Eşinizin size tokat atması kesinlikle çok yanlış fakat sizde hatalısınız. Erkeklerin kıskanç oldukları bilindik bir şey. Eski eşinizi çağırmanız doğru bir davranış değil. Madem kızınız çok hasta ateşlendi. Sizin kendi babanız kardeşiniz yok mu? Hadi ikiside yok hastane uzak diyelim Ambulansı neden aramadınız. Arasaydınız biz gelemeyiz demezlerdi sizinde kocanızla aranız açılmazdı. Eski eşin görüş günleri hariç hayatınızda yeri yok. Siz artık evli bir bayansınız lütfen bunun bilincinde olun herzaman.
07 Yorumla
Soran+1 yılAteşlenme ve soğuk algınlığı için ambulansı aramam kesinlikle teaji komik olur o benim çoçuğumun babası babası zaten anayasaya göre ben hastaneye kaldırırken haber vermek zorundayım. Evli bir bayan olmam ile ne alakası var? Benim ondan bir çocuğum var herhalde ortak yerlerde denk gelicez biz insan gibi boşandık düşman değiliz. Kocamın yaptığı hem telefonumu meşgule atıyor defalarca aradım hemde benim kızımın babasını kıskanmak hakkı değil saçma
- +1 yıl
Sizin tek derdiniz evladınız olsa Ambulansı aramak trajik komik demezdiniz. Yorumlara çocuğum havale geçiriyordu demişsiniz hemde ambulansı aramak trajik komik olurdu demişsiniz. Hanımefendi ambulansın görevi o zaten. Ambulanlar birtek kaza yerine gitmiyor. Hem söz konusu evlat olunca ambulansın çağrılması abes kaçmaz merak etmeyin. Bu kafayla zaten ikinci evliliğinizde uzun sürmez. Allah yardımcınız olsun.
Soran+1 yılKardeşim... Sen niyet mi okuyorsun senin amacın ne birincisi burada kar var ikincisi evet gogleye sor ambulans küçük şeylerde çağırılmaz benim derdim niye kızıö olmasın beyinsiz eski kocam olsa adamı niye boşiyim. Sen herkesi kendin gibi * mi sanıyorsun? Senin Gigi içi fesat olanın her düşündüğü fesatlık evladından çıksın. .. kendin gihi sanıyorsun herkesi bu kadar erkek düşkünü olma umarım ilerde kızında böyle tokat yer getşzaklıı beyin yoksunu defol sorumdan. . Ahmak.
Soran+1 yılİkinci evliliğim uzun sürmeyecek çünkü senin gibi. O... pu evladı değilim hazmedemiyorum yarın kocan senin ortak evladın olduğu adamla evladını onun evladını hastaneye götürdüm diye sana tokat atarsa sen kabul et ama ben böyle aşağılık değilim ahmak erkek düşkünü.
- +1 yıl
www.hurriyet.com.tr/acil-servis-ne-zaman-nasil-aranmali-17002024
Resmi açıklama lütfen dikkatle okuyun. Yazıda yüksek ateşli çocuklarada yer verilmiş. Bilgi sahibi olmadan ahkam kesmeyin.
Soran+1 yılSenin zihniyetin çok bozuk boşanmış bir kadın olsaydın ve eski eşin sana haber vermeden çoçuğunu hastaneye götürseydi. Kıyameti koparırdın. Zihniyetin böyle bozuk işte
En İyi Cevaplar
- Aile & Toplum konusunda 418 cevap paylaştı.
+1 yıl
Olgun bir kadına benziyorsun.
Aldığın kararların doğru olduğunu görüyorum.
Şiddetin hiçbir şekilde açıklaması olamaz özür hiç olamaz.
Sonuç daha önçe seninle yola çıkmadan bir kızının başkasından olduğunu bile bile seninle evlendi.
Bir insanın özürlü olması gerekir ki çocuğunun babası ile iletişime geçeçeğinin olmaması imkansız başta bunu kabullenmiş.
Şimdi neyin artisliğini yapıyor anlamsız.
Boşanma kararı alarak doğru adım atıyorsun yarın bir gün kızına da şiddet uygulayabilir.
