Boşandım eve geldim, kucağımda kızımla. Ailem bana zulmetti. Eski eşime de bir şey diyemedim, çocuğu alır diye. Ne yapmalıyım?

Kizim 6 yasinda. Ailem zulmediyor. Turlu hakaretler. Annem ozellikle. Narsist bir kadin ve hep basrolde olmak istiyor. Manipulasyonlari iyi biliyor 3 erkek kardesim var. 1 ni bosatti, doger abim hic konusmuyor bosattiracak korkusuyla,1 ini hic evlendirmedi. Bosanan abilerimi de ustume salip isgenceler etti, asagilamalar hakaretler. 6 senedir. Ben bu kadinla artik yasamak istemiyorum. Ama mecburen erkek egemen toplumda yasamak zorunda kaliyorum. Benim icin ve kizim icin lutfen dua edermisiniz

Güncellemeler
+1 yıl
hayvanlasan insanlar diye bir kitap var. icerigi farkli alakasi yok, ama bir insan zor da olmaya gorsun, gercekten ailesi bile hayvanlasiyor. Erkek kardesim karsima gecip , s. kişmek mi istiyorsun deme cesaretini gosterebiliyor. Ve gidecek bir yerin olmayinca oturup kaliyorsun.
Güncellemeler
+1 yıl
Evliligi hic dusunmedim, kiz cocuguyla evlenmek , onunla yabanci birini ayni eve sokmak imkansiz benim icin. Evlenmeyi dusunmedigim icin katlanmak zorunda kaldim. Onlarda bunu bildikleri icin ezebildikleri kadar ezdiler. Annem okumus bir kadin, meslegi elit mesleklerden. Cocuklarin hepsi bizler derece yaomis insanlariz, benim meslegim var. Ama kucuk yerde yasiyoruz. maalesef ata erkil bi toplum bu toplum. Dul bi kadina agzinin suyunu akita akita dolasanlar dolu ortalik. Cok mucadele evrdim.
Boşandım eve geldim, kucağımda kızımla. Ailem bana zulmetti. Eski eşime de bir şey diyemedim, çocuğu alır diye. Ne yapmalıyım?