Annem aldattığı için babamla boşandılar sevgilim tartışmada annesi neki kızı ne olsun dedi tartışma konumuz yanına oturmamam?

Annem aldattığı için babamla yıllar önce boşandılar sevgilim ve arkadaşlarıyla otururken küçük bi tartışma yaşadık ve ardından yanına oturmadığım için olay büyüdü arkadaşları gittikten sonra argo konuşarak olayı daha çok büyüttü ve en sonunda annesi neki kızı ne olsun cümlesini kullandı çok tartışma yaşadık geçmişimi kurcaladığı zamanlar oldu ama her gün buluşuyoduk ben evde dursam bile o hadi çay içelim hadi dışarı çıkalım diyerek her gün buluşmamızı sağlıyodu bu kavgadada senin için herkesi sildim annemi bile görmüyorum evime gece gidiyorum senin bırakıp herkes uyumuş oluyo yüzümü görmüyolar gibi şeylerde söyledi ve şiddet uygulama eşiğine kadar geldi seviyorum ama bitirdik onun yüzünden çevremde kız erkek hiçbir karkadaşım kalmadığı için buraya yazıyorum

Annem aldattığı için babamla boşandılar sevgilim tartışmada annesi neki kızı ne olsun dedi tartışma konumuz yanına oturmamam?