Ailem karşı çıktı oda seni kaçırayım diyor ve bekarım ne yapmalıyım çok seviyorum😔
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılCiddi misin sen yoksa trol müsün, aklın başında mı senin? Diyelim trolsün yine de yazacağım belki senin durumunda olanlar vardır düşüncesiyle.
Ailen karşı çıkmakla sonuna dek haklı, hangi anne, baba ister evladının kendisini ateşe atmasını?
Kendini ateşe atmaya niyetlendiğinin farkında mısın? Adam dul, eşi hayatta değil ve üç çocuğu var, sen çocuk bakmak kolay mı sanıyorsun? Bakabilecek misin o çocuklara, ayrıca neden kendine fazladan sorumluluklar alacaksın ki, yaşı yaşına, medeni hali medeni haline uygun, ailene denk, yanına yakışan, yarınlarına yakışan bir adamı layık görsene kendine.
Canikom adam seni kullanmak istiyor, sevdiği mevdiği yok, çocuklarına bakıcı, eve hizmetçi ve aşçı kendine de karı arıyor, millete de hava atacak, bekar çocuksu z, genç bir kadını kendime karı yaptım, ailesini benim için attı diye, pişman olursun kaçarsın, o adam değil, kaçarsan o evin hizmetçisi, çocukların bakıcısı olacaksın, adamın maddi durumu da iyi değil, genelde kız kaçıranların maddi durumları iyi olmuyor, ayrıca maddi durumu iyi olsa bile ne diye kaçacaksın ki, onlarca sorumluluğu yük yapacaksın kendine. Hep sen vereceksin, o hiçbir şey vermeyecek, hep senden gidecek ondan bir şey gitmeyecek, halbuki ilişkilerde alma verme dengesi önemlidir, bu adam hep alacak vermeyecek, sen kaçarsan buna senden seni alacak, sana değer vermeyecek ve sana hiçbir şey vermeyecek. Sakın ola ki kaçma, engelle onu, iletişimini kes, kendine bayağı kişileri layık görme, sen çok değerlisin, kendi kadrini kıymetini bil02 Yorumla
Soran+1 yılAbla trol değilim yemin ederim ki ama çok seviyorum ben bunları biliyorum çok iyi ama kalbime söz geçiremiyorumm
- +1 yıl
Canım benim kalbine söz geçireceksin, hayatının içine edecek farkında mısın sen? Mahvolacak hayatın, o kendine hizmetçi arıyor, seni sevdiği falan yok, bile bile ateşe atma kendini, yazık değil mi sana, yazık değil mi gençliğine? Sana emek veren ailene bunu yapma, annen ve baban senin mutlu olmanı ister, kimsenin elinde oyuncak etme kendini.
Şimdi sevdiğini sanıyorsun, ona kaçarsan, onunla olursan başını taştan taşa vurursun, kahrolursun, bir terapiste git, terapi al, at onu kalbinden at yoksa sen mahvolursun, öyle gençsin ki, yine seversin dosdoğru bir insanı seversin, sonra da dersin ki kendine "iyi ki kendimi kurtarmışım bu adamdan yoksa yazık ederdim kendime"diye.
Seni düşünen bir ailen var, sen yalnız değilsin, kalitesiz, yalancı kişilere layık görme kendini
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılAile ile ilişkiler karmaşık olabilir ve böyle bir durumda dikkatli bir düşünce ve iletişim gerekebilir. İşte aile karşıtlığıyla başa çıkmak için adımlar:
1. Duygusal Dengeyi Koruyun: Ailenizin karşı çıkması zorlayıcı olabilir, ancak duygusal dengeyi korumak önemlidir. Sakin ve saygılı bir şekilde tepki vermek, durumu daha iyi yönetmenize yardımcı olabilir.
2. Dinlemeye Hazır Olun: Ailenizin neden endişeli olduğunu anlamak için onları dinlemeye çalışın. Belki de onların kaygılarına karşılık vermek için bazı açıklamalar yapabilirsiniz.
3. Partnerinizle İletişimde Kalın: Partnerinizle bu durumu açıkça konuşun. Birlikte aile karşıtlığına nasıl yanıt vereceğinizi ve ilişkinizi nasıl güçlendirebileceğinizi planlayın.
