarmak istemiyor borçları kapatmak, mal mülk sahibi olmak, çocuk bakabilecek kadar gelir sahibi olmak gibi amaçları yok anlaşılan. İstediği tek şey sadece kendisini düşünerek yaşamak, yani evliliği zannettiği gibi bir şey olmadığını anlayan erkek modeli, ne sorumluluk alır ne de bir yuva kurmanın ne anlama geldiğini anlar. Boşanmaktan başka çaren yok. Onun daha pişmesi lazım, sen senin gibi birini bulup evlen bence böyle sorumluluk alamayan, işten kaçan birinden hiç koca da olmaz yuva da kurulmaz.
20 Yorumla
+1 yılBirincisi kızım kendi sorumluğunu bile alamayan biriyle nasıl olabiliyor da evlilik ya evlilik kuruyorsun? ÇOCUK sakın ama sakın yapma sakın. Kendine yazık etme geleceğini kendin kur yanlız kaldığını düşündüğünde kendine yeni uğraşlar bul. Evet herkes arayış içerisinde herkes istiyor mutlu olayım huzurlu olaym. Evlilik daha gelişmemiş bir insanla olacak bir durum değil. Duygusal bakma olgunlaşma zamanı devir. Çünkü emin ol evde koca bekleyen kadınlar gibi karı bekleyen erkek sayısı da fazla. bulunur evlenecek insan sorsan çok , gerek yok hayatını harika geçirmeye bak senin hayatın kararları ne kadar doğru verirsen geleceğin için en iyisi olacak.
00 Yorumla
+1 yılBurada sizin pek yapabileceğiniz bir şey yok. Kendisinin düşünüp, adam gibi davranması gerekir. Yok kıçım ağırdı, yok başım ağırdı ile olmaz bu işler. Sorumluluklarını bilip yerine getirmesi gerekir. Konuyu aile büyükleri ile konuşup, çözmeye çalışmanızı tavsiye ederim.
Evlendikten sonra insanlar daha rahat oluyor ve "Bu beni bırakmaz" düşüncesi ile istediği gibi at koşturuyor. Sizin onun üstüne gitmeniz, onda ters tepiyor. Uzak durup, annenizin evine gidin. O zaman düzelir.00 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı. Sen ne iş yapıyorsun senin kazandığın yetiyorsa boş ver çalışmasın eve gelince sıcak yemek temiz ev ütülü çamaşır bulursun hem ilerde çocuklara bakar. Erkek karın çalışmıyor diye şikayet etse kızlar bunu yazardı şimdi de ben yazayım görün bakın nasıl oluyor
10 Yorumla
+1 yılAblacım işte bu benim gençlerde gördügüm sadece görselliğe tutuluyorsunuz, çalışmak ta islamin bir gereği tembelliğin islamda yeri yok borclu olarak ölenin peygamber namazını dahi kilmamistir, evlenmeyi başarı sanıyorsunuz sonrada böyle sorunlar patlak veriyor geçmiş olsun
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılSorumluluk öğrenilmemişse, sen eşi olarak ona bunu öğretemezsin. Olmayan bir hassasiyet iki kelimeyle oluşmaz. Sadece kendini koruyabilirsin, oda şu konuda: kendine stres yapmayarak. Yapabileceğin bir şey yoksa kendini delirtmeye, stres topu haline gelmeye hiç gerek yok. Eşin sorumsuzsa sorumsuz, bunu sadece sen kafaya takar kendini sıkarsan sadece kendini delirtirsin.
00 Yorumla Bi erkek sorumluluk sahibi değilse ondan ne koca ne baba olmaz. Sen değil o stres yapmalı, o kaygılanmalı. Sakın onun sorumsuzluklarını düzeltmeye çalışma. Yok yakınken boşanma davanı aç. Çalışıyorsun zaten boşanmayla borçlar da bölüncek. Sen kendi payına düşeni düzgün bi ödeme planıyla ödersin. Ama bu adamın napacağı belli olmaz. Gider kefil olur, iş kurcam diye kredi çeker. Borç büyür sen altında kalırsın. Zararın neresinden dönsen kardır. Yaşın genç. Ömrünü bu adamla harcama.
00 YorumlaKarakter yapısı diye düşünüyorum, bazı insanlar umursamaz sorumsuz olurlar. Sevmediği bi iş olduğu için çıkıyordur, benim abim de öyle hala çalışmıyor iki çocuğu var. Güzelce otur konuş böyle gitmiyor de, ve aklında çocuk yapmak varsa yapmamanı tavsiye ediyorum.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 852 cevap paylaştı.
