7 aydır boşanma aşamasında olduğum eşimi baba evinde çok baskıdayım diye ağlayarak aradım kızımla ayrı eve çıkıcam dedim?

Kocamla ailesine asşırı düşkün anneci beni ezdiriyorrrr eve geceleri geç geliyor diye ayrıldıkkk. Baba evinde de psikolojik şiddet görüyorummm ağlayarak kızımın babasını aradım noldu dedi bir şey mi var söyle dedi dedim babam üstüme geliyor sen sahip çıksan olmazdı dedimm. Ben sana dedim dedi ben sana sahip çıktım sen bilmedin dedi. Bu durumda olmazdık dedim kapatıyorum dedi kapattıkk. Elbiselerimi topladım ayrı eve gidiyorum taksiyle dedim kardeşin yokmu o bıraksın dedi beni bir şey olursa ara dedi dedim tamamm. Sen beni ara tamam mı dedm geri aramadı. canım yaptım ama babamın eziyetine sürekli katlanamıyorum en azından kocam işe gidince kafam rahattı babam sürekli evde bıktırdı kendinden zaten küçükkende iyi bir babalık göstermedi sevgisizlik yaşadm. Kocam geri aramadı bir daha bu gece aramazsa asIa açmıycam diğer aradiğı zaman

7 aydır boşanma aşamasında olduğum eşimi baba evinde çok baskıdayım diye ağlayarak aradım kızımla ayrı eve çıkıcam dedim?