Eşimin ailesi tarafından mobinge uğruyorum gücüm kalmadı ne yapıcam ben?

Ay ağlaya ağlaya yazıyorum buraya. O kada rbüyük bir rezillik içindeyim ki arkadaşlar artık kaldıramıyorum. 25 yaşında iki yıllık evliyim. Eşimin ailesi çok kalabalık hepsi dıaşrıya karşı birbrileirni inanılmaz tutarlar. İçlerinden biri çook yanlış bir şey yapsad aonu haklı görürler eşimin bir ablası bana çok büyük kötülükler yaptı bir sene sustum en son kadın çok daha ileriye gitmeye başladı iftiralar vs vs atmaya başladı ve ben hepsinde ehiç bişey dememdim aileme saygısızlık yaptığında patladım kavga çıktı. Şimdi herkes onu tutuyor. bir senedir konuşmuyoruz. Hala uzaktan ordan burdan laf sokmaya çalışıyor arkamdan konuşuyor. Her yerden engelledim şimdi hamileyim bu seferde bana iyi davranmaya çalışıyor çıldırıcam o bana iyi davrandıkça öğüresim geliyo bizi bir araya getirmeye çalışıyorlar bugün iftarda bir araya gelicez gitmek istemiyorum davet ettiler çıldırıcam ya nefret ediyorum. eşimin anneside bu kızının aynısı bana yapmadığını bırakmadı diyoki bebeği bize getirip yatırısın. Bu öğürmek mecazi anlamda değil ciddi ciddi kusmam geliyor bunları gördükçe.

Eşimin ailesi tarafından mobinge uğruyorum gücüm kalmadı ne yapıcam ben?