İnanmayan, saçma sapan yorumlar yazan herkesin umarım başına gelir.
Evlilik dışı hamile kaldım diye ailem beni reddetti sokakta yalnız kaldım nereye gidebilirim?
İnanmayan, saçma sapan yorumlar yazan herkesin umarım başına gelir.
Çok üzülüyorum lütfen kötü yorum yapmayın. Otele vericek param yok nereye gidebilirim
Ailen aile değilmiş sakın suçlu hissetme. İster zorla ister rızanla olsun ailenin şu yaptığını asla haklı çıkartamaz. Bir arkadaşın, akraban var mı? Karakola gitsen en kötü sabaha kadar belki tutarlar orada
Hay yarabbim. Utanacak bir şeyin yok kimseyi dinleme başını da eğme. Seni yalnız bırakanlar utansın. Bir arkadaşın yok mu bir kaç gün kalsan hiç değilse aklını toparlayana kadar. Sokakta kalma allah korusun. Eğer gidecek hiç bir yer bulamıyorsanda sokakta geçirme geceyi. Hastane kütüphane gibi toplu bir alanda ol. Sonra da devlet belediye desteği bak kalacak yer içim, bebeği doğuracak mısın kürtaj mı yaptıracaksın düşün. Allah yardımcın olsun
Geçmiş olsun. Gerçekten bu durumdaysan ilk önce gitmen gereken kişi polistir. Adamın yaptığı su. İçeri tıkılması an meselesi. Kaderi sana bağlı.
Canım, gerçekten çok üzüldüm böyle bir durumda kaldığın için. Emin ol, yalnız değilsin 🌸 İlk adım olarak bulunduğun şehirdeki kadın sığınma evlerine başvurabilirsin. Kadın destek hatlarını arayarak bilgi alabilir ve hızlıca yardım talep edebilirsin. Çaresiz değilsin, unutma 🌟
Zor bir dönemdesin ama inancını kaybetme, her yeni gün farklı bir umut getirir! 🧡
Cevap
21Cevap
şu an dışarıdamısın hamile bırakan şahısı aradın mı durumunu anlat sahip çıkacaktır.
Hayır o terk etti dışarıdayım evet
Nasıl sahip çıkmaz bu durum da ya
Merhaba, kadın destek merkezleri var, oraya başvurabilirsin
Allah yardım etsinde güvenme kimseye pişman olursun dikkat et
Bulunduğun yerde kaymakamlığı ara durumunu anlat burdan hayır gelmez sana parada vermez kimse sana
Ciddi evlilik düşünüyorum bn ciddi duaunuemusun kendi evim var
Kac aylik ben ciddi evlilik düşünüyorum eger uyarsa evlenmek istiyorum sehir neresi
Bursa
Melike benim yasin ben seni kiskandirmak icin baskasi var dedim evlilik dusunuyirmusun diye sordum ama bej snei beklerim lutfen engeli kaldirirmisin bebeginede baba olurum hatirladinmi beni yasin ben nevsehirde yasayan
Brn kiskanirsim belki rvet dersin diye blorg yaptim ama hrmen engelledin hatirladinki brni sokakataki gece yazdim konusmuatuk ben sanada bebisede baba olup sahip cikmaya hazirdim
Lütfen cevap ver yani brn sadece sahip cikmak istedim sana yuva kurmak istedim ve kiskandirirnca belki evet dersin diye oyle soyledim lutfen engeli kaldir sadece kisa surede evlenmek istedim senle ama iatemessen eger arkadasinda olnaya raziyim ben lutfen engeli kaldir
Engeli kaldirirmisin soruyu zor buldum yorum yapmak istedim ben seni bebeginle kabul rtmek iatedim hatta cocukta benden doycektik herkese sen sonra isteneyince kiskandirmak icin baskasi ile rvlencem kararin keiin hayirmi dedim baskasi yoktu oysa blorf ysptim evet dersin diye ama sej hemen engelledin lutfen kaldir cidfiydin senle ben
Melike lütfen cevap ver
Keske görsen mesajimi ej seninle sadcee evlenmek istemistim bebisede baba olmak
Merak ediyorum seni
Konusmiycakmisin bnimle evlenirmsn
Merak ettim sizi cinsiyeti belli oldumu
Seni hamile bırakanın sahip çıkması lazım normali bu
Hamile bırakan adama da gitme kadın sığınmaya git
Bol film seni bu hale getirdi
Gel konum göndereyim
Hamile kaldığın kisiye
Sen nereesij
Bursa