Güncellemeler
+1 yıl
Hepinize çok teşekkür ederim Allaha emanet olun
4 aylık evliyim eşim boşanmak istiyor evi terk etti tek başınayım kimsem yok bi ailem olmadığı için ailem olsun çok istedim sürekli Ağlıyorum ne yapacağımı bilmiyorum her türlü hakaretine şiddetine sustum canım çok yanıyor ne yapmalıyım bilmiyorum sadece dua ediyorum evde yanlızım korkuyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Ailene ne oldu? Kardeşler? Teyze, hala, dayı, amca?
Hiç kimsem yok babam da annemde terk edip gitti kimse sahip çıkmadı akrabalardan kendi kendime hayat mücadelesi verdim
Öalılıyormusun?
Gerçekten hiç durmadan ağlıyıp dua ediyorum 8 kilo verdim bi ceset gibiyim
Tahsil ve meslek var mı?
Lise mezunuyum açıktan üniversite okuyorum yönetici adistanıyım
Maaşın varmış en azından
4 ayda adama neyi veremedin de adam evi terk etti
Dört ayda sıkılmak nedir, cicim ayları sayılır daha. Calisiyormusun işin gücün var mı?
Evet çok şükür çalışıyorum
Aglayip kendini yipratma, kendini işine ver, kimseye ihtiyacın yok, kendi ayaklarının üzerinde dur. Böyle zamanlarda insan birini arar destek ister ama maalesef ne yaparsan yap yalnız kalırsın. Dost gibi görünenler de sinsice senden faydalanmaya çalışır. Yaşadım biliyorum tek başına güçlüsün kimseye minnet etme, kadınlar böyle durumlarda erkeklerden daha güçlü durabiliyorlar hayata karşı,
Çok yordu hayat beni
Hangimiz yormadiki
Tabiki herkesin çektiği kendine bunu biliyorum ama gerçekten beterin beteri tam olarak benim hep umut edip bekledim sabrettim sanırım artık yapmam gereken tek şey bar
Bir çılgınlık yapma, bu hayatın sonu değil, böyle böyle pisiyoruz hayatta, sakin ol mutlaka bir çıkar yol vardir
Ben de aynı sekilde 4. Ayda terkedildim ailesi yüzünden tartısmıstık. Sonra ikna ettm barıstık. Sonra ne oldu eninde sonunda bu adam boşadı beni
Üzüldüm ben sürekli ağlıyorum
Ben ne çektim neler çektim
Nasıl atlattın ben dayanamıyorum kendimi toplayamıyorum
Atlatamadım
Bende atlatabileceğimi düşünmüyorum yolun sonuna geldiğimi düşünüyorum yanlızlık kümsesizlik çok zor
Pisliğe bak. Bekarlığı özlemişmiş. Boşan bak hayatına
Benim ailem olmadı önce babam sonra annem bırakıp gitti ailem olmadığını biliyor ailem olmasını me kadar istediğimide bana bunu neden yaptı
Çünkü vicdanı yok.
Üzülme.. ayrıl bi yol olmaz
Ayrıl, bekarlığı özlediyse niye evleniyormuş?
Bilmiyorum o kadar büyük sözler vererek evlendiki ne yapacağımı bilmiyorum
Yol ver gitsin, sen önüne odaklan ve yeni bir hayat kur. Kendisi zaten çok pişman olacak, hem ne demişler tilkinin dönüp dolaşıp geleceği yer kürkçü dükkanıdır.
bosan ve yeni hayat kur
Boşan bırak onu gel yanıma aile olalım
Noldu ki konuşalım istersen
Hiç bişey yapmadım şu an nerde bilmiyorum 25 gün oldu evden gideli
Panik yapma konuşalım istek attım
Mesaj atamıyorum Xperim yetmiyor
Neden istiyor
Sıkılmış eski bekar hayatını özlemiş
Bu ne rahatlık ya canı sıkılmıs
Ne sebepten peki