+1 yılBurada eşin sorumsuz davranıyor bu bir gerçek bu şekilde devam ederse borç batağına sürüklenebilirsiniz... sonuçta evin giderleri durmuyor her ay katlanıyor sorumluluk almak zoruna gidiyorsa neden evlendi... herkes para düşünmeden yaşamak ister ama giderler parasız ödenmiyor...
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı. Çok sorumsuz o
Geçmiş olsun
Zor bir durum
Kafasına vura vura öğretmek gerek
Bir aile büyüğü yokmu bunun korktuğu filan ona söyle
Böyleleri o dilden anlarlar
İlla baskilanmalari gerek
Birde ödemeler filan gelince onu sıkıştır
Bu ay sen ödemek zorunda kalirsan gelecek ay odemeyecegini evin ihtiyaçları olduğunu vs öğret
Güdülenmesi gerek demekki00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇalışmakta bir İbadettir sözünü hiç duymamış galiba eşin
Ve Eşinin evinin ihtiyaçını gidermek erkeğin görevidir karısını çocuğunu kimseye muhtaç etmemesi onun görevidir Din bunu buyuruyor.
Eşin hangi dine mensup ki böyle bilip bilmeden konuşmuş acaba.
Ben eşimi ve çocuklarımı kimseye muhtaç etmemek için kilometrelerce evden uzakta çalışıyorum
Eşin çalışmak istemiyor ve kendince bahaneler üretmeye başlamış belli ki00 Yorumla
+1 yılSenden once cumaya gitmeyen adam, senden sonra imana mi geldi.. cok buyuk sevaba girmissin... gercekten sorumsuz esle olmaz, evlenmeden once de boylemiydi? Cocuk yoksa, hic zamanini harcama, cocuk varsa da son bir sans ver
02 Yorumla
Soran+1 yılSinirliyken kahkaha atmak ne demek bilmiyordum. o lafında öğrendim herkesin derdi para olmuş diyor bana sanırsın evliya torunu daha nas Felak süresini bilmiyor
- +1 yıl
Gencligine yazik etme, bu kisiyle vakit kaybedipte... daha mutlu olacagina eminim
Keşke gorebilsek bazı şeyleri zamanında ah işte ah ki ne ah 😞
Adam gibi çalışacak burdan sana ne şekilde yardımcı olabiliriz kiBurda ancak boşan diyenleri okursun sonrasını kimse yazmaz sana 😉Kapiş00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılSelamlar. 20yıllık evli biriyim. İşsiz kaldığım dönemde gittim fırında tezgahtarlık yaptım ama bunu eve yansıtmadım. Eşin tembel yarınını düşünmeyen biri sanırım. Yarın çocuğun olsa bu babalık nasıl yapar düşünüyorum
00 Yorumla Her şeyi karşılıklı konuşup anlamaktan başka çare yok.
Borç kimin borcu ona göre bir çözüm bulmalısınız. Düğün, ev eşyası vs borcu ise bir zahmet mabadını kaldırıp iş aramaya çıksın. O borcu sen tek başına yapmadın sonuçta.00 Yorumla
+1 yılBu durumu onun ile defalarca konuştuğunuz halde bir mazeret üretiyor ise onun büyükleri ile konuşun bir de onlar anlatsın.
Yoksa bu evlilik kısa süre içinde biter. Bitmesini göze alıyorsa yatmaya devam etsin bakalım.00 Yorumla
+1 yılResmen calismamak icin bahaneler uretmis dini imani para olmuş demeside çabası calisip para kazanmadan nasil geçinir insan ya da senin son noktaya gelip calismani bekliyor sen calis o evde yatsin sakin yapma
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 464 cevap paylaştı.
+1 yılAllah yardımcın olsun sanirim tembel bir eşe sahipsin tembelliği zamanla ilgisizliğe de dönüşecek ve ilişkinizi yipratacaktir ki bu denli işine sahip çıkmaması ve bir dünya borc var demen sizi kaçınılmaz şekilde maddi ve manevi krize surukleyecektir
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 6,8b cevap paylaştı. Eşinin çalışmaya hiç niyeti yok. Zora gelemiyor , tembelliği seviyor. Sana guveniyor , bilerek rahatsız oluyor. Sorumsuz biri , sizi çok yoracak gözüküyor. İyi bir oyuncu asla güvenmeyin.
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet bunda hem fikiriz sürekli ne zaman işe gireceksin diye bana soruyor
Çalışma isteği yok bacım doğrusu eşinde, bence bir adam sakat dahi ols gisip çalışır iş kalmasın yarın borç öderiz diye düşünmesi lazım aslında ama maalesef yok sizin olayınızda böyle bir durum
00 Yorumla
+1 yılinsanlar evlenecekleri zaman..
evi var mı namaz kılıyor mu ne kadar para kazanıyor diye sorup soruşturuyor. ama kimse insanlara karşı nasıl l, nazikmi merhamet limi, anne babasına değer veriyormu. çünkğ anne babasına değer vermeyen ne anne olacak eşine değer verir. nede çocuklarına örnek bir baba olabilir00 YorumlaEvlenmeden öncede bu kadar sorumsuz ise araştırmamışsanız kusura bakmayın suçlu sizsiniz. Belliki bu adam hep böyleydi ağaç yaşken eğilir bu yaşken eğilmemiş bu saatten sonra da biraz zor
00 Yorumla
+1 yılŞu an senin yerine ben ağlıyorum.
Sevgili değil, koca.
Çocuğun yok, eğer hamile de değilsen boşan bu mankafadan.10 Yorumla
+1 yılYanlış kişiyle evlenmişin. Aynı yerde çalışırken bunun ne mal olduğunu anlamadınmıydı? Zararın neresinden dönersen kardır. Şutla ve hemen boşanmalısın.
00 Yorumla
+1 yılBak işte benim dediğime geliyosunuz boşa zengin koca bul
03 Yorumla
Soran+1 yılBana ailemden mal varlık kalmayacak bebeğim sonra bulamazsam mal gibi ortada kalırım😀😀
- +1 yıl
Bunu boşa müdürle evlen 😜
- +1 yıl
İşin şakası bi yana zaten eve bakmıyormuş ki niye bulamayasın gençsin güzelsin ayrıca bulmasan nokucak kendi ayakların üzerinde durabılıyosun
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇalışmayı sevmeyen biri. Bir insan çalışmayı sevmiyorsa o insandan hayır gelmez. Sorumluluk sahibinolması kazım artık evlenmiş bu yarın çoluk çocuk sahibi olacak bir de. Ya çalış ya ayrılacam senden de
00 Yorumla
+1 yılAy bu ne be ipsiz sapsız adamla evlenmişsin evlendi sen para getiriyorsun diye kendini salmış da olabilir.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılAkpden ders almış, gtü sıkışınca dine getiriyor lafı sj
O adamdan bir halt olmaz bu arada. Yol yakınken kendine başka bir hayat kur00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılKocan sorumsuz olarak işmi beğenmiyor yoksa işmi değiştirmeyimi çok seviyor yoksa konuşmuyosa derdimi varki
00 Yorumla
+1 yılNisanlilik surecinde fark etmediniz mi? Is yerinde birbirini tanimak daha kolay oldugu icin soruyorum.
00 Yorumla
+1 yılSürekli iş değiştiriyorsa, madde kullanıyor olabilir mi? Çalıştığında aldığı parayı nasıl kullanıyordu?
00 Yorumla
+1 yılBir birinizi tanımadan mı evlendiniz? Gerçi gerçek tanışma evlenince oluyor biraz sabret değişmezse gereğini yaparsın
00 Yorumla
+1 yılSorumsuz hatta aşırı sorumsuz yarın bir gün sana der çalış da eve para getir diye
02 Yorumla
Soran+1 yılBana diyor zaten ne zaman bir işe gireceksin diye kendi telefonunu sattı ve benim telefonumu aldı kendine
- +1 yıl
Çok yazık ya, sen köle misin de seni böyle bir durumda bırakıyor
+1 yılResimdeki sensen akıllı birine benziyorsun nerden buldun bu herifi
01 Yorumla
Soran+1 yılNasip mi diyeyim, kader mi , alın yazısı mı?
+1 yılgaliba kocan dünyayı kafasına takmayanlardan. çocuk için acele etme sakın
02 Yorumla
Soran+1 yılBöyle birine çocuk vermem dünyadaki en büyük aptalın ben olduğumu gösterir galiba.
- +1 yıl
Allah yardımcın olsun. ama insanlar 7 sinde neyse 70 inde de odur unutma
+1 yılAyrılıcaksın bu kadar basit yani evlilik sorumluluk gerektirir
00 YorumlaYani seninkinin durumu okul fobisi gibi iş fobisi sanırım.
00 Yorumla
+1 yılZor bir durum ama bunları düşünmek seni depresyona sokar
00 Yorumla
+1 yılSen tanıdın sen sevdin sen evlendin inş düzelir ne diyim
00 YorumlaTembel insan sevmem. Benim evleneceğim insan arı gibi olmalı👯
00 Yorumla
+1 yılDayamış kendini sana öyle asalak gibi yaşıyor. Bu evlilik ne kadar sürer muamma
00 YorumlaO zaman hemn boşqnmalısın hiç durma onunla bir gün değil ömürlük geçmez
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 665 cevap paylaştı.
+1 yılSen sanırım kocanla ve sabrınla sinaniyorsun, imtihan dünyasında.
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 5,2b cevap paylaştı. Bosan, en kotu erkek sorumsuz erkektir. Cocjk falan yapma
00 Yorumla
+1 yılEzik tip buna anası babası bakiyodur iğrenç ya midem bulandi boşan
00 Yorumla
+1 yılAyy 3n nefret ettigim erkek tipi, evde oturan erkeklerden hic hoslanmiyorum
01 Yorumla- +1 yıl
Bu konuyla ilgili bir sorum var profilimde yanıt verebilir misin
öncelikle kocan biraz sıkıntılı gibi çalışmada çok gözü yok sanki
00 YorumlaÇocuk olayina sakin girme böyle devam ederse ayrilcagini söyle
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe sabır na başka bişey ne dersem ne dilesem sana boş. Ümidsiz vakayla karşı karşıyadır ama ne babanın evine git derim ne boşa derim ben olsam yapacgm sey hemen terk etmekti ama neyse
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılEvlenmeyin arkadaş evlenmeyin karısına bakamayan evine bakamayan cinseyiti erkek ama adam olmayan insanlarla evlenmeyin
+1 yılbu ne ya gercekten uzucu durum hakkin da hayirkisi ama. boyle gitmez gibi
00 Yorumla
+1 yılO adamdan bir şey olmaz. Seni tasiyamadigi gibi sorumluluklarını iptal etmis
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı. Doğru tanımadan yanlış bir evlilik yapmışsın geçmiş olsun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKuzum şimdi alınacan ama adamın işi sağlam değilmiş birde borç yapmışsınız sen de işten çıkmışsın iki çıplak bi hamama yakışıyor ne yazık ki
02 Yorumla
Soran+1 yılBenim öyle iş beğenmeme gibi şeylerim yok ben sağlık yüzünden çıkmak zorunda kaldım sabit bir yerde durmam gerekiyordu küçük bir operasyon geçirmiştim. Müdür buna izin vermeyince mecbur kaldım. Borç ev eşyaları vs dügün Bike yaptırmadım gelinlik giymedim onlar yine benim üstüme kalacak diye. Aptal biri değilim lakin ailemin baskısı çok ağır bastı bu konuda
Cevap sahibi+1 yılÜzüldüm yav ne bileyim
Aile & Toplum konusunda 389 cevap paylaştı. Aynı ust kattaki komsumu tarif ettin adam bir yildir calismiyor karisi calisiyor adam geziyor aksama kadar
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSorumsuz eş çok kötü bir şey öncelikle Allah yardımcın olsun ama bazı insanlar gerçekten yer tutamıyor çalışmak işlerine gelmiyor 😑
02 Yorumla
Soran+1 yılAllah razı olsun
Cevap sahibi+1 yılKendisine belirli bir süre ver bu süre zarfında kendine gelip her şeyi toparlamazsa yol yakınken kendini kurtarmaya bak
Aile & Toplum konusunda 5,3b cevap paylaştı. böyle sorumsuz bi adamla devam etme çocuk yoksa boşan derim bu tip bi tanıdığım war karısı boşadı kurtuldu bunu
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılYanlış adam yanlış karar sonucu ağar
Boşanın bence00 Yorumla
+1 yılSakın bu adamdan çocuk yapma nerdeyse benim esim gibi benim eşimde maaşini istemezdi. Hep bana yuklenirdi o kadar idare ederdm. Simdi napmşsnki diyor. Sen sakn cocuk yapma belaya batarsn bak duzelmezse boşa rahata er
00 Yorumla- Devamını Gör (77)
Devamını Gör(122)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem