Eşimden ayrıldım. Mahkeme kızımı eşime verdi. Ama çocuk onun değil. İtiraz ettim sizce ne olur?

Evliliğim in ilk yılında bir cahillik yaptım. İş arkadaşımdan çocuğum oldu eşim kendi çocuğu olarak bildi. Bir kaç ay sonra aşırı vicdan azabı çektim yemek yiyemedim uyuyamadım ve sonucu ne olursa olsun bunu eşime söyleme kararı verdim. Şiddetli kavgalarımız oldu kızımı alıp evden ayrıldım. Bir süre sonra eşim kendi çocuğu olmasa bile kız ortada kalmasın diye beni affettiğini söyledi. Kızımla beraber geri döndük. Ertesi gün kızımı alıp annesinin evine gitmiş beni ortada bıraktı ve boşanma davası açmış. Mahkeme geçen hafta sonuçlandı kızımın babası mahkemeye gelmedi korkudan kayıp. Eşim geldi mahkemeye ailesiyle. Hakim kızımın velayetini eşime verdi babası olmadığı halde resmi olarak onun nüfusuna göründüğü için. Ve benim kadın olduğum halde nafaka ödememe hükmetti. Nasıl bir yol izlemem lazım kızımı geri almak ve nafaka dan kurtulmak için deli oldum artık çıldırıcam.
Eşimden ayrıldım. Mahkeme kızımı eşime verdi. Ama çocuk onun değil. İtiraz ettim sizce ne olur?