Kaldıki Acil bir Durumda böyle bir Karar almışsın.
Keyfi hareket yok herkes birbirine Sayğı Duyacak00 Yorumla
Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı. Durumun cereyan etme zamanlaması çok ters olmuş bu sebeple eşin aşırı sinirlenmiş bu kısmı doğal.
Ancak söz konusu olan bir çocuk olunca ve eşine ulaşamayınca eski eşini araman normal.
Ancak tartışmanın en sıcak anında onun için silemeyiz demen onun farklı düşünmesine sebep olmuş olabilir ve erkeklik duygularını incitip onu kışkırtmış olabilir.
Ben size hak veriyorum yukarıda ki yazımda sadece durum analizi yaptım. Erkek zaten çoğu zaman dengeyi tutturamayan bir varlıktır ancak sizinde başka çareniz kalmamış. Karmaşık bir durum00 Yorumla
+1 yılDoğru olanı yaptın, o senin kızının babası. Ayrı olsanız da babasının hem iyi günde hem de kötü günde yanında olmaya hakkı var. Şiddet zaten görmezden gelinmemeli. Bugün tokat atan yarın şiddetini artırarak daha beterini yapar.
01 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
- Aile & Toplum konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılHatalar zinciri olmuş.
Bence burada ki asıl problem, en azından bir mesaj ile durumdan haberdar etmek olurdu. Açmadı veya açamadı, bilemiyorum. Eski eş konusu hassas bir mesele olduğu için en azından haberdar etsen iyi olurdu.
Sorumsuzluk yaptı veya elinde olmayan şeyler oldu. Adam eve geldiği anda seni eski eşiyle görüyor. Olan bitenden habersiz...
Ayrıca, şu an ki eşin hiç mi merak edip aramaz? Ne olup bitti diye sormaz? O kadar çok açık var ki olayda.
Tokat olayında şu an ki eşinde haksız.
Ben gerçekleşen olaya, anlattıklarına ve gelişmelere bakınca gerçekleştirdiğin ikinci evliliğin bir hata olduğunu düşünüyorum.
Hayırlısı olsun.12 Yorumla
Soran+1 yılÇok saçmaladınız ben o anda aradım aradım açmadı kızım havale geçirmektedir üzere neyi düşüneyim mesajı mı. Kocamın bana tokat atması tamamen saçma ve yanlış
- +1 yıl
Böyle bir durumda yanınızda olmayıp üstüne tokat atıyorsa ne yapsanız haklısınız.
Gizli Üye(30-35)+1 yılBana ilk tokat attığında affettim. Özür vs dileyerek kendini afettirdi çünkü. Ayrıca daha yeni evli olduğum için de hemen ayrılmayı düşünmek olmazdı benim fikrimce. Bir daha yapmaz sandım o kadar özürler falan dileyince. Ve aradan zaman geçince ikinci tokat geldi. Ben yine affettim. Sonra sadece tokatla kalmadı, en ufak bir laf söyleyemez olmuştum ona. En sonunda ağır şiddet görmeye başladım ve boşandım.
Affetmek ikinci ve daha fazla gelecek hataları doğuruyor. Ama yine de senin kararın. İyi düşün...12 Yorumla
Soran+1 yılÇok üzüldüm. Dahs Güzel kaderin olsun inşallah
Cevap sahibi+1 yılAmin, inşallah senin de
+1 yılYorumları özellikle erkek yorumlarını görünce dehşete düştüm. Sonra türkiye nin kısmi besi hayvancılığı yaptını hatırladım. Bu hikaye kötü bir hikaye, bu hikaye çilem doğanın, nevinin, eylem in, sokak ortasında öldürülen tuğba'nın onlar gibi binlerce kadının da hikayesiydi. Kimse gökten gargamel olarak inmiyor. Önce bunlar gibi konuşup sonra kocan gibi davranıyorlar.
10 Yorumla
+1 yılSanki yedi kat yabancıyla gördü çocuğunun babası oluyo sizi bağlayan ortak bir şey var tabii ki gerektiği zamanlar bir araya geleceksiniz evlenirken bunu düşünememiş mi
11 Yorumla- +1 yıl
Seneryo çok iyi
+1 yılTokat atması yanlış , senin evladınsa ilk eşininde evladı , tepki gösterebilirsin ama vurmak saygısızlık
20 Yorumla
+1 yılŞöyle hayvanlara tama etmeyin boşanın, muhtaç olmayın yolunuza bakın.
211 Yorumla
Soran+1 yılKimseye muhtaç değilim hanımefendi. Kendime ait işim evim herşeyim var yalnızca aşık oldum
- +1 yıl
Bu net duruşunuzu kocanıza karşı da yapın da biz nasiplenmeyelim burada o zaman hanımefendi.
Soran+1 yılSakin ol... Ön yargılarını çek üzerimden ben yorumunda. Kafanda kurduğun ön yargıları yıktım evet çekerim onada bu net durumuşumu nasiplenmek istemeyen de ilgilenmesin
- +1 yıl
Ne diyon ablacım sen?
Soran+1 yılYaşım senden genç iyi geceler
- +1 yıl
Muhtaçlığı sadece ekonomik özgürlük mü zannediyorsun sen? Adam sana tokat atmış gelmişsin burada boşanayım mı diye bize soruyorsun bu muhtaçlık değil de ne ya?
- +1 yıl
Hem de ne için çocuğunu hastaneye yetiştirdiğin için, garipsiniz yemin ediyorum. Ablacığım derken kendi yaşımı kastetmiştim zaten balım olayın seninle alakası yok.
- +1 yıl
Çoook haklı bir yorum ama, keşke öyle kolayca bir dk da yazıldığı gibi basit olsa keşke, o kadar eli mahkum desteği, çıkarı, tutacak dalı olmayan, öldürülmekle veya çocuğunu öldürmekle tehdit altında boyun egilmeyecek şeylerin altında ezilen çaresiz kadınlar vardır ki eminim, aynı duruma düşmeden başa gelmeden, kimse kimsenin neler yaşadığını bilemez, allah herkesin yardımcısı olsun, bir insana hayatı zülüm ederken, hiç bir şey olmamış gibi nasıl Yaşar ya, merhametten yoksun ne kadar vicdansız kanı bozuk varsa, onlar için yaşasınn cehennemmmm diyorum.. ve kimse ettiği zulumü çekmeden ölmesin🙏🙏
- +1 yıl
Sosyoloji mezunuyum toplumsal cinsiyet üzerine yüksek lisans yaptım farkındayım ülkede olanın bitenin kadının çilesinin. Fakat yazılan kadarına yorum yapıyoruz burada keza böyle bir durum olsaydı eminim yazardı.
- +1 yıl
Bu durum öyle değil zaten de, bu mevzudan esinlenerek farklı sorunlara geçiş yaptım bende, memlekete sorun mu bitiyor anasını satim, refah içinde yaşayan kaç kişi var, neyse uzamaya açık bir konu toplumun kanayan yaralarından çünkü, iyi geceler diliyorum sizlere👋
- +1 yıl
İyi geceler
Senin için hayırlısı olsun. Üzüldüm. Çoçupun ateşi çıkmış. Şuanki eşine ulaşsan bile öz babasına da haber vermen kadar doğal hiçbir şey olamaz. Helal olsun sana doğru yoldasjn
00 YorumlaHadi ya kötü olmuş. Başında gerektiği zaman eski eşinle görüşmen gerektiğini kabul etmeliydi konuşulmadı mi bu konular ne kadar oldu bu kişi ile evleneli ve yaşlar kac?
00 Yorumla
+1 yıliki taraf içinde zor durum..
evet tokat çözüm değil ama biraz sabredebilirdiniz eşinizin dönüş yapması için, ya da tek başınıza halledebilirdirniz..02 Yorumla
Soran+1 yılHastaneye gittiğiöde kızımın havale geçirmesine ramak kalmıştı haklısın beklemek lazımdı bir havale geçirmeliydi
- +1 yıl
kusura bakmayın ilk başta, havale geçirecek kadar önemli olduğunu yazmamışsınız kızınızın rahatsızlığını..
umarım iyileşmiştir ve geçmiş olsun..
- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılBir kere atan birdaha atar. Ayrıca bir taksi çevirmek çok mu zordu, eski eşine koşmuş gibi algılanmışsın.
00 Yorumla
+1 yılVurmamali bence öldürebilir 1 tokatla baslar bu isler zatn
10 YorumlaO el kalkmış artık direkt boşan affedilecek yanı yok, sığır 😅
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden gülücük.!
+1 yılYani bosan bence boyle bir sacma sey olamaz ozaman evlenmicekdi senle bosanildinda illaki gorusme olacak arada cocuklara yazik oluyor
00 Yorumla
+1 yılTokat atması doğru değil ama senin yaptığın da doğru değil bence
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılÇocugu ateşlendiğinde hastaneye götürecek bi erkek arayacak kadar aciz kadınlar çocuk doğurmasın.
00 Yorumla
+1 yılDiyelim ki eski eşin yok ve bu ilk evliliğin. O zaman kimi arardın?
00 Yorumla
+1 yılKardes soyledigim seyi anlayacak kabul edeceksen kpnusim
00 YorumlaBoşanmak mantıklı senin durumunu anlamıyor kabul etmiyor
00 Yorumla
+1 yılYanlış anlama tamam sana tokat atması yanlış ama sende eski eşinle gitmişsin bu canini yakmıştır yani sen konuştun adamın eski karısıyla buluştunu öğrensen napardin mesela
03 Yorumla
Soran+1 yılÇocukları hastaysa bir zahmet buluşlunlar
- +1 yıl
Seninle ben evli olsam sana ulaşamadım diye eski karımi arasam sende bunu öğrensen napardin dürüst ol
- +1 yıl
Abaza derken ben sana örnek verdim anla diye onu bile anlamicak kadar düşük kapestede bir insansın hadi eyvallah
Gizli Üye(25-29)+1 yılAlakasız olcak ama esının ailesi sorun yaptımı basta sana
00 YorumlaBi kez kalkan el hep kalkar. Ne desem bilemedim
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet haklısın
+1 yılZahmet olmazsa boşan bence, sorman bile hata
11 Yorumla
Soran+1 yılHaklı olabilirsin
+1 yılGecmis olsun bu tokat devam eder
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılBoşan gitsin üçüncüyü bulursun
00 Yorumla KS kizlarindan ev kadını olmayacağını anlamış
00 Yorumlaben boşanırdım. şiddetin mazereti affı olmaz
00 Yorumla
+1 yılYol ver hadsiz, egitimsiz manyaga.
00 Yorumla
+1 yılBoşan bence el kaldırmak olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBoşan bunda vuran büyük bi konu olsa neler yapardı
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılHelal olsun. Kesinlikle bosanmalisin
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılÇocuğun babası o yani tabii ki görüşeceksin. Bu gayet normal ve bunun için kimse sana tokat atamaz. Sonuna kadar haklisin
Gizli Üye(30-35)+1 yılTanıdığım birini andırdın
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 424 cevap paylaştı. Nerene attı tokadı :D
02 YorumlaGereksizlik yapmış ama bilemiyorum
00 Yorumla
+1 yılSaçmalamış
00 Yorumla
+1 yılSeni kapının önüne atmadığı için şükür et
00 Yorumla
+1 yılAbla sende geri vursaydın ne taktın be
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 662 cevap paylaştı.
+1 yılDerhal boşan
00 Yorumla
+1 yılYapacak bişey yok. Adamla konusacaksin
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 408 cevap paylaştı.
+1 yılÖzür dilesin
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılKaşınmışsın
016 Yorumla
Soran+1 yılKart teyze sen karışma.
Cevap sahibi+1 yılkart anandır
Soran+1 yılAnnem bile 50 yaşına yeni girdi 23 yaşınsa kızı var. Sen ne karta çıkmış birisin
Cevap sahibi+1 yıldefol git beyin. siz
Soran+1 yılKart teyze görüşürüz.
Cevap sahibi+1 yılka. şar hadi yallah
Soran+1 yılTeyze sende az eski k.. aşar değilsin şimdi
Cevap sahibi+1 yılkaşar olmasan ondan o kocaya gitmezsin.7 kocalı hürmüz olacan bu yaşta.:))))
Soran+1 yılDüşünerek mi konuşuyorsun 😅😅 kaşşa. r olan Allah'ın helal kıldığı gibi evlenmez. Senin Gigi nikahsız herkesin altında inler. Allah'ın Emrine göre bir kadın 11 kereye kadar boşanıp evlenebilir beyinsiz
Cevap sahibi+1 yıltamam sende daha yol var ozaman :))) beynimi senle konuşurken kullanmıyorum eşit olalım diye :))))
Soran+1 yılTeyze ben beynimi çıkardım eşitliği daha fazla sağlamak istedim
Cevap sahibi+1 yılbenden aldığın lafları bana satma. az yaratıcı ol diyecem de olmayan aklın başka şeylere çalıştığı için çok görmüyorum
- +1 yıl
ay koptum ikinizde altta kalmamissiniz😂
Soran+1 yıl@mutlumutlum bir kadına şiddeti gördüğü için hak ettmişşin diyen bir kadına gülmen çok iyi... Umarım başına gelince herkes sana güler.
- +1 yıl
hayir diyaloga guldum... degilse o affedilecek birsey degil
Soran+1 yıl@mutlumutlum sağol
- Aile & Toplum konusunda 535 cevap paylaştı.
+1 yılyok bosanmamalısın
00 Yorumla
+1 yılboşan
00 Yorumla
+1 yılBence alttan al
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHak etmişsin
031 Yorumla
Soran+1 yılNe demek hak ettmişşin kimse bana vuramqz
Cevap sahibi+1 yılKocam varken başka adamlarla gitmem bi yere o yüzden ayağa kaldırmam hiçbir yeri
Soran+1 yıl@benzek1 ben onun gibi yapmam ama.
- +1 yıl
- +1 yıl
Vurması gerekmiyordu adamın ama tabi yaptığı da yanlış
Cevap sahibi+1 yılAdamın açısından bakın hoş değil kadının yaptığı da pek
- +1 yıl
Sonuçta eski kocanla gitmen saçma olmuş
- +1 yıl
@Abdullah67_27 adamla çocukları var tabiki de görülecekler evlendiler diye eski eşiyle arasına Berlin duvarı mı çeksin. Eş ise de anne kendisi. Böyle acil durumda da ne zorunuza gitti?
Cevap sahibi+1 yılBulanmış artık boşanmış tabi başka adam oluyor
Soran+1 yılGörüş sahibi anayasaya göre çocuğu hastaneye götürdüğün zaman babaya haber vermek zorundasın ayrıca bir adama giden yok bu çocuk onun çocuğu. Haberi olmak zorunda.
Soran+1 yıl@Abdullah67_27 niye saçma olsun telefonu açmayan benim eşim gece yarısı bilmediğimiz takside gitmektense evladımın babası olan adama daha çok güvenirim
- +1 yıl
@SudeDwmir22 Tamam şöyle diyim o zaman ben evde çocuğa bakıyorum sen istesin ben seni aradim acmadim eski karımi aradımi onunla hastaneye gittimi öğrendin napardin bana bir söyler misin dürüst ol ama
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
Cevap sahibi+1 yılAşkolar sjdjsjs sosyal deney gibi bişi yapmak istedim
Savunanlar : herkesi canı gönülden sarılıyorum
Abdullah senin gibi sazanlar var mı diye merak ettim sjdnsks sus bence artık- +1 yıl
Sen insanları demicek kadar canım insanlar sana burada üzüldü sen insanların masum duygularını ölçmeye çalışıyorsun kusura bakma ama ben burada sana yavsamadim neyse işine bak
Cevap sahibi+1 yılAbdullah pp niye gitti la senin sjsjsj
Cevap sahibi+1 yılAbdullah psikolojik sorunları olan birisi zaten
Gizli Üye(36-45)+1 yılevet
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım