Esimin ailesi evliligimizi mahvediyor, fitneci kayinvalidemle nasil basa cikabilirim, bosanmayalim diye ne yapmaliyim?

Kayınvalidemlerle evlendiğimden beri hep bir sorun yaşıyorum. Ya kızları ben başka yere geçmek istemememe rağmen gidip aramın hiç iyi olmadığı kişilere yengem iş değişikliği yapmak istiyo memlekete gelmek istiyo diye konuşuyo beni küçük düşürüyo. Ya diğer oğulları kaynanamın yanında defalarca eşimi pavyona çağırıyo pavyondan da video yolluyo (şakaymış) ya evlerine sürekli gittiğimizde kumar oynuyo bunlada yetinmeyip yenge sen şanslısın bas abi sen şanslısın bas diip duruyo. Ya annesi gidiyom hoş geldin demiyo yüzüme bakmıyo. Ya eşime bu çocuk yapmıyo seni boşayacakmış öyle demiş diyo kaynanam hep fitne fesat. Onlara gidiyom eşimle kavga ediyoz. Gitmiyom gene kavga ediyoz. Geçen bayağı eşimle kötü olduk. Abisi de boşanma aşamasında bizde o hale geliyoduk. Annesini aradım. Ne istiyosunuz bizden dedim. Gelsek sorun gelmesek sorun hep fitneliyosunuz dedim. Yaşanan herşeyi normalleştirdi. Sen bize bi uyum sağlamayı düşünmedin. Gezmeye gittiz karışmadım evize bişey aldız karışmadım ne kaynanalık etmişim bu olanlarda normal dedi. Bende iyilik ne yaptınız peki. Düğünümüzü biz yaptık evimizi biz kurduk. Bir haftasonumuz var onuda evimizde geçiremedik her haftasonu size çağırdınız. Biz sizin yüzünüzden aile olamıyoruz dedim. Ben oğluma demişim ondan bana gelin olmaz sana karı olur mu bilemem. Sen onursuz bir insansın. Uyumsuzsun vs dedi. Üstte o hakaret etti. Bende diğer gelini ayırıyosunuz ama ben sizi Allah a havale ediyorum yaşadığınız her şeyde aklınıza geleyim ve diin yani biz bu gelinin ahını aldık diin dedim. Nereye düştüm anlamıyorum ki eşimi çok seviyorum normalde ama sürekli ailesi yüzünden problemlerimiz bitmiyo boşanma aşamasına geliyoruz.

Esimin ailesi evliligimizi mahvediyor, fitneci kayinvalidemle nasil basa cikabilirim, bosanmayalim diye ne yapmaliyim?