4. Aile İle İletişim Kurun: Ailenize karşı anlayışlı ve saygılı bir şekilde açık iletişim kurmaya çalışın. Endişelerini ve duygularını ifade etmelerine izin verin.
5. Ortak Bir Gelecek Planlayın: Partnerinizle birlikte geleceğinizi nasıl planladığınızı ve çocukların refahını nasıl sağlayacağınızı düşünün. Bu, ailenizin güvende hissetmelerine yardımcı olabilir.
6. Zaman ve Sabır: Ailenizin görüşünü değiştirmesi zaman alabilir. Sabırlı olun ve sürecin doğal bir şekilde ilerlemesine izin verin.
7. Danışmanlık Alın: Eğer aile karşıtlığı ciddi bir sorun haline geliyorsa, bir ilişki danışmanına veya aile terapistine danışmayı düşünebilirsiniz. Profesyonel yardım, iletişim ve çözüm bulmada yardımcı olabilir.
Sonuç olarak, bu tür durumlar karmaşık olabilir, ancak açık iletişim, anlayış ve sabır genellikle sorunların üstesinden gelmek için yardımcı olur. Ailenizle ve partnerinizle dürüst ve saygılı bir iletişim sürdürmek önemlidir ve her iki tarafın da duygusal ihtiyaçlarına dikkat etmek önemlidir.
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılİlk olarak evlendiğin zaman 3 çocuğa annelik yapabilir misin?
Birde ileride kendi çocuğun olduğunda kendi çocuğun ve üvey çocukların arasında asla ayrımcılık yapmam diyorsan ve konuştuğun kişi ile anlaşıyorsan olabilir. Ama asla ailelerin rızası olmadan bir evlilik yapma çünkü o evlilik hayırla yürümüyor…00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılMerhaba, 3 cocuklu birisinin sprumluluk sahibi oldugunu düşünmüyorum. Sebebi eger sorumluluk sahibi olsaydi sana seni kariçayim demezdi. Öncelikle ailenle tanışırdı, medeni bir şekilde , sonra çocuklariyla konuşurdu, onlari ikna etmeye çalişirdi. Çocuklar annesiz, bir anne sevgisine ihtoyaci var 3. çocuk ve semi kabul edeceklerini nereden biliyorsun? Yarin birgün o çocuklarin saçinin teline zarar gelse herkes senden bilir. Dogru ve mantikli bir insan olsaydı seni kaçirmak ostiyorum demezdi , önce kendi çocuklarinin fikrini dusuncelerini alir, onlari dusunurdu , en son seni dusunurdu. Ayrica esinden neden ayrilmiş? Hic dusunmuyormusun bu adam kimdir nedir? Neden ayrilmiş çocuklarin durumu nasil? Çocuklarini düşünmeyen seni düşünmez kizim , medeni , dogru bir insan oldugunu dusunmuyorum, kaçacaksan ailen seni tamamen hayatindan siler, ve babanin basini öne egdirirsin ileride gidecek evinde bulamazsin.
02 Yorumla
Soran+1 yılAbla ailem kabul etmiyor ondan kaçırayım diyor zaten hatta tanışalım dedi ailenle onlar istemiyor ne yapmalıyım bu durumda
Cevap sahibi+1 yılBende sana onu diyorum ailen istemiyorsa eğer ilk önce anneni odaya cek durumu anlat deki bu adam dul , 3 çocugu var, biz birbirimizi seviyoruz, babami ikna et, cocuklariyla akşa, yemegine gelsinler tanişalim. Sadece sohbet edelim o bizim ailemizi tanisim bizde onunlari taniyalim tanistiktan sonra kabul etmezse bende tamamen uzak dururum bitiririm konuyu demelisin annnee boyle anlat annende gece uyumadan babanla konuşsun , ayrıca yine kabul etmezlerse bitir, ayril adamdan kaçmakla bir şey elde edemezsin, ailen kabul etmese bile kacmamalisin , ayrica adamin e devletimdem sicil kaydina, borclari var mi yokmu , ve üzerinde kaç hat var onceden kac kez evlenmis kac cocugu var kimlikte soyledikleriyle sana anlattiklari dogrumu bunlari teyit et.
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
16
Cevap
27Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
u +1 yılBence ailen senin iyiliğini istiyor. Yani bekar birisin sonuçta karşındaki insan ise evli ve üstelik 3 çocuğu var bence o ilişkiden hayır gelmez. Kendi dengin ile birlikte ol yani bekar biri ile derim. 3 çocukluk biri ile kimse evlenmeni istemez. Bence ileride çok sorun olur o yüzden bekar biri ile olman daha mantıklı.
01 Yorumla
Soran+1 yılYa doğru söylüyorsunuz bu konuda annem ağla ağla hal oldu ama bende çok üzgünüm seviyorum adamı nasıl olacak bilmiyorum üstelik ilk aşkımdı...
- Aşk İlişkileri konusunda 608 cevap paylaştı.
+1 yılTek cocuk olsa hadi tamam ama herifin 3 cocugu var 😅 allah göstermesin kinamak istemem basima gelmesin 🥺 maddi durumu iyi mi? Senin cocugun yok anladigim kadariyla sende cocuk istersin1-2. bu cocuklarina esit davranabilecek mi? Maddi yönde yetebilecek mi o acidan bakmaniz lazim bence
00 Yorumla Sakın kendine bunu yapma bak sakın o kadar pişman olursun ki. Seviyorum , katlanırım dersin ama umduğun gibi biri çıkmazsa katlanamazsın ömrün çürür gençliğin heba olur. Aynı şekilde annem de 18 yaşında bekarken babama kaçmış 3 çocuklu babama hayatı berbat geçmiş 15 senedir ayrılar ama 20 sene ömrünü de çürütmüş. Yapma kendine bunu
02 Yorumla
Soran+1 yılof of çok canım yanıyor onsuz olmuyor bittim ben tükendim bazen nefes bile almazsın yaaa aynı o şekilde oluyorum ne yapacağım akıl verir mısın
+1 yılÖncelikle yaşlar kaç ve neden boşanmış böyle bir olaya gireceksen boşandığı kişiylede bir sohbet etmek gerek çünkü herkes ilk başta iyidir ve sakladığı kilitli bir odası vardır umarım o odaya girmeden önce bir o kilidi açıp bakarsın içeriye yoksa ne olduğunu bilmezsen çok pişman olursun
05 Yorumla
Soran+1 yılBen 19 o 30 yaşında herşeyi anlattı bana ben çok seviyorummm ailem kesinlikle onaylamıyorrr ne yapmalıyım
- +1 yıl
Kesinlikle arada çok yaş farkı var yok yaş aşka engel değilmiş falan deme dediğim gibi her ağızdan çıkan şeyede inanma insan denen varlık basit gibi gözüksede altından neler neler çıkıyor bir bilsen sana tavsiyem hayatı birszdaha akışına bırakmak ve o adamla ilişkini kesmen kendi ayakların üzerinde dur hayatınıda mahvetmr yaşın daha çok genç sakın diyorum bak öyle bir hataya düşme insanlar gerçek yüzünü göstermez hiçbirzaman ne anlatırsa anlatsın ilk başta herkes iyidir zaten lütfen uyarımı dikkate al arada 11 yaş var 11 yıllık tecrübe o yüzden aynı olamazsınız kafanız bir olması imkansız manipüle edilme sakın erkekler böyledir ilk alır seni uçurur sonra ordan yere bırakır
- +1 yıl
Heleki aklı başında bir insan olsaydı zaten kaçırayım demek yerine ailene yakınlaşmaya çalışırdıki ailene asla kızma bu konuda sonun o müge anlı programlarındaki çıkmış otizimli varlıklar gibi olur benden demesi aklını başına topla erkekmi yok sanıyorsun sırf karşına çıktı sana biraz ilgi verdi seni anlamış gibi yaptı diye
Soran+1 yılÖnce çok ısrar etti ailemle görüşmek için Fakat ailem kabul etmiyor hatta daha tanımadan küfür ettiler adama baktı işler olumsuz oda üzülme seni kaçırayım dedi ailem daha tanımadan bunları yaptı ne yapmalıyım bu konuda?
- +1 yıl
Kızım bak yapma manyakmisin sen hangi akla uyuyor bu ilişki gerçekten yani hayatın daha yeni başlamış sen hayatının nerdeyse ortalarına gelmiş bir adama bunları düşünüyorsun biraz aç kendini hayat senin kafanda dönen düşünceler kadar basit değil
+1 yılEvlenirsen sonrasında çok ağlarsın. Pişman olur hâlinden sürekli şikayet edersin. Sakın aptallık etme. Kendine gel. Eğer ailenin sözünü dinlemezsen perişan olursun.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılAh ah hayatının hatasını yapacaksın o zaman ailem haklıymış diyeceksin de iş işten geçecek. Ne diyeyim yaşa ve gör.
02 Yorumla
Soran+1 yılPeki ailem benim bittiğimi göre göre nasıl karşı çıkar günden güne eriyorum sürekli ağlıyorum krizler geçiriyorum
- +1 yıl
Aileni sakın karşına alma. Daha çok küçüksün çok toysun. Yarın öbür gün aileni çiğneyip bu adamla evlendiğinde ve sana zamanla kötü davranmaya başladığında dövmeye başladığında geri dönecek bir ailen olmayabilir. Çaresiz olacaksın yardım edecek kimsen olmayacak ve katlanmak zorunda kalacaksın.
+1 yılSaçmala ya sevince beyninizi kiraya mı veriyorsunuz ailen gayette haklı
16 Yorumla
Soran+1 yılO benim İlk aşkım ölsem de unutamam onu 😔😔😔😔
- +1 yıl
Öff geç bunları -adam üç çocuk yapmış. Çocukları ile ilgileneceğine aklı fikri uçkurda git şurdan. Nerde mal tip var bulun
- +1 yıl
4 yıldır beraberiz yazmışsın adam 26 yaşındayken 15 yaşındaki kıza göz koymuş oluyor adam pedofili birde cidden sende gram akıl yok😒
Soran+1 yılNasıl unutacağım onu söyle
- +1 yıl
Zamanla acını yaşa
Soran+1 yıl😔😔😔😔 Allah'a yalvarıyorum aklımdan çıkmıyor nasıl bir imtihan buu
+1 yılDul ve 3 çocuklu biriyle hmm başarılı yoldasın kanka yo sıkıntı yok aslında ailen neden karşı ciktiki Cook sacma
00 Yorumla
+1 yılSevgi evet farkli ama bir tane olsa sorun olmaz uc cokbya haklilar da boş ver bekar biri illaki cikar evlilikde acele etme
00 Yorumla
+1 yılAklını peynir ekmek bir duble rakı ilemi yedin
02 Yorumla
Soran+1 yılSeviyorum ne yapacağım
- +1 yıl
Rakı icenlerin kafası iyi çalışır
Çocuklara dadılıkmı yoksa adama kadınlıkmı yapacaksın? Seni kullanıyor uzak dur.
10 YorumlaAileni dinle bence pişman olursun sonra bak
10 YorumlaAileni dinle. Bunun hata olduğunu anladığında ortada kalırsın bi başına
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılSeni kaçırayım diyorsa, aileni dinle adamlada muhattabı kes.
10 Yorumla
+1 yıladam seni çocuklarına bakıcı olarak alcak aklın varsa uzaklaş 3çocuklu adamla evlenilir mi ya
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı. Sadece tek bilmen gereken şey böyle bir şey yaparsan tüm hayatının rezil olacağı.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılUmarım hatayı yapmazsınız kuzenim bunu yaptı ve çok pişman olduğunu duyuyorum aynı durum aynı yaşlar hayatı zindan olmuş umarım sin olmaz
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 29,2b cevap paylaştı.
+1 yılseviyorumla hayat geçmiyor. hiç beyin yok sende
08 Yorumla
Soran+1 yılNasıl unuturum unutamam çok seviyorum nefes alamıyorum
- +1 yıl
kafanı kullanarak. 3 cocuklu adamla evlilik kolay olmaz. bugün unutamıyorum dersin yarında boşanmaya kalkarsın
Soran+1 yılÇok üzülüyorumm yemin ederim kafayı yiyeceğim artık ilk aşkımdı benim 😔😔😔😔
- +1 yıl
baştan gidip aşık oluyorosunuz sizde. neyin ne oldugunu bilin önce. niye boşanmış dicem kesin eşi sucludur. 3 cocuk üstelik. kim bakıcak eski eşiyle görüşcek
Soran+1 yılEvet eşini suçladı ama bana Seni asla bırakmam diyor ve ailem asla kabul etmiyor ikilemde kaldım
- +1 yıl
bulmuş bekar kız tabi bırakmaz ayrıca yaşlarını gmördüm aşağıda cidden sen ergenlik kafasındasın. 19 nedir ya adam bulmuş 19 yaşında çıtır genc enayi bırakmam der tabi iyice kafayı yemişsiniz
adam bekar olsa anlicam
Soran+1 yıl4 yıldır beraberiz of of nasıl olacak Allah aşkına nasıl bittim ben tükendim
- +1 yıl
26 yaşında dul adam 15 yaşındaki kizlarla mi sevgili oluyor? Sübyancı adamla nasıl sevgili oluyorsun? Ergenlerin aşkından ölüyorum saçmalıkları da bitmiyor.
Gizli Üye(25-29)+1 yılKızım manyakmisin çok pişman olursun bak valla çok başını taşlara vurursun aileni dinle
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAllah kurtarsın inşallah hata yapmadan aklın başına gelir
00 Yorumla
+1 yılDuygularına yenik dusme, senin için en iyisi neyse onu yap. Adam sana layikli biriyse seni hak ediyorsa kaç
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKucuk şehirde falan mı yasiyorsun hiç mi okula gitmedin hiç mi hayalin hedefin yok evlilik dışında yapılacak onca şey varken ailenin onaylamadığı bi adama mi kaçmak istiyorsun yavrum kusura bakma ama sen s*lak misin
00 YorumlaMk dünyada erkeklerin soyu mu tükendi seviyormuş sg
04 Yorumla
Soran+1 yıl😔😔😔😔 Allah'a yalvarıyorum aklımdan çıkmıyor nasıl unutacağım
Soran+1 yıl9 yaş var
Soran+1 yılTabi
+1 yıl2 ay sonra dul ve 3 cocuklu bey tarafindan aldatıldım nafakayi nasıl alırım 1 de benden yaptı.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılhayatının hatasını yaparsın
012 Yorumla
Soran+1 yılNiye bunun sebebini örnekler ile söyler mısın lütfen
- +1 yıl
sen nasıl bir hayat yaşayacağını ömgörüyosun?
Soran+1 yılYa mutlu olacağımı düşünüyorum onunla çünkü hiç beni üzmedi bu zamana kadar hep iyiliğimi istedi
- +1 yıl
yapma canım benim bak bir gün işler ters gider. aha kapı orada der sana. hayatın kararır yapma
Soran+1 yıl😔😔😔 keşke vazgeçebilsem keşke Allah'a dua ediyorum ama olmuyor ailem katiyen karşı bu duruma hatta bulup yaparız gerekeni diye beni tehdit ediyorlar
- +1 yıl
ailen tehdit ediyo ben sana olacaklardan bahsediyorum. kendine yapacağın en büyük kötülük olur
Soran+1 yılPeki konuşmadan duramıyorum bile Allah aşkına nasıl unutacağım ailem benim bittiğimi göre göre nasıl karşı çıkar ki
- +1 yıl
sen kaç yaşındasın
Soran+1 yıl19 yaşındayım o 30
- +1 yıl
offffff offff yapma canım benşm yapma lütfen yapma bak yapmaaaağğğğğğ
Soran+1 yılGünden güne eriyorum bitiyorum sesini onu görmeden nasıl yaşayacağım nasıl Allah aşkına zaten bitiyorum beni ailem bitirdi zaten bittim tek tutunacak dalım oydu o
- +1 yıl
daha çok gençsin karşına öyle insanlar çıkacak ki şaşıracaksın. ama emin ol o dediğini yaparsan tüm hayatını zindana çevirirsin dinle beni
+1 yılSen bilirsin sonuçlara katlancaksan git
012 Yorumla
Soran+1 yılKatlanabilirim fakat ailem kesinlikle onaylamıyor ne yapacağım gerçekten bilmiyorum Allah'ını seviyorsan akıl ver
- +1 yıl
Ona gidersen aileni yok sayacan...
Aileni dşnlersen onu unutacan her yerden engellicen
Soran+1 yılAilemi dinlersem onu bir daha asla Göremeyeceğim ve o benim İlk aşkımdı gerçekten onu sevdim ilk defa ne yapmalıyım
- +1 yıl
Ailen senin için.. her şey bak iyi düşün
Soran+1 yılDüşünüyorum fakat düşündükçe kafayı yiyorum kaçarsam ailem beni rededecekmis ve adamı bulurlarmış falan?
- +1 yıl
En iyisi bırak sevdamı kalbine gom...
Bekar ve anlayışlı biriyle evlen 🌹
Soran+1 yılAklımdaki ile yaşayacağım yani bu nasıl bir sınavdır nasıl ailem benim bittiğimi göre göre nasıl karşı çıkar ki anlam veremiyorum
- +1 yıl
İlerde çoçupun olursa anlarsın... şu an sadece kalbini düşğnuyorsun aklınla değil ööm
Soran+1 yılBenim çocuğum severse karşı çıkmam yarın başkasıyla evlendiğimde o aklımdaki ve kalbimdeki adam kalacak çünkü aynısını yaşayacağım sonuçta
- +1 yıl
Doğru ama bence sen aileni dinle...
Soran+1 yılAilemi dinlersem onu kaybedeceğim
- +1 yıl
Kaybet ondan daha iyisini bulursun ğzğel ve gençsin 🌹
- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılEvet kaç kaç geç bile kalmışsın
01 Yorumla
Soran+1 yılNe yapacağım gerçekten bilmiyorum nasıl unutacağım Allah aşkına akıl ver
- Aşk İlişkileri konusunda 13,8b cevap paylaştı.
+1 yılHayatının hatasını yaparsın
01 Yorumla
Soran+1 yılNeden açıklar mısın lütfen
- Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.
+1 yıldoğru olanı ailen yapmış
00 Yorumla
+1 yılGizliden svşmye devam
00 YorumlaAklını başına al saçmalama
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKendini yakmak istiyorsan git ona...
18 Yorumla
Soran+1 yılNeden açıklar mısınız
Cevap sahibi+1 yıl3 çocuğa bakican mı
Soran+1 yılAnnesinde kalıyor çocuklar
Cevap sahibi+1 yılÖyle ya da böyle o çocuklardan banada sorumlu ileri de her zaman sorun olacak diyeceğim ama dinlemiceksin... İleriki zamanlarda bu dediğimi anlarsın
Soran+1 yılBiraz anlatır mısınız ne GİBİ sorunlar olur lütfen
Cevap sahibi+1 yılAnlarsın ileri ki zaman da
Soran+1 yılLütfen söyle Allah aşkına
- +1 yıl
Evlenınce o çocukları getircek sana bak dicen sende kaçtığın için mecbur bakıcan çünkü aileni silip kaçmışsın geri dönüşü yok biraz beyin adam zaten sübyancı
Gizli Üye(18-24)+1 yılbunu yapma kendine
00 Yorumlaamac ne?
04 Yorumla
Soran+1 yılEvlenmek istiyor
Soran+1 yılEvet mümkün o istiyor zaten evlenmeyi seni kaçırayım diyor sensiz yapamam diyor bende aynı şekilde of
Aşk İlişkileri konusunda 6,7b cevap paylaştı. neden o
07 Yorumla
Soran+1 yıl4 yıldır beraberdik çok seviyorum ne yapacağım gerçekten acı çekiyorum
Soran+1 yılCinsellik olmadı acı çekmemin sebebi ailemin karşı çıkması imkansız bizimki
Uzak dur bence
012 Yorumla
Soran+1 yılAcı çekiyorum nasıl yapacağım
Soran+1 yılNİYE derde girecek ki başımm söyler misin
Soran+1 yılne gibi zaten çocuklar annesinde kalıyor
Soran+1 yılKaçıp gitsem onu bulacaklarmış tehdit ediyorlar beni
Soran+1 yılAilem annem ve babam hatta savcılığa verip onu bulup yaparız gerekeni diyorlar
Soran+1 yılUnutamam ki
+1 yılYanlış yoldasın bu heves elbet geçer
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlmaz
01 Yorumla
Soran+1 yılNeden
Gizli Üye(25-29)+1 yılGit oku sonra ortada kalırsın
00 YorumlaYa mal mısın aq ya
12 Yorumla
Soran+1 yılSen sevmek ne bilir misin ki
- Aşk İlişkileri konusunda 20,3b cevap paylaştı.
+1 yılAilen haklı.
10 Yorumla
+1 yılevlen seviyorsan
01 Yorumla
Soran+1 yılSeviyorum ama ailem karşı
Wah wah wah
00 Yorumla
Devamını Gör(28)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Dul ve 3 çocuklu biri ile beraberdim, ailem karşı çıktı. Ne yapmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler