Hamileyken boşanma sürecinde ailem beni reddetti, gidecek yerim yokken ne yapabilirim?

eşimden şiddet ve kötü davranışlar gördüm sevgim saygım kalmadı. Uyuşturucu, alkol ne derseniz var. Zaten ailemin isteği olmadan evlenmiştim 7 aylık süreçten sonra ailemin yanına dönmeye karar verdim ve gittim, boşanma davası için ücretsiz avukat talep ettim ve ailemin yanındayken hamile olduğumu öğrendim ailem istemediler, aldırmamı istediler ben de böyle bir şeye cesaret edemedim zaten bir kere böyle bir deneyişim olsa da başarısız oldu şu an ailem beni istemiyorlar tamamen yalnız kaldım mecburiyetten eşimin yanına döndüm 3 aylık hamileyim destek istiyorum ailemden ama bana sırtlarını döndüler gidecek yerim yok çalışmıyorum manevi olarak da maddi olarak da zor durumdayım yine de çalışıp kendi ayaklarımın üzerinde durmaya çalışacağım. Para biriktirip ayrı eve çıkmak istiyorum ve boşanma davası da açtım şu anda eşim alkolik babası ve akıl hastası annesi olan bir evde yaşatıyor beni maddi manevi çok kötü durumdalar. Bu hayattan kurtulmak istiyorum.
Hamileyken boşanma sürecinde ailem beni reddetti, gidecek yerim yokken ne yapabilirim?