Kızım hasta olduğu için eski eşimi aramak zorunda kaldım. Bunu duyan eşim çıldırdı ve bana tokat attı, boşanmalı mıyım?

benim ikinci evliliğim. Eşimin ise ilk evliliği daha önceki eşimden boşandım. Ve ondan bir kızım var bizimle birlikte yaşıyor. Derken eşim isteyken kızımın ateşi çıktı. Eşimi aradım açmadı. Bende kızımın babası olan eski eşimi aradım birlikte hastaneye götürdük sonra bizi eve bırakırken kocamda o anda gelince görünce kıyamet koptu haliyle eve geldik az tartıştık. Şunu kafana sok o benim evladımın babası silemeyiz dedim bana tokat attı ve şok oldum. Hayatımda ilk defa tokat attı birisi bana çok kötüyüm ne yapmalıyım
Güncellemeler
+1 yıl
Eşim benden özür diledi ama ben yinede boşanma kararını aldım arkadaşlar. Bana vurması ki en küçük şeyde ileride ne olaylar yaşayacağız kim bilir. Eski eşimden benim bir çocuğum var. Ve onunla tabiki görüşmek zorundayım. Bunu bilerek evlendi zaten. Kendime yapılan bu hadsizliğe katlanmak zorunda değilim... Herkese teşekkür ederim. Lakin şiddetin bahanesi olmayacağını belirtmek isterim...
Kızım hasta olduğu için eski eşimi aramak zorunda kaldım. Bunu duyan eşim çıldırdı ve bana tokat attı, boşanmalı mıyım?