Üvey kızıma bakmayacağımı eşime söyledim?

Merhaba eşimle ikinci evliliklerimiz benim bir oğlum 14 yaşında onun da bir kızı var 12 yaşında 2 yılı aşkındır evliyiz. İlk etapta hep birlikte kalıyorduk fakat çocuklar anlaşamayınca oğlum anneme gitmek istedi ara ara geldi benim yanıma bu durum beni rahatsız etti tabi. Üvey kızım da sürekli evde bana eziyet etmeye devam etti. Babasının önceki sevgilileri onlarla ne yaptığı yazdığı mesajlar hatta kadınların tırnak şekillerine varana kadar anlattı sus dedikçe anlattı. Bir de beni tehdit etti annemin yanında eğer seni sevmesem sana iftira atarım eve adam alıyor sen yokken baba derim diye sözler bile duydum. Akşamları eşimle bizi yan yana bile oturtmuyor eşim yanıma oturunca ağlıyor sabaha kadar uyumuyor bişey desem babası da kendisi de üveysin diyorlar. Aynı tepkiyi eşimin ailesinden de görünce. Geçen gün artık kızını annene götür yanında kalsın değilse biz ayrılalım dedim. Çocuğun annesi var ama çocğa böyle sorunlu olduğu için bakmak istemiyor yanına almıyor. Bazen vicdan azabı duyuyorum ama o evdeyken asla huzur kalmıyor. Onun yüzünden bir kez eşim bana şiddet bile uyguladı. Ben 12 yıl sonra evlendim bekledim. Başıma gelenlere bakın. Bunları yaşayacağımı bilsem asla bu işin içine girmezdim. Çok pişmanım. Ayrılmayı bile düşünüyorum. Eşim istemiyor boşanmak. Bu olaylar psikolojimi alt üst etti resmen

Üvey kızıma bakmayacağımı eşime söyledim?