Eşimle kızımın arasında kaldım, evin huzuru bozuldu, bu aile krizini nasıl çözebilirim?

Eşimle görücü usulüyle evlendik çok geçmeden aşık olduk birbirimize ama kızım yıllardır bizim bu tanışmamızdan nefret ediyor sürekli bize laf sokup duruyor 21 yaşına geldi ama hâlâ ergen gibi davranıyor zamanında ergen psikoloğuna götürmüştük daha çok bizi etkiledi bizim davranışlarımız yumuşarken o daha da asileşti sürekli bana babasına hakaretler edip duruyor asla hiçbir şeyden memnun olmuyor ne yapacağımı bilmiyorum eşime söylüyorum eşim genelde her şeyi bana bırakır çok bir şeye karışmaz ama artık canıma tak ediyor bu durumu çözmeyi bana bırakıyor sonrasında hep aralarını bozan benmişim gibi davranıyorlar artık karışmayacağım dediğimde ise kızım daha da çirkefleşiyor üstüme yürüyor evden kaçıp gitmekle tehdit ediyor reşit olduğu için bir şey de yapamıyorum deli dolu biri yapmasından korkuyorum kardeşleri çok sakinken büyük kızım çok asi sürekli ağza alınmayacak küfürler ediyor artık kardeşlerinin de psikolojisini etkilediğini düşünmeye başladım evin huzurunu bozuyor ne yapmalıyım?

Eşimle kızımın arasında kaldım, evin huzuru bozuldu, bu aile krizini nasıl çözebilirim?