Ay ağlaya ağlaya yazıyorum buraya. O kada rbüyük bir rezillik içindeyim ki arkadaşlar artık kaldıramıyorum. 25 yaşında iki yıllık evliyim. Eşimin ailesi çok kalabalık hepsi dıaşrıya karşı birbrileirni inanılmaz tutarlar. İçlerinden biri çook yanlış bir şey yapsad aonu haklı görürler eşimin bir ablası bana çok büyük kötülükler yaptı bir sene sustum en son kadın çok daha ileriye gitmeye başladı iftiralar vs vs atmaya başladı ve ben hepsinde ehiç bişey dememdim aileme saygısızlık yaptığında patladım kavga çıktı. Şimdi herkes onu tutuyor. bir senedir konuşmuyoruz. Hala uzaktan ordan burdan laf sokmaya çalışıyor arkamdan konuşuyor. Her yerden engelledim şimdi hamileyim bu seferde bana iyi davranmaya çalışıyor çıldırıcam o bana iyi davrandıkça öğüresim geliyo bizi bir araya getirmeye çalışıyorlar bugün iftarda bir araya gelicez gitmek istemiyorum davet ettiler çıldırıcam ya nefret ediyorum. eşimin anneside bu kızının aynısı bana yapmadığını bırakmadı diyoki bebeği bize getirip yatırısın. Bu öğürmek mecazi anlamda değil ciddi ciddi kusmam geliyor bunları gördükçe.
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Eşinle görüşmen gerek bu durumu. Allah yardımcın olsun zor şeyler yaşamışsın
Eşim biliyor hergün aglıyorum yani atmadıkalrı iftira yaşan dolan kalmadı eşiöde sen muhattap olma diyip gçeiyo
Hamilesin sen nasıl bu kadar rahat pardon da? Kendine gelsin. Eşinle uzaklaşma imkanınız yok mu onlardan gerekirse başka bir şehirde yeni bir hayat kurun
Eşim de korkuyor bence onu tamamn dışlayacakalr diye
Onun ailesi sensin artık, çocuk gibi davranmasın adam olsun eşine sahip çıksın. Sinir oldum.
Anneside babasıda hastalar aslında yani yaşlıalr ben bakıyordum ilgileniyordum yemekler yapar götürürdüm onlara gelen misaifiri kendi evime çıakırır burd aagırlardık o yorulmasın diye evleri düzenleri bozulmasın diye sonra bana yapamdıgı bırakmayınca buna döndük eşim ilgileniyor şimdi ben sadece baktıgı çocukarı alıyorum çocuk bakıyo para akrşılıpı
Kocan arkanda durmalı o varsa yanında senin korkmaman lazım
Sağlığımı kaybettim. Eşim gelmezse tek gidicem bi gün
Kendini önemli kıl hamileymişsin birde dikkat et stresden sinirden uzak dur
Asıl her şey hamilelikten sonra bilayacak bakalım nasıl olacak. Bir gün bri saat biel evde tek oturmaz hale gelcem hiç biri çocukalrına shaip çıkmıyo bakmıyolar halılarıla yapıyo çocukalr tuvalteini ben temizliyorum kusan ayrı koltugumu yakmışlar diyoalrki benek dogunca hiç çıkmayacagız sizden ben bilmiyorum artık nolucak benim halim
Peki o beceriksiz eşin seni koruyamıyor mu?
Kaç kere o da ailesiyle tartıştı ama artık benim alttan alammı istiyor ama altan alınacak gibi değiller ya benim kız kardeşimin bile namusuna kadar konuşmuşlar çocuklar geldi snein kardeşin kaç sene niaşnşısıyla gezdi diyolar bunalrda sevgililik ayıp güya eşimle armaa girmeye çalışan kızı hergün kapıya getiriyolar
Tüm aile ile ilişkisi kes.
Yaptım eşim işi dolayısıyla il dışına çıktı bir aylığına o süre zarfında tabiri caizse benim agzıma sçtlar baya baya neler yapamdıalrki herkes bana küstü konuşmuyolar felan yemeğe çagırıyolar telefondna engelleyirolar felan bende herkesle armaı açtım eşim geldi il dışındna deidm beni arayıp böyle böyle hakaretler edip englliyolar yatak odamı kitledim diye çünkü eve hırsız girer diy ekorkuyordum tektim. Eşim gleince bu sefer biri geldi benle konuşmaya ben herkes adına özür dilerim vs vs neyse deidm eşim üzülmesin ailesiyle kötü olmayayım ay halimi görseydin acırdın bir hafta ben evden hiç dışarı çıkmadım yiyecek hiç bişey kalmadı kapıyı üstüme kapatırlar diye bekledim eşim gelsinde artık diy eailemde cenazeden dolayı köye gitmiş çok kötüydü ya kimse demedi belki evde öldüde cesedi kokmuştur gidip ziline basıp bakalım diye
Senin gibi bu sitede onlarca kişi var
Belki benim gibi şeyler yaşayıp yolunu bulmuş birine denk gelirim umuduyla yazdım zaten o gepgeniş arkadaş çevrem gitti bi kaç kişi kaldı onlarlada mesajlaşıyoruz dışarıya eşimle beraber çıkıyoruz o arkadşarıyl abuluyo ben arkadşaırmla hiç bir story felan paylaşmıyoruz yoksa burnumuzdan getiriler sonr aeve beraber dönüyoruz
Niye uzakşaşmıyorsun onlardan
Benim ailemde bize yakın oturuyor eşimin ailesid ehepsi tüm sülale aklınıza gelebilecek bütün kan bagı olan kişiler aynı cadde üzerinde burada aile binasında oturuyoruz dıaşrıd abir evimiz yok kiraya gitsek zaten geçinemiycezde dedim gece kondu bile olur zamanla yaparız otururz buradaki dairemize büyük para harcadık miamrlarla yaptırdık bir ev parası verdik evime bakıp bakıp üzlğyorum her köşesinde emeğim var ustaların eksik bıraktıgı ne varsa hep kendim doldurdum yaptım isterse duvarları altın olsun ama huzur olamdıktna sonr abu dört duvar neye yarar
Vallahi ne dıyecem bilemedim. Hapını kitleyip hiç biriyle muhattap olma
Yedek anahtarımız var ve biz evd eol adıgımızda eve giriyolar
Ama bu çok yanlış
Zaten ben vermedim anahtarı saklıyorlardı bi gün anahtar evde içerd ekaldı eşimin babası deidki bzidekiyle aç kaynanam atladı bzide anahtar yok yok yok diye bagırdı adam deidki senin anahtarlıgına taktım ya getiridler açtık neyse buda bizde kalsın bişey olur felan diyip alıp anahtarlaırnı gittiler
Özel hayatın yerlerde resmen
😂😂 normal hayatımda yerlerde
Kaç yaşındasın
25
Genç yaşta kafayı yedirecek sana
Senin haklı olduğun ne malûm?
Yaşadığı şeyleri yazmış kız oku?
Yani bizim kavgalrımzı hiç laf dalaşlarından çıkmaz mesela ben evime eşya alırım sen para ahrcıyorsun oglumun paraalrını yedin olur hani arkadşaım bize gelir bunlar oglumun paralarını yemeye geldi olur yoksa ben kaynanama abalalrına hiç küsüp darışmam beni çagırmadıkalrında toplandıklarında ya da mesela geçen unutup çok tuz attım salataya birsürü şaf saydılar böyle şeylere cevap vermem. Ama onlar bizim evin içine giriyolar
Mesela telefonumu düşürüp kırdım kaynanam bana küstü oglum sana alıyor send ekırıyorsun diyor buraya gelip bunalr şunlara iyi davrnaıyor bana davranmıyor demiyorum
@Lazımbazıhatalar çok büyük dertleri varmış. Salataya tuz atmış tuzlu demişlermiş.
Sen ne okudun da ne anladın? Anlat bakalım.
Anlatsamda anlayacak birine benzemiyorsun hiç parmaklarımı yormayayım. Kızçe sana tavsiyem eşine her yaptıklarını söyle, içine atma hiç bir şeyi.
@Lazımbazıhatalar hiç bir şey anlamadın çünkü.
Beyfendi iyi misiniz? BÖYLE ŞEYLERDEN DOLAYI KAVGA ETTİK DEMİYORUM SİZE EĞER BUNA BENZER ŞEYLER ANLATSAM SİZİN DEDİĞİNİZ %50DOĞRULUK PAYI İÇERİR
Konu ne arkandan konuştular ne konuştular. Sen buradan onların arkasından konuşuyorsun. O ne olacak?
@Canselllqx yok desen de kocaman zaten. Her yere sokuyorsun.
Ben dışarıya çıkınca sen nereye gititn erkekler varmıydı diye sorduklarından arkadaşarım bize gelir bizde toplanırız eşim evde yokken. Buna istinaden “bunalr sana değil senin kocana geliyolar kocanda gözü var ben bişeyler görüpte konuluyorum oğluma yetiştirrsen seni yolarım” diyen bir kadın ben kaç gece uyumadım acaba eşim beni altattıd abu kadın yol mu yapıyor bana diye. Sonra dayanamdım söyledim ortalık birbirine girdi. Ben öyle bişey demedim diy eyemin ediyor dedim eşime ablalrının yanındada deid duydular ve bir kere demedi bunu bu sadece bri tanesi annemin bir hastalığı var ne oldugu bulunamadı o kadının hastalıgıyla alay ediyo günlerce hastanede yattı ya insan insana bununyapar mı
Gelip kapımızı dinliyor geçen eşime dedim bi tıkırtı gleiyo kapının önünden biri var kapıyı bir açtı annesi gece yarısı kapının önünde bizi dinliyo eşimde görüyo
Kendini bilmen güzel bokunla oynamaya devam et yakında celal şengör 2 çıkacak.
Aç ağzını diyeceğim ama kocaman burnun var.
@Canselllqx koca burun
@Canselllqx kazık burunlu. Burnunu alda git. Ağla şimdi.
@Canselllqx büyük burunluuu
@soran şunun yorumunu kaldırsana
@Canselllqx uzun burunlu kızzz
biber sürerim ağzına
@Canselllqx acıdım.
Acıttım
@Canselllqx üç gün aynaya bakamazsın o burunla
mesafeni koru sende
Aynı binadayız
O zaman direncen.
Eşin seni o ortamdan çıkarmıyor mu
Ay hayır ya yalvardım kaç kere
Sen bu adamlar evli olmaktan mutlu musun tüm bunlara rağmen
Ben eşimi seviyorum ama ailesi korkunç birde ben çok sakin alttan alan biriyim yani üni okudum ettim geldim burada okuma yazma bilmeyen adamlar bana laf sokuyo
Eşini sevmen eşinin sana zarar vermediği anlamına gelmez ama
İlklerde ona d akızıyordum ama onad amobing uyguluyorlar dışlıyorlar beni tuttugunda eşim kaç kere yakaladı annesinin bana yaptıkalrını o varken farklılar o yokken farklıalr
Uzaklaşabilirsiniz isteseniz
Aile içi büyük bir kavga maddi sıkıntılar va olacak ben kabul ettim iki dğeil bir ekmek alalım et değil tavuk alalım dedim ama eşim burada rahat
İşte bak senin huzurunu değil rahatını düşünüyo
Benim çok taktıgımı annesinin o lafları bana demediğini söylüyor. Bir gün ben çamaşırlarımı topalyamadım hemen ertesi gün bütün komşular iç çamaşırlaırnın ortada olamsını konuşuyor ya gidip oraya anlatana kadar girme özel alanıma eşim diyor başkasına döeiştir başkaısnı konuşmuştur herkesin gözler benim üstümd ekuran okunuyo bi yandan ben gitmeden önce benim yatak odamdaki çamaşırla rkonuşulmuş
Ben olsam daha da umursamaz hep ortada bırakırdım
Ya o kadar dağınık biri değilim ama biz iş dolayısyla geç kalkıyoruz eşimd egececi çalışıyor ben öğlen başlıyorum evin işini ypamaya biz daha yataktna çıkmadna eve kahvaltıya gelip izinsiz yatak odasına girince mecbur görüyolar ya da bizi pijamalarımzıla görüyolar napiyim. Yani yetişemiyorum
Seks hayatınız nasıl
Ne alaka
Merak
Ne alaka işte sen durduk yere karşındakine bunu u soruyorsun
Bunu duyunca canı çeker
Bence çok edepsizce bir durum bu yani durduk yere karşındakinin özel bir şeyini merak etmek ve bunu dile getirmek sa. pıklık sapkınlık olarak da adlandırılır.
Ne alaka
Biri eşine kardşeine ya da annene durduk yer evunu sorsa çeker vurursunuz sonra namus meselesi dersiniz çünkü neden ayıptır bu ya hani bilmiyorum gerçi belki de normal karşılarsın normal karşılayanada güzel kardeşim diyiliyo
Ne alaka be
Pezv.. nk
Oldu