Şimdi benim ailem açık giymeme çok karşı, en fazla kısa kollu ve basım açık izin veriyorlar. Tüm teyzemler ve annem, anneanne, babaanne kapalı ama öyle çok dindar olduklarını görmedim. Mesela babam falan namaz kılmıyor çok fazla, bana namaz kılıyor annem. Ben kılıyorum zaten istiyorum ama açık giyme olayına çok karşılar. Mesela kolsuz giyiyim diyorum, biraz bazen göğüs ve kalça dekoltesi çok az giyeyim diyorum, yani en azından güzel bir elbise, mesela şık giyinmek istiyorum. Düğünde kapalı giydirdikleri için kesinlikle şık giyinemiyorum. Boyum da çok kısa 1.52, daha uzayacağını düşünmüyorum zaten, uzasa da çok fazla uzamaz. Annem sürekli kızıyor, bağırıyor. Açık giyinmek istiyorum deyince kıyamet kopuyor. Ben nasıl ikna edeceğim bunları, her şeyime karışıyorlar. Yok işte bana da günah olur annen olduğum için falan diyorlar. Ağlıyorum, kafayı yiyorum, bıktım artık. Tamam, çok açık giyineyim millete göz dikeyim demiyorum ama en azından biraz daha şık giyinmek için güzel elbise falan almak istiyorum ama yasaklıyorlar. Doğru düzgün bir şey alamıyorum. Ne giysem bakıyor, şunu aldın mı, kapalı mı, açık mı bilmem ne, bıktım, ne yapacağım?
Güncellemeler
1 ay
Yaş 18 12. Sinifim
Güncellemeler
1 ay
...
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler