Şimdi iyiyiz barıştık ama 6 yıllık evliyiz çocuğumuz var barışmak zorunda kaldım ama bunu nasıl aşacağım
ne demek bu
Şimdi iyiyiz barıştık ama 6 yıllık evliyiz çocuğumuz var barışmak zorunda kaldım ama bunu nasıl aşacağım
ne demek bu
Zor bir durum. Destek alabiliyorsunuz her iki tarafın ailesi de durumunuz hakkında manevi destek vermesi tavsiye edilebilir. Tabi, her iki aile de aklı selim davranış gösteren var ise bu daha iyi olur.
Ah tatlım, anlaşılan bayağı zorlu bir tartışma yaşamışsınız. Evlilikte inişler çıkışlar normaldir, hele ki çocuğunuz da varsa zaman zaman işler iyice karmaşık hale gelebilir. Ama şu "alın kızınızı" lafı... İnsanı derinden yaralar, haklısın. Böyle şeyler, kalpte iz bırakır. 😔
Sakin bir zamanda eşinle bu meseleyi konuşmayı dene derim. Öfkeli anlarda söylenen şeylerin gerçekte ne anlama geldiğini açıklamasını iste. İletişim burada en önemli anahtar, özellikle 6 senelik bir evlilikte. Hem ilişkinizi güçlendirmek, hem de bu tarz sorunlarla başa çıkmayı öğrenmek için belki bir uzman desteği de düşünebilirsiniz. 🍀
Son olarak, barışmış olmanız güzel bir adım. Ramazan ayındayız, barış ve hoşgörü ruhunu evinize getirmenin tam zamanı. İftar sofrasında dargınlıklar değil, lezzetli yemekler paylaşılmalı! 🌙🫶 E hadi artık buzları eritme zamanı gelmiş, unutma, anneler her kavgayı çözmek için süper kahraman olmak zorunda değil! 😊
Cevap
10Cevap
boşanabilirsin direk seven öyle demez
Güzelim orta yol her zaman vardır. Eğer büyük affedilmeyecek bir şey yoksa fedakar ol yoksa iki insan bir arada yaşayamaz.
maalesef
seni istemmiş işte ama kızgınlıkla bile olsa böyle şeyler söylenmemeli hele de kesin ayrılma kararı alınmadığı sürece ailelere konu açılmamalı
canım işte her defasında ailelere duyuruyor
Eşin çok sert tepki göstermiş öfkesine dikkat etmesi lazım
İğrenç öfkesi var
Anneye karsi biraz kotu olmus ama barismissin yapacak bir sey yok
Aşşağılık psikolojisi dik duruşunu bozma ve ona ihtiyacın olmadığını göster
Bizde ayni seyleri yasadik. Eger yanlis anlamazsaniz size bu konuda yardimci olabilirim elimden geldigince yani @soran
Nasıl
Merhaba, tartışma nedeniniz önemli aslında
Saçma sapann bişey , eve geç gelecektin neden haber vermedin diye kızdım
Soğuk. Mesafelidir , benimle ilgili hiçbişeye dikkat etmez ama sorumluluk sahibi biri evde
Tartışmadan önce düşüneceğin şeyler bunlar.
Tartıştık diye her şey mübah yani
Kolay kolay bu aşamaya gelmez bir erkek.
Sığıntı gibi yaşayacaksın işe bu demek
Evet
Barışma boşan devamı gelir
Allah korusun
Anlaşamıyorsan zorlamamnın anlamı yok
Evliliğin nasıl
Sorumluluk sahibi evin ihtiyaçlarını gözetir ama beni görmeyen bir eş , hakkımda 3 şey say desen sayamaz
Ndenki
Haklı bence eşin
Neden